Quiz
Bo to jest poprawna odpowiedź.
Przecież ustaliliśmy, że nie zadajemy tu pytań typu, kiedy Brooke miała na sobie pomarańczową sukienkę
Napisałem, jaką biżuterie nosi Rick, jeżeli Tobie chodziło o coś innego, to trzeba było lepiej sprecyzować pytanie ( obok zegarka trzeba było wstawić spinkę i obrączkę ), a nie teraz się czepiasz.
Przecież ustaliliśmy, że nie zadajemy tu pytań typu, kiedy Brooke miała na sobie pomarańczową sukienkę
Napisałem, jaką biżuterie nosi Rick, jeżeli Tobie chodziło o coś innego, to trzeba było lepiej sprecyzować pytanie ( obok zegarka trzeba było wstawić spinkę i obrączkę ), a nie teraz się czepiasz.
Znów wypowiadasz się za wszystkich?Damians pisze:Akurat to, jak ty byś postąpił, nikogo nie obchodzi.
Naprawdą, raz pomyśl nim coś napiszesz. Nie pisałem, by coś napisać tylko dlatego, że akurat była moja kolejka, po tym, jak DeaconFan mi uznał poprzednią odpowiedź. Jak można tego nie rozumieć? Proszę, przesylabizuj sobie to co teraz napiszę - DeaconFan wyznaczył mnie do zadania pytania, więc je zadałem. Skąd w ogóle pomysł z "pisaniem, tylko po to, aby pisać? Wierzę, że jesteś w stanie to zrozumieć.Na drugi raz, zanim zadasz jakieś pytanie zastanów się nie dwa, ale sto razy nad sensem tego pytania. A takie pisanie, tylko po to, aby pisać określa się mianem debilizmu wtórnego![]()
Tak naprawdę ciężko powiedzieć, czy kolekcjonuje, bo chyba tylko widzielismy jak wspominał o tym dziewczynie czy dziewczynom, na których chciał zrobić wrażenie, równie dobrze mógł się przechwalać.Pytanie: Czyje obrazy kolekcjonuje Massimo![]()
-
Gabra-Sheila