Days of Our Lives

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

A kto to w ogóle jest? Nic takiego nie pamiętam.

Podobno Marcus Patrick (Jett) z dnia na dzień wyleciał z pracy. Ale nieznane są szczegóły.

Tymczasem dalszy udział James'a Scott tez jest pod znakiem zapytania. Początkowo miał odejść w listopadzie, ale po tym jak w tym tygodniu wywołał medialny skandal pokazując się totalnie nago na plaży ze swoją narzeczoną, trwają postanowienia co do jego postaci.

The role of Pete Brady will be played by Tom Archdeacon.

Udział Kam Heskin jako Chloe też chyba jest pod znakiem zapytania, bo to co się dzieje z obsadą w Days of our lives to jakaś paranoja.
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Ryan Lavery pisze:A kto to w ogóle jest? Nic takiego nie pamiętam
Nie wiesz kto to jest Alice Horton ? :shock: ::ysz:: Chyba robisz sobie ze mnie jaja. Każdy fan DOOL powinien wiedziec, kto to jest Alice Horton. Ja nie jestem fanem, a wiem :roll:

P.S. Dlaczego w obsadzie dzieją się takie rzeczy ? Jakieś same skandale. Nago na plaży...
Ryan Lavery

"Jaj sobie z Ciebie nie robię", po prostu omijam niektóre odcinki a skupiam uwagę tylko na wątkach, które mnie interesują.
GL Forever

Ryan Lavery pisze:"Jaj sobie z Ciebie nie robię", po prostu omijam niektóre odcinki a skupiam uwagę tylko na wątkach, które mnie interesują.
Aha.

Mimo wszystko, to dziwne, że nie wiesz kim jest Alice :cry: Ponad 40 lat grała w serialu, a teraz znajdzie się ktoś, kto nie wie kim jest. Właściwie to jeszcze gra w serialu, ale pojawia się w nim tak rzadko... i jest tyle plotek o jej schorzeniach... i ma już tyle lat... że właściwie prawie już nie gra. Alice gra w DOOL od początku i ostatnio pojawiła się w wakacje tego roku, razem z Maggie. Aktorka, która gra Maggie też długo występuje w serialu, bo od lat 70.
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Wreszcie obejrzalam odcinki z zeszlego tygodnia i powiem szczerze, ze nadal srednio mi sie to wszystko podoba...

Philip znowu cos knuje i z glupimi usmieszkami rzuca Shawn'owi, ze Belle nie jest jeszcze jego zona! :evil: :evil: Myslalam, ze sie kurcze zmienil, ale przed Belle udaje takiego slodkiego, a Shawnowi ciagle chce dokopac... Wrr!!! Mam nadzieje, ze Belle nie wpadnie w jego sidla po raz kolejny!! Teraz kiedy Shawn i Belle wreszcie sie zareczyli to oni znowu tego Philipa tam wrzucaja... Ach, wkurzylam sie!!!

Ciesze sie, ze Jett znika, ale nie musieli go od razu postrzelac, hehe :D Natomiast nie przepadam za jego postacia, wiec nie zal mi. Mogliby jeszcze tylko Jeremy'ego sie pozbyc, bo tez mi dziala na nerwy! Niech go aresztuja i wsadza do pudla!!

Zastanawiam sie tylko, po co ta cala historia z upozorowaniem smierci Stefano i czemu to ma sluzyc? Czesc odcinka jak zwykle przewijalam i nie wylapalam tego, ale pewnie jeszcze z 10 razy powtorza :D
Ryan Lavery

