Pierwsza miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Teresa głupia, Mikołaj i Rudny chorzy psychiczni :zmiesz:: . Wogóle nie emocjonują mnie te sceny, nie wiem kogo podnieca ucieczka Mikołaja, Rudnego i tego strażnika ::kwasny::
Ale Paweł kopnął Artura... Na szczęście wszystko dobrze.
Uwielbiam Tatianę!!! :serce: Jest super :wink: Artur przesadził z tym co powiedział do Bartka i dobrze,że ten się wyprowadził ::ok::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Trochę naciągana ta ucieczka Rudnego, Mikołaja i tego strażnika ze szpitala. Ten Mikołaj nie jest jeszcze taki zły. Widać, że ma jakieś uczucia. W przeciwieństwie do Rudnego, który chyba oszalał. ::plask wczolo: Mikołaj powinien trzymać się od niego z daleka.
Co do Artura i Bartka, to mam nadzieję, że w końcu się pogodzą. Bartek już chyba trzeci raz wyprowadza się od Artura, ale i tak zawsze wraca. Ciekaw jestem jak długo potrwa związek Bartka i Tatiany. Mam nadzieję, że będą szczęśliwi razem.
Na Pawła i Marysię, niewiem czemu, ale już nie mogę patrzeć. Trochę mnie nudzi i denerwuje ta ich sielanka. Ale mam nadzieję, że scenarzyści zostawią ich na jakiś czas w spokoju i wymyślą w końcu jakies ciekawe wątki innym bohaterom serialu, np. Janowi, Anecie, Przemkowi, Antoniemu (który w tym serialu jest już tak rzadko pokazywany)...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Dziś oglądałam PM pierwszy raz od jakiegoś czasu. Co się stało z Teresą że siedzi w więzieniu, podejrzewam, że to ma jakiś związek z Mikołajem, ale co się wydarzyło dokładnie? I co Majka z Pawłem robili w Chorwacji? Można obejrzeć gdzieś ten odcinek, bo byłam w Chorwacji i jestem ciekawa czy pokazywali znane mi miejsca :)
Dzięki za odpowiedzi :)

[ Dodano: 2008-01-09, 19:34 ]
O kurcze, czemu to napisało się 2 razy?
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Majka i Paweł pojechali do Chorwacji ponieważ postanowili odpocząć, Majka całkowicie odzyskała pamięc a Paweł wyszedł cało z katastrofy. Postanowili odpocząć.

Teresa jest w wiezieniu ponieważ pomagała Mikołajowi wydostać się z więzienia a potem ze szpitala. Teraz ponosi konsekwencje, przy okazji pomocy zakochała się w Mikołaju i wyznała mu miłość... Idiotka!

I niech ktos mi powie ,że PM to nudny serial, dzieje się w nim najwięcej i to najlepsza jeśli nie jedyna prawdziwa opera w Polsce!
Nobody does it better
Gabra-Sheila

Marek to świnia! Teresa zrobiła źle, ale żeby ją tak traktować?! :evil: Przecież on zdradził ją i to dwa razy ::kwasny:: A sceny z matka Przemka nudne sa :ziewam: Dawno nie bylo Mariusza, jednak jak on byl, bylo o wiele ciekawiej =)
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Strasznie denerwują mnie siostra i matka Przemka. Okropnie traktują tą Kingę. A Przemek jakoś tak nie potrafi przeciwstawić się matce. Cały czas ją broni.
Mnie z kolei okropnie nudzą sceny z Majką i Pawłem. Strasznie głupi mają teraz wątek. Zamiast nich mogliby już Mariusza pokazywać. Lubię te sceny z tymi jego dwoma kumplami. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Gabra-Sheila

W dzisiejszym odcinku pojawił się Mikołaj! Ależ mial wąsy ::jezyk:: Nie wierze, żeby Teresa była tak głupia, by z nim uciec ::bojesie:: Paweł piszący książkę jest bardzo denerwujący :zmiesz:: Dobrze, że na jakiś czas ograniczyli im wątek. Szkoda, że nei było Patryka-bardzo lubię tego chłopaka, jest taki sympatyczny ::rad::
Kitty

Post autor: Kitty »

Mikołaj znowu się pojawił. ::bojesie:: Gabra, ja też mam nadzieję, że Tereska nie popełni drugi raz tego samego błędu. I dość narozrabiała. :roll: Wciąż nie mogę zrozumieć, jak dorosła kobieta może tak dać się wykiwać. ::plask wczolo: Tak się zastanawiam, czy Teresie i Markowi uda się posklejać małżeństwo po tym występku Teresy. :?
Matka i siostra Przemka rzeczywiście wkurzające. ::kwasny::
Patryk jest uroczy. ::rad::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Czego ten Mikołaj jeszcze chce od Teresy!! Kobieta tak wycierpiała, zawrócił jej w głowie a ona się w nim zadużyła, teraz to on traktuje ją jak szmate i podwładną... Teresa jest wykończona psychicznie... ::kwasny::
Matka Przemka jest okropna (podobała mi się scena kiedy zaręczała ,że nie pozwoli na spotkania Kingi i Przemka). Mam nadzieje ,że pomimo tego Przemek zrozumie ,że on i Kinga są dla siebie stworzeni i zamieszkają razem no i będą szczęśliwi.
Nobody does it better
Kitty

