Świat według Bundych (Married... with Children)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Też z innymi aktorami?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Abec

Post autor: Abec »

Nie, ale grali inne postacie. Kelly studiowała i była bardzo oczytana i mądra, Bud zaś był rozrywany przez dziewczyny. I słodko się kochali. To była parodia takiego dość znanego w amerykańskiej telewizji motywu, kiedy ktoś wątpi w sens życiua i widzi potem za sprawą niebiosów jak źle by było bez niego, już kilka razy to widziałem.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Chodziło mi o Desperatki i Dr Quinn :wink:
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Abec

Zanbanują mnie za ten oftop. Tak. Można sprawdzić na IMDb - wchodzisz na stronę serialu, klikasz na spis odcinków i na początku masz Season 1, Episode 0, klikasz na to i masz spis obsady, łatwo to porównać z późniejszą.

Zresztą proszę:

Pierwotna obsada Desperadek:

http://www.imdb.com/title/tt0558732/

i zwykła:

http://www.imdb.com/title/tt0558720/

I Doktorka:

http://www.imdb.com/title/tt0164019/

http://www.imdb.com/title/tt0565349/
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Dziś na niemieckim programie kabel1 zobaczyłem pierwsze odcinki Świata według Bundych :mrgreen: Był jeszcze pierwszy mąż Marcy i ta fajna czołówki. Sa 3 odcinki pod rząd i tylko jedne napisy końcowe ::rad:: Od 12.05 - 14.00 :!:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Dzięki za informację Mareczku. :: bow :: Postaram się jutro obejrzeć. Bardzo lubię ten serial. A tak w ogóle to czy te odcinki były emitowane na Polsacie?
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Mareczek

Te nigdy nie były na Polsacie :evil: Mogę jeszcze dodać że dubbing Marcy jest straszny ::plask wczolo: ten głos nie dorasta Amandzie Bearse do pięt ::kwasny::

Jutro jest akurat o 13.10 :zmiesz:: Ale proponuję sprawdzać w programie, bo mi już kilka razy przełożyli emisję ::kwasny:: ::kwasny:: ::kwasny::
Abec

Były, na pewno w trakcie dwóch pierwszych polskich emisji serialu, tj. w 1996 i następnie w 1997 r. A potem zazwyczaj Polsat zaczynał po późniejszych sezonów, według mnie dużo lepszych.
Awatar użytkownika
Mareczek

Według mnieteż te nowsze sezony są lepsze ::ok:: Chociaż te pierwsze też bardzo lubie. Ten serial bardzo miło się ogląda. Ale przyznam że po niemiecku rozumiem więcej niż po angielsku więc to że serial leci na niemieckiej stacji sprawia mi dodatkową przyjemność :serce:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Wlasnie tez Mareczku ogladam! Wczoraj byl fajny odcinek jak rodzinka Bundych byla na plazy. Ogladales? :) Jak zwykle kupa smiechu. :lol:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Mareczek

Oczywiście że oglądałem ten odcinek na plaży :serce: Ta dziewczynka co zakochała się w Budzie była taka słodziutka ::rad:: Natomiast ratownik który spodobała się Kelly był paskudny ::bojesie:: Nie lubię takich owłosionych facetów ::jezyk::

I w dodatku jest jeszcze ta pierwsza czołówka :serce: z widokiem na ulice ::rad:: ::rad:: ::rad:: Fajnie że Niemcy nie zmienili muzyczki, tak jak zrobili to ze "Skazanym na śmierć" ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

W wieku 60 lat zmarł na raka płuc twórca serialu "Świat według Bundych", Ron Leavitt.
http://film.onet.pl/seriale/0,1691234,wiadomosc.html
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Abec

Serial będzie (ponownie :]) przez Polsat powtarzany od pierwszego odcinka przez Polsat - od czwartku, 17 IV br. o 15.15.
Awatar użytkownika
Mareczek

To cudowna wiadomość :serce:
Już nie mogę doczekać się czwartku :serce: :serce: :serce:
ODPOWIEDZ