Ulubiony trójkąt miłosny
- Adex-fan Brooke
No nie wiem bywało to męczące, lepsze emocje i akcje James,Maggie,Sheila
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Chyba ze względu na panie , niż panaMikiks pisze: Właśnie to mnie zastanawia, że wszyscy jada po Ridżu, a jednoczęsnie lubia trojkat Ridge-Taylor-Brooke
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
No wiesz, w twoim wieku to faktycznie może przeszkadzać, ale w takim razie Brooke, Taylor, Eryk i Stephanie też powinni wziąć wole od takich scen. I wielu innych...Patrycja pisze: Z odcinka na odcinek jest coraz starszy.Powinien pójść na emeryture od scen miłosnych i trójkątów
A mi sie Eryk podoba mimo, że jest stary. Jego zachowanie już mniej.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
To nie zależy od wieku.Takie rzeczy pewnie niejednego denerwują,ale pomimo tego co jakiś czas oglądam ''Mode...,,Cynthia pisze:No wiesz, w twoim wieku to faktycznie może przeszkadzać, ale w takim razie Brooke, Taylor, Eryk i Stephanie też powinni wziąć wole od takich scen. I wielu innych...Patrycja pisze: Z odcinka na odcinek jest coraz starszy.Powinien pójść na emeryture od scen miłosnych i trójkątów
A mi sie Eryk podoba mimo, że jest stary. Jego zachowanie już mniej.