Mikołaj zdaje sobie sprawę, że panuje nad uczuciami Teresy i wykorzystuje to padalec jeden. :evil: Szok jaki on ma na nią wpływ. Gdy rozmawiali i Teresa zgodziła się wyjechać z nim za granicę, normalnie mnie zamurowało. :shock: Kibicuję Kindze i Przemkowi . Pasują do siebie. Szkoda że nie zgodziła się na zamieszaknie z nim. :| Mamusia Przemka ma dodatkowy argument przeciw Kindze - że niby Kinga nie traktuje Przemka poważnie. :roll: O siostrze Przemka szkoda gadać - fałszywa i co chwilę głupie minki strzela. ::kwasny::
Gabra-Sheila

Nie Wierzyłam... Jak Teresa-kobieta, którą prawie od początku (nie licząć jej romansu z Bartkiem i tego, co teraz) podziwiałam, zwariowala...! To był wielki szok jak tak po prostu się spakowała i wyszła z domu :shock: Mikołaj jakby ją zahipnotyzował :x Przecież ona ma córkę, wnuka, męża, choć z tym ostatnim to róznie jest ;p, ale jak mogla... Jak ten psychol zapytal się Teresy, czy z nią wyjedzie, początkowo myślałam, że ona żartuje. Ach... Teraz będę bardzo uważnie czekać na odcinki w następnym tygodniu. Marek dziwnie się zachowuje. Gdyby był przykladnym mężem, nie dziwiłaby mnie wogóle jego postawa. Ale z Sylwią i Emilką, no to on się łasil do Emilki ::jezyk:: Nigdy mu tego nei zapomnę ::chytry::
A jeszcze wracając do ostatnich odc. to Patryk powiedzial Arturowi i Bartkowi, że jego dziadek z tym majątkiem 1.5 mld był 8 najbogatszym człowiekiem w Stanach, albo na świecie. Bardzo naciągane ::jezyk:: Kiedyś (chyba w 2005 roku) Jan Kulczyk znalazł się na tej liście i mial ok 1 mld i zajął miejsce 600 czy jakoś tak ::krzyw::
Kitty

Też jestem w szoku z powodu Teresy. Zawsze była dla mnie przykładem kobiety rozsądnej. A tu taki numer. :shock: Chyba jednak prawda o tym co się mówi, że miłość jest ślepa. Jednak uważam, że dojrzała kobieta powinna radzić sobie z uczuciami, a nie zostawić rodzinę, dom i fru z jakimś kryminalistą. :roll:
Co do Marka, Gabra, w sumie masz rację. Czepia się Teresy, a sam zapomniał o swoich występkach. Niestety tak często jest z facetami, że jak oni sobie kobiety podrywają to w porządku, a jak kobieta „skoczy w bok” to obraza majestatu. :lol: Tylko mimo wszystko wydaje mi się, że to co robił Marek to mały pikuś w porównaniu z postępowaniem Teresy. Marek powiedział Teresie coś takiego, że on wie że też popełniał błędy, ale to jednak nic w porównaniu z tym, co ona zrobiła. Trochę racji ma, choć mógłby sobie odpuścić te złośliwości wobec Teresy. Nic przez to nie osiągnie, a tylko pogarsza sprawę. :roll:
Z dziadkiem Patryka rzeczywiście naciągane. Mogli sobie darować ten tekst, że dziadek był trzecim najbogatszym człowiekiem w USA.
::krzyw::
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

SPOILERKI

[shadow=black]Rozstanie Mariusza i Klaudi
Mariusz handluje pirackimi płytami
Mariusz zostaje okradziony
Tatniana znów prostytutką
Bartek zrywa z Tatianą
Mariusz musi spłacić dług dla... mafii
Paweł chce pomóc bratu, zatrudnia się w ..... prosektorium[/shadow]
Kitty

Wkurza mnie Emilka. ::kwasny:: Ostatnio jak Kinga i Przemek uprawiali seks przy włączonym mikrofonie i wszyscy sluchający radia to słyszeli, Emilcia tak się idiotycznie śmiała. ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: Potem jak Kinga przyszła do knajpy, Emilcia też się śmiała. :roll:
Swoją drogą, bardzo krępująca sytuacja dla Kingi i Przemka, kurcze. :?
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Kim jest ta kobieta, która przyniosła Kindze herbatę? I dlaczego Paweł kazał Majce tańczyć? ::ke::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
ODPOWIEDZ