Post autor: Tomala »

Ja kibicowałem Dianie ale skoro odpadła to mam nadzieję że wygra Anna. Ona też super tańczy.

Post autor: Marek Forrester »

Maciek tańczy zdecydowanie najlepiej z tej trójki, Anna tańczy super ale jest zaszufladkowana i nie pokazuje nic nowego a Maciek jest chętny do każdego taca i każdy jego taniec jest perfekcyjny!
Nobody does it better

Post autor: Damians »

Czy Wy też macie wrażenie, że Edyta Górniak jest chora psychicznie :?: ::ke:: ::cojest:: :zeby: ::plask wczolo:
Ale ja i tak ją kocham :serce: :serce: :serce:
Na to, co zrobiła po śpiewie Polka nie ma słów, można tylko patrzeć i mieszać na twarzy łzy współczucia, zdziwienia, szczęścia, śmiechu etc.

Szkoda, że odpadł Tolak, ale mam nadzieję, że teraz już odpadnie ten pajac Mikołaj.

Najładniej śpiewa Liszowska, niech wygra i nagra płytę. Kazadi jest jeszcze młodziutka, na wielką karierę przyjdzie jeszcze czas, a Polk jest za stary, niech nagra sobie płytę z przeróbkami tych wszystkich "stylowych" piosenek, Edzia wówczas chyba się posika ze szczęścia, albo odda się Polkowi...w całości ::jezyk::

Czyli w finale zaśpiewa Edzia coś ze swojej nowej, a już platynowej płyty ( ha, ha, wyobrażacie sobie, że jak będzie jakiś konkurs w Opolu, czy w Sopocie, to o wygraną może walczyć Górniakowa z Włodarczykową :zeby: ), na pewno będzie to List, tylko żeby ten Anioł na nią nie spadł, bo jak się Edzia wczuje ::bojesie:: :serce:
Ale cały czas mam nadzieję, że Agnieszka w finale też zaśpiewa, w końcu to zwyciężczyni pierwszej edycji, a dodatkowo cały czas jest ona związana z Polsatem... ::ysz::

Tamara Arciuch wygląda pięknie, z chęcią bym ją schrupał, ale śpiewać to ona nie umie :nie:

I jeszcze wielki Szacun dla Kuby Tolaka za tego Jokera :: bow :: :: bow :: :: bow :: Szkoda, że go nie pobił, byłoby zabawniej ::jezyk::

JOŚ2 stało się programem, jakiego jeszcze w TV nie było. Uczestnicy są tam tak ze sobą zżyci, a atmosfera normalnie jak z wiejskiego podwórka :serce: I jeszcze te babcie.
Plan się udał - serca widzów zostały poruszone ::rad::

Post autor: Tiril »

Damians pisze: Na to, co zrobiła po śpiewie Polka nie ma słów, można tylko patrzeć i mieszać na twarzy łzy współczucia, zdziwienia, szczęścia, śmiechu etc.
A co zrobiła?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true

Zwinęła się w kulkę i cała zakryła szkocką kratą, jej twarz, którą widzieliśmy przez chwilę była tak mokra, jakby ktoś wylał jej 5 litrów na twarz :serce: ::plask wczolo:

A czemu/po co/ dlaczego tak zrobiła?
Sad but true

Jak to czemu? ::chytry:: ::jezyk::
Wersja oficjalna: Edzia się bardzo mocno wzruszyła.
Wersja prawdziwa: Edzia się promuje, chce zwrócić na siebie uwagę i chce, aby o niej mówiono ::jezyk::

Post autor: plaska »

Jahooooooooooooooooooooo!!!! MACIEK jedzie na Brodway!!!
To był dopiero program to tu ludzie byli zżyci ze sobą i prawdziwi i co najważniejsze mieli talent i ciężko pracowali, a nie tylko nazwisko!

Halleluja!
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl

Damians pisze:Jak to czemu? ::chytry:: ::jezyk::
Wersja oficjalna: Edzia się bardzo mocno wzruszyła.
Wersja prawdziwa: Edzia się promuje, chce zwrócić na siebie uwagę i chce, aby o niej mówiono ::jezyk::
Wiadomo, że promocja, ale zaskoczona byłam sposobem okazywania przez nią wzruszenia... ::loll::
Sad but true

Post autor: Lizzy »

Cieszę się , że Maciek wygrał mimo iż kibicowałam Ani ;). On tańczył zdecydowanie najlepiej ze wszystkich i zasłużenie otrzymał nagrodę. Wierzę, że udoskonali swoje umiejętności na Broadway'u.

Post autor: katarzynka »

A mnie się podobała bardzo miękkość w kolanach Roofiego, on miał zdecydowanie najlepsze solówki :) Choć cała trójka finalistów tańczyła genialnie :D
Finałowy duet Chłopaków - świetny :!: Roofi i Ania w modernie też super :!:
No trzeba przyznać, że Anię upiększyli, lepszy fryz i makijaż dodały jej mnóstwo uroku :wink:
Ogólnie program na prawdę świetny :D TzG się już mnie strasznie przejadł, z tymi pseudogwiazdkami ::kwasny:: a tu fajni młodzi ludzie z pasją :D

Fajnie, że GTNL wygrała Olga :serce: ::rad:: Mroczek też tańczył świetnie, widać było małe zdziwienie na jego twarzy, jak wyświetliły się ostateczne wyniki ::jezyk::
To, co Olga wyprawiała na parkiecie, przekracza wszelkie granice, jakby powiedziała wzruszona Doda "normalnie masakra, no!".
Tymczasem w marcu rusza kolejna edycja. Informacją potwierdzoną jest uczestnictwo Pudziana ( kiedyś grał w hokeja, więc na pewno nie będzie taki ciapowaty jak Saleta ). A wg Pudelka, mają też wystąpić Foremniakowa i Maserak ( ją chciałbym zobaczyć, ale on jako zawodowy tancerz miałby z góry lepszy start niż pozostali ). A Największa Pomyłka Polskiej Sceny Muzycznej w dzisiejszym porannym programie wciąż się wahała, nie powiedział ani tak, ani nie.

Półfinał JOŚ2 był ( jak każdy odcinek ) świetny. Edzia a'la Kleopatra i Bal... w wykonaniu Liszy genialne :serce:
I w ogóle cały ten program jest super, i naj, naj, naj :serce: :serce: :serce: ::jezyk::

Post autor: plaska »

Największa Pomyłka Polskiej Sceny Muzycznej
Górniakowa? Włodarczykowa? Andrzejewicz? czy może Cerekwicka? ;]
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl

plaska pisze:
Największa Pomyłka Polskiej Sceny Muzycznej
Andrzejewicz?
Oczywiście, że Gosia :wink:
Tak powiedziała o niej Ela Zapendowska :wink:

Znalazłoby się jeszcze kilka takich pomyłek...
Sad but true
ODPOWIEDZ