Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Milagros

Post autor: Milagros »

Szczrze mówiąc,to byłam bardzo zaskoczona werdyktem publiczności w GNTL.
Byłam na 100 % pewna,że wygra Rafał.
Ale wcale nie jestem z tego powodu zawiedziona,wszak Olga uczyniła wielkie postępy
miała wspaniałego partnera i w sumie jemu zawdzięcza zwycięstwo...no i swojej
ciężkiej pracy ::jezyk::
Co do JOŚ-półfinał był na bardzo wysokim poziomie-jak zawsze zresztą ::jezyk::
W końcu odpadł Mikołaj Krawczyk(bardzo mile mnie zaskoczył wręczając Jokera
Polkowi :serce: )
Nie wiem,która z pań ma większe wsparcie-Joasia czy Patrycja-ja tam jestem za Joanną :D Za tydzień wielki finał II edycji-oj,będzie się działo ::rad:: ::jezyk::
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Milagros pisze: Nie wiem,która z pań ma większe wsparcie-Joasia czy Patrycja-
Oczywiście, że Joaśka ::jezyk::
Patrycja była już nawet zagrożona, a Lisza zawsze przechodziła gładko. I to właśnie ona jest moją faworytką.

Już sobie wyobrażam jak Edzia śpiewa Ave Maria na ślubie Liszy :serce: :serce: :serce:
A ma już w tym wprawę, śpiewała to na ślubie córki Turskiego ( tego dziadka z Panoramy :wink: ).
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Wczoraj najlepiej zaśpiewane było "Careless Whisper" w wykonaniu Asi Liszowskiej. Totalnie poległa Patrycja w "Nine Milion..." i mam nadzieję, że nie przejdzie do finału. 8)
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

A ja lubię wszystkich półfinalistów JOŚ2 i naprawdę nie wiem, kto jest moim faworytem...
A o zwycięstwo Aśki nie byłabym taka spokojna, wszak Mroczek w GTNL też nigdy nie był w skate-offie, a Olga była i to ona wygrała (z czego się cieszę, choć Mroczka też lubiłam).
Tomala

Post autor: Tomala »

Czy oglądaliście "Po prostu taniec"? Ja tak. To było coś wspaniałego. Świetna oprawa graficzna i muzyczna. Jury i prowadzący też super. A na dotatek wygrała Ania Guzik :D Rewelacyjnie zatańczyła hip-hop. Mogłaby powstać cała edycja takiego programu. Po prostu REWELACJA :D
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Oj, tak program Po prostu Taniec był super!Właśnie nie wiedziałam gdzie o nim napisać czy w Reality czy w TzG. Skrycie kibicowałam Mateuszowi Damięckiemu :serce: i Ani, ale cieszę się ze zwycięstwa Ani i Roofiego :serce: :serce: . Hip-hop Ani extra, super że Rafał zaraził Anię tańcem nowoczesnym.Mogłaby powstać edycja tego programu.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Czemu oni wymyślają im takie kretyńskie nicki?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Marisa

Post autor: Marisa »

Hmmm, ale te nicki to oni już posiadali ::jezyk:: . Mnie się bardzo podobało :mrgreen: Hip-hop Ani świetny :D I pękałam ze śmiechu przy tym tangu Justyny i Gleby ::loll:: Myślałam, że on ją rozerwie :zeby: . A przy okazji zna ktoś tytuł piosenki, do której tańczyli to tango :?: :mrgreen:. Kłótnie w jury świetne :) .
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Chcesz mi powiedzieć, że Roofi i Tito to ich własne, osobiste, przyniesione z życia prywatnego ksywki?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Tiril pisze:Chcesz mi powiedzieć, że Roofi i Tito to ich własne, osobiste, przyniesione z życia prywatnego ksywki?
Tak, wyniesione z podwórka :wink:

Program był fajny, dopóki głosu nie zabrała ta głupia siwa dama..yy baba. Już nie mogę patrzeć na tę staruchę, a jak się odzywa, to mnie aż krew zalewa :twisted: A jak zobaczyłem ohydną Isis, to wyłączyłem TV. Ale tylko na chwilę :P

Hip - hop Guzikowej faktycznie był rewelacyjny. Fajnie, że to właśnie ona wygrała ::rad::

P.S. Na Damięckiego też już nie mogę patrzeć :evil:
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Mnie też podobał się Po prostu taniec. Najbardziej chyba Bryndal i Diana - choć najładniej tańczyli Mateusz i Ania.
Piosenka, do której tango tańczyli Justyna i Maciek to "Et Si Tu N'Existais Pas"
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Fajnie, że Olga wygrała ::rad:: Miała świetne podnoszenia i lepsze ona, niż Mroczek :P Jeszcze jechała z pękniętym żebrem :/ Ale ładnie jechała do piosenki Dody SZANSA :) A co powiecie o Przemku Salecie? Nie wiem,czy w dobrym temacie to piszę, ale tak mi go szkoda :( Mam nadzieję, że wszsytko będzie dobrze i Przemek wróci do zdrowia :wink:
Marisa

Post autor: Marisa »

Dzięki Beja :wink:
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Wielki finał Big Brother 4.1 już w niedziele, znamy finalistów osoby które były od dnia 1 to Jolanta, Kasia i Adrian! Teraz wydarzyć może się naprawdę wszystko, każdy z nich ma szanse na wygraną więc trudno mi powiedzieć jak to będzie ale chciałbym aby wygrała Jola, Adrian był drugi i Kasia trzecia! Czekam na wielki finał BB!
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Oczywiste jest , że program wygra Jola , z czego cieszę się , bo jej kibicuję.A moją faworytką od samego początku była Iza i cieszę się, że doszła tak daleko
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
ODPOWIEDZ