Chciałbym też obejrzeć najnowszą produkcje: Elżbieta: złoty wiek. Muszę na nią zapolować
Ogólnie o filmach
TAK, TAK!Damians pisze:Jeżeli ktoś jeszcze nie oglądał Królowej, to gorąco polecam. Do tej pory jakoś nie miałem okazji obejrzeć, zrobiłem to dzisiaj i jestem usatysfakcjonowany. Film spełnił moje oczekiwania![]()
Bardzo lubię takie filmy i angielską rodzinę królewską.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Dzisiaj obejrzałem film animowany Ratatuj
Bardzo mnie się on spodobał, a w muzyce się wprost zakochałem
Opowiada historie szczurka obdarzonego zdolnościami kulinarnymi...
Jeżeli ktoś chce się o tym filmie dowiedzieć więcej, zapraszam tu: http://www.forumfilm.pl/ratatuj/
Bardzo mnie się on spodobał, a w muzyce się wprost zakochałem
Jeżeli ktoś chce się o tym filmie dowiedzieć więcej, zapraszam tu: http://www.forumfilm.pl/ratatuj/
No właśnie, więc lepiej pisać o nim w innym temacieDawidek pisze:"Dynastia Tudor'ów" to nie film, tylko 10-odcinkowy serial,
Niestety, ale ja nie mogę zaliczyć HBO to polskiej TV ( po prostu tego kanału nie mam )
W Wawie, przy metrze Świętokrzyska - bardzo prestiżowe miejsce - długo stał nawet pomnik Ratatuja wystawiony przez producentów filmuDamians pisze:Dzisiaj obejrzałem film animowany Ratatuj![]()
Bardzo mnie się on spodobał, a w muzyce się wprost zakochałem![]()
![]()
![]()
-
Gabra-Sheila
Ja chyba pójdę na Zaczarowaną do kina
Bardzo fajny film i z Patrickiem Dempsey'em
A wrócę jeszcze do filmu Czasem Słońce Czasem Deszcz-fenomenalny!!!!!
Bardzo mi się spodobał
Układy były po prostu nieziemskie, piękne!
Najbardziej podobałą mi się piosenka Szawa,Szawa coś takiego śpiewali
A historia przepiękna 
A wrócę jeszcze do filmu Czasem Słońce Czasem Deszcz-fenomenalny!!!!!
Mój blog (www.filmnews.blog.onet.pl) bierze udział w konkursie na bloga roku i jeśli ktoś by na niego zajrzał, i by mu się spodobało to byłabym wdzieczna za oddanie głosu, czyli wysłanie smsa o tresci H00046 na nr 71222 (koszt smsa to 1,22)
Z góry dziękuję za ewentualną pomoc
PS. Piszę o tym tutaj, ponieważ blog jest w kategorii której dot. ten temat.
Z góry dziękuję za ewentualną pomoc
PS. Piszę o tym tutaj, ponieważ blog jest w kategorii której dot. ten temat.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Polecam dzisiaj wszystkim film o 21 na TVN "Pamiętnik".
Stary mężczyzna czyta chorej na alzheimera kobiecie pamiętnik, którego treścią są dzieje niezwykłej miłości. Opowieść zaczyna się w Północnej Karolinie w latach 40. Do miasteczka Seabrook przyjeżdża na wakacje 17-letnia Allie Hamilton, dziewczyna z zamożnej rodziny. Tam poznaje Noaha Calhouna, który pracuje w miejscowej fabryce. Choć pochodzą z różnych światów, zakochują się w sobie. Sprzeciw rodziców Allie i wybuch wojny stają się przyczyną ich rozstania. Po latach znowu się spotkają.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Dzisiaj obejrzałem Zakonnice. Jest to taki psychologiczny horror, opowiadający o pewnej zakonnicy i szkole, którą prowadziła, później jej podopieczne stają się dorosłe, a ona ( właściwie jej duch ) je zabija... Bardzo zaskakujące było zakończenie...
Jeżeli ktoś będzie miał możliwość obejrzenie, to polecam
A teraz oglądam Hrabiego Monte Christo, uwielbiam tego typu filmy
A wie ktoś może, kiedy na DVD pojawi się Elżbieta- Złoty wiek??
Jeżeli ktoś będzie miał możliwość obejrzenie, to polecam
A teraz oglądam Hrabiego Monte Christo, uwielbiam tego typu filmy
A wie ktoś może, kiedy na DVD pojawi się Elżbieta- Złoty wiek??
-
Gabra-Sheila
A ja oglądałam wczoraj Pozew o Miłość, spoko film, ale taki trochę banalny i zawsze ten happy end
Ale co innego w komedii romantycznej mogłoby być
A w piątek Ace Venturę, jak ja uwielbiam ten film
Jim jest super
Niestety nie będę mogla obejżeć za tydzień drugiej części Zew Natury
Byl ktoś może w kinie na Zaczarowanej? Chciałabym zabrać na to kuzynkę i nie wiem, czy fajne