Days of Our Lives

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

GL forever pisze:http://pl.youtube.com/watch?v=WglzewWV0to

::loll:: ::loll:: ::loll::

Koniecznie zobaczcie.

::loll:: ::loll:: ::loll::
:shock: ::loll:: ::loll:: Dobre! ale ogromna przesada (no ale i w "Sunset Beach" coś takiego było ::kwasny:: ) a pomyślcie że narzekamy na niemożliwy wątek z postarzoną Ericą a co jak w przyszłości w B&B scenarzystom całkiem braknie pomysłu i wprowadzą fantastyczne wątki? ::kwasny:: ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

No, niezłe mają/mieli scenarzyści w tej soapce pomysły. ::loll:: ::rad::
Jakoś tak dziwnie Joe Mascolo wygląda bez brody. W pierwszej chwili go nie poznałem.
Mam nadzieję, że nie zobaczymy nigdy w B&B tego typu wątków. ::bojesie:: ::kwasny::
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ponad 4-minutowy materiał sie oglądało prawie 15 minut. Wy też tak macie?

Efekty specjalne są znakomite. A J. Masscolo (jeśli, rzeczywiście to on), wygląda wspaniale bez tej brody. I o wiele młodziej i szczuplej, podejrzewam, że odcinek z tą sceną powstał dosyć dawno. Z którego roku pochodzi ta scena?
Szczerze mówiąc, jeśli taka scena pojawi się w MnS, to chyba zacznę bojkotować "naszą" soapkę. Chyba, że to był jakiś sen bohatera DOOL. Jeśli tak, to ta scena ma jakieś sensowne podstawy, przecież sny prawie zawsze są odrealnione. :D
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Ta scena to nie był sen. Pochodzi ona z lat 90 i wtedy też miał miejsce wątek z opętaną przez diabła Marleną.

Zresztą to nie jedyny szalony wątek z DOOL. Kilka latek temu, w 2004 roku miał miejsce wątek z seryjnym zabójcą, którym była Marlena ::loll:: Nieźle ma babka ::loll:: Najpierw opętana, a potem w roli seryjnego zabójcy ::loll::
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

No w DOOL byly naprawde niezle akcje :D Co chwile ktos jest nawiedzony, zmartwychwstaje i inne takie, hehe :D

Za to ostatnie odcinki troche mnie nudza... Moze dlatego, ze nie moge scierpiec tego, co scenarzysci robia mojej ukochanej parze...
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

FORMER GH STARS JOINS DAYS:

Obrazek
Tamara Braun dołączyłą do obsady "Days". :D :mrgreen:
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Liason ten news się chyba zabije. Breaking news at Soap Opera Network Martha Madison (Belle) and Brandon Beemer (Shawn D.) Both actors have been let go.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Ryan Lavery

Tkk_Bolly pisze:Liason ten news się chyba zabije. Breaking news at Soap Opera Network Martha Madison (Belle) and Brandon Beemer (Shawn D.) Both actors have been let go.
Tak, to straszne!!! Już jakiś miesiąc w studio mówiło się o zwolnieniu Brandona, ale o Marthcie nie spodziewałem się... Jestem w totalnym szoku. Dobrze, że JKJ został... :mrgreen:
Awatar użytkownika
Liason-fanka

No moje serce krwawi od czasu przeczytania tej wiadomosci. Caly czas jeszcze sie ludzilam, ze moze to nieprawda, ale Martha Madison potwierdzila ta wiadomosc niestety :( Musze powiedziec, ze strasznie mnie to dziwi. Tzn z Brandona to wiem, ze nie byli zbyt zadowoleni, ale Martha zawsze zbierala swietne recenzje. Buuuuu :( :( :(

Ciekawa jestem czy tak jak mowili uda im sie namowic do powrotu Kirsten i Jasona... Bo kolejnych recasts to sobie nie wyobrazam...
Ryan Lavery

Podobno Shawn i Belle znikną ze scenariusza. :nie: Ale to nie koniec zwolnień. Lauren Koslow też poinformowano, że została zwolniona w tym tygodniu. Najpierw "przycięli" jej pensję, a tydzień potem wręczono wymówienie... Podobno zapadła decyzja o zwolnieniu kolejnej osoby i już jutro ta osoba dowie się o tym, że została zwolniona, ale narazie owiane jest tajemnicą kto to...