Liason-fanka pisze:Philip znowu cos knuje i z glupimi usmieszkami rzuca Shawn'owi, ze Belle nie jest jeszcze jego zona! :evil: :evil: Myslalam, ze sie kurcze zmienil, ale przed Belle udaje takiego slodkiego, a Shawnowi ciagle chce dokopac... Wrr!!! Mam nadzieje, ze Belle nie wpadnie w jego sidla po raz kolejny!! Teraz kiedy Shawn i Belle wreszcie sie zareczyli to oni znowu tego Philipa tam wrzucaja... Ach, wkurzylam sie!!!
Ok, zgoda. Ale zauważ, że Shawn sam przyznał, że kocha Belle ale jej nie ufa! Potem wysłał ją na siłę żeby jechała z Phillipem. Jak dla mnie jest to jawne "sprawdzanie" jej, jak i usilne "pchanie" ją w ramiona Phillipa. Po Belle, widać niezdecydowanie. Widać, że już jej chodzą po tej blond główce różne dziwne myśli - zwłaszcza te dziwne, kilkakrotne flashbacki z ich niedoszłego pocałunku. Phillip po prostu wierzy, że to co było między nimi trwa nadal. Moim zdaniem jednak zasługuje na kogoś lepszego niż wiecznie niezdecydowana Belle. Słyszałem, że niedługo wróci...[glow=black]Chloe[/glow] - mam nadzieję, że poczują na nowo "miętę".

Swoją drogą, przez ile już odcinków, Roman leży zakopany w tej trumnie sześć stóp pod ziemią? Przez pięć spokojnie. Czy w tydzień czasu nie powinno mu już zabraknąć tlenu? ::loll::
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Ryan Lavery pisze: Ok, zgoda. Ale zauważ, że Shawn sam przyznał, że kocha Belle ale jej nie ufa! Potem wysłał ją na siłę żeby jechała z Phillipem. Jak dla mnie jest to jawne "sprawdzanie" jej, jak i usilne "pchanie" ją w ramiona Phillipa. Po Belle, widać niezdecydowanie. Widać, że już jej chodzą po tej blond główce różne dziwne myśli - zwłaszcza te dziwne, kilkakrotne flashbacki z ich niedoszłego pocałunku. Phillip po prostu wierzy, że to co było między nimi trwa nadal. Moim zdaniem jednak zasługuje na kogoś lepszego niż wiecznie niezdecydowana Belle. Słyszałem, że niedługo wróci...[glow=black]Chloe[/glow] - mam nadzieję, że poczują na nowo "miętę".

Swoją drogą, przez ile już odcinków, Roman leży zakopany w tej trumnie sześć stóp pod ziemią? Przez pięć spokojnie. Czy w tydzień czasu nie powinno mu już zabraknąć tlenu? ::loll::
Moze powoli zacznie mu brakowac, hehe :D

A co do Shelle i Philipa to mnie denerwuje, ze jak Belle byla zona Philipa to ani przez chwile nie mielismy zadnych podstaw, zeby sadzic, ze Belle przestala kochac Shawna i zaczela kochac Philipa. A teraz kiedy sie zareczyli z Shawnem to nagle probuja pokazac, ze niby Belle jest taka rozdarta i w ogole. Strasznie mnie to wkurza, bo po tym co fani pary Shelle musieli przezyc w ostatnich latach, takie prowadzenie tego watku to normalnie "slap in the face".
GL Forever

http://pl.youtube.com/watch?v=dpy7YLcYjjo

Kawałek odcinka DOOL-a z 2003 roku.

***SPOJLER***

W klipie można zobaczyć najnowszego Rick'a z Mody na sukces, czyli Kyle'a Lowder'a (czy jak mu tam xD).
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Kyle'a Lowdera zdecydowanie wolalam jako Brady'ego w DOOL niz jako Ricka w BB.

A DOOL nie moge teraz ogladac przez to co zrobili z moja ukochana para i ulubiona bohaterka!!
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Wg wczorajszego programu w tej soapce grała Marcia Cross, czyli Bree :wink:
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Damians pisze:Wg wczorajszego programu w tej soapce grała Marcia Cross, czyli Bree :wink:
Nic mi o tym nie wiadomo, ale na 100% to nie wiem. W sumie nie byloby w tym nic dziwnego - wielu aktorow znanych teraz z hitowych seriali TV czy filmow hollywoodzkich zaczynalo w soapkach :D
GL Forever

O, lol. Opening Days of our lives od tyłu.

http://pl.youtube.com/watch?v=3qbAwrY9QtE&NR=1
Awatar użytkownika
Liason-fanka

LOL! Ludzie to maja pomysly :D
GL Forever

Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Hehe jak młody Joseph Mascolco czyli Massimo w BB. I to naprawdę zdarzyło się w DOOL to nie jest jakaś przeóbka.Bo chyba Marlena gra do tej pory jeszcze.Ale scena świetna
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
ODPOWIEDZ