A tymczasem:

Jason Gerhardt (ex Coop, GH) is in talks to join DAYS for a role as a young doctor, a possible love interest for Stephanie Johnson.

Lindze Letherman(ex Georgie, GH) is in talks to join Days as Abby Deveraux Horton.

Tamara Braun(ex carly, GH) is joining Days as a mysterious woman name Ava. She will somehow be connected to Steve Johnson's past. :serce:

Matthew Florida is rumored to return as Ford Decker before the summer, most likely spring. This is Dena Higly's decision to bring him back, she stated to Ken Corday that she likes the character of Ford.

Dax Griffin is in talks to join days for a role as Morgan's hunky mysteries brother Brad Hollingsworth.

Leann Hunley(Anna) and Thaoo Penglis(Tony) has been put on contract as of January 25, 2008. There is a big storyline being planned for them, which will also involve a certain sorority girl.

Kristen Renton(Morgan), now has a two year contract on days. The Morgan character will be a big part of 2008, when she is involved in acouple of stories. One with Max Brady and another with the vets.

Joe Mascolo(Stefano) is rumored to be leaving sometime in december 2008

William Utay
(Dr.Rolf) is rumored to be out, by the end of March. When his character is killed off.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ryan Lavery pisze:Podobno Shawn i Belle znikną ze scenariusza. :nie: Ale to nie koniec zwolnień. Lauren Koslow też poinformowano, że została zwolniona w tym tygodniu. Najpierw "przycięli" jej pensję, a tydzień potem wręczono wymówienie... Podobno zapadła decyzja o zwolnieniu kolejnej osoby i już jutro ta osoba dowie się o tym, że została zwolniona, ale narazie owiane jest tajemnicą kto to...

A tymczasem:

Jason Gerhardt (ex Coop, GH) is in talks to join DAYS for a role as a young doctor, a possible love interest for Stephanie Johnson.

Lindze Letherman(ex Georgie, GH) is in talks to join Days as Abby Deveraux Horton.

Tamara Braun(ex carly, GH) is joining Days as a mysterious woman name Ava. She will somehow be connected to Steve Johnson's past. :serce:

Matthew Florida is rumored to return as Ford Decker before the summer, most likely spring. This is Dena Higly's decision to bring him back, she stated to Ken Corday that she likes the character of Ford.

Dax Griffin is in talks to join days for a role as Morgan's hunky mysteries brother Brad Hollingsworth.

Leann Hunley(Anna) and Thaoo Penglis(Tony) has been put on contract as of January 25, 2008. There is a big storyline being planned for them, which will also involve a certain sorority girl.

Kristen Renton(Morgan), now has a two year contract on days. The Morgan character will be a big part of 2008, when she is involved in acouple of stories. One with Max Brady and another with the vets.

Joe Mascolo(Stefano) is rumored to be leaving sometime in december 2008

William Utay
(Dr.Rolf) is rumored to be out, by the end of March. When his character is killed off.
Dax Griffin(Shane z B&B Tim z SB) ::chytry:: Leann Hunley(Dana z Dynastii) ::chytry:: może by na to zerkać :P
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Liason-fanka

No normalnie powariowali... LOL Lindze Letherman na zawsze pozostanie dla mnie Georgie, a jedyna Abby jest dla mnie Ashley Benson. Zreszta i tak nie wiem czy bede ogladac DOOL po odejsciu Marthy i Brandona... Wprawdzie mam straszny sentyment do tej soapki, ale kurcze czasu nie ma i juz teraz ledwo wyrabiam, a bedzie coraz gorzej... Coz, bede myslec jak Martha i Brandon znikna...
Ryan Lavery

Ja nie mogę przestać ze względu na Tamarę Braun. Nie mogę wręcz się doczekać jej debiutu. Zagra prawdopodobnie Sarah.
Awatar użytkownika
Liason-fanka

No w sumie ja tez nie wiem czy bede miala serce tak zupelnie zrezygnowac z ogladania tej soapki. Moze co ktorys odcinek bede ogladac czy cos... No ale dopoki Brandon i Martha sa to jak najbardziej bede ogladac normalnie :D
Ryan Lavery

Breaking News

She's Staying!
A rumor that Lauren Koslow (Kate) was axed from DAYS OF OUR LIVES spread like wildfire over the Internet last weekend — and flooded our inboxes — but as it turns out, the buzz is false. “The internet rumors regarding Lauren Koslow being let go are simply not true," says a DAYS spokesperson
ODPOWIEDZ