Ogólnie o filmach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ja niedawno obejrzałem trzy filmy, które wg mnie warto obejrzeć.

Pierwsza pozycja z Canal+, to "Moja wielka wściekła rodzina". Gazety z programem podawały chyba, że to komedia. Tymczasem to był bardziej film obyczajowy. Opowiada on o wielkiej murzyńskiej rodzinie mieszkającej w Georgii. Jedna z bohaterek zmaga się z bijącym ją narzeczonym, w końcu odwołuje ślub, a druga dziewczyna walczy z miłością do kierowcy autobusu miejskiego.
"Straszny film 4" jest bardzo zabawny. Jednak, chyba tylko dla tych, którzy lubią takie poczucie humoru. Ten film ma kilka podtekstów erotycznych. ::loll:: ( na HBO Pack)
"Obnażyć prawdę" - to wciągający kryminał o detektywie-homoseksualiście, który bada sprawę tajemniczych przestępstw dokonywanych na reprezentantach środowiska homoseksualnego.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Dawidek pisze:"Straszny film 4" jest bardzo zabawny. Jednak, chyba tylko dla tych, którzy lubią takie poczucie humoru. Ten film ma kilka podtekstów erotycznych. ::loll::
Kilka? Wszystkie te filmy aż ociekają erotyką :roll:
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Tomala

Post autor: Tomala »

Oglądaliście wczoraj "To nie jest kolejna komedia dla kretynów" :?: Ja tak. Dawno się tak nie uśmiałem ::loll:: ::loll:: ::loll::
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Tomala pisze:Oglądaliście wczoraj "To nie jest kolejna komedia dla kretynów" :?: Ja tak. Dawno się tak nie uśmiałem ::loll:: ::loll:: ::loll::
Ja oglądałem ::loll:: Film rzeczywiście może rozbawić do łez ::loll:: Już pierwsza scena była niemożliwa :zeby:
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Dawidek pisze:"Straszny film 4" jest bardzo zabawny. Jednak, chyba tylko dla tych, którzy lubią takie poczucie humoru. Ten film ma kilka podtekstów erotycznych. ::loll::
Ja uwielbiam straszne filmy :mrgreen: W czwórce gra mój kochany Shaq O'Neal, a zabójczy jest tekst ,,Nie ta stopa!" ::loll:: :lol: :zeby: Jedynka też jest fajna, choć dużo w niej seksu ::jezyk:: Doskonala parodia Krzyku, oraz Koszmaru Minionego Lata :lol: Dwójki jakoś nie lubię. Może przez tego strasznego gościa, który gotowal dla nich te posiłki ::plask wczolo: A trójkę da się znieść, gra tam Pam Anderson i duża rola Charliego Sheena :)
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Wczoraj zupełnie przez przypadek oglądałem na TVP1 horror pt. "Skowyt" opisywany jako kultowy film w swoim gatunku. Nie mam w zwyczaju oglądać horrorów, bo ich po prostu nie lubię. Po obejrzeniu tego filmu stwierdzam, że robił go chory umysł. :roll: ::rad:: Nie mogę pojąć jak można lubować się w pokazywaniu człowieka zmieniającego się w wilka z prezentacją wszystkich wnętrzności. A kiedy główna bohaterka - znana dziennikarka rozprawia się ostatecznie z wszystkimi wilkołakami, to na sam koniec wraca do swojej pracy i ma poprowadzić wiadomości i na oczach wszystkich zamienia się w wilka i obrasta cała sierścią. Za chwilę pojawiają się końcowe napisy i na cały ekran wyświetla się kotlet mielony. :roll:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Dzisiaj na Pulsie oglądałem "Wspólny dom", film z 2004 roku w którym jedną z głównych ról grała Hunter Tylo! Pierwszą porcję fotek z filmu dałem w galerii Taylor---> http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=792&start=420

W tym filmie grał też Jonathan z B&S! :D
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

A nie wiesz, czy Puls planuje powtórkę tego filmu? Za późno spojrzałam na SB i nie obejrzałam. :nie:
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Abec

Post autor: Abec »

Film będzie można obejrzeć na Hallmarku, 13 II, o 08.00 i 15.00.
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

Dziękuję Abecku :: bow ::
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Kogo Hunter tam grała ? To była jakaś duża rola ? :)
Awatar użytkownika
Leon

Post autor: Leon »

widział ktoś juz Rambo IV :?:
Jedno piwo to nie piwo.......
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Leon pisze:widział ktoś juz Rambo IV :?:
Ja widziałem tylko zapowiedź i jest tam Ken Howard -Garett z "Dynastii" a tata Sydney i Jane z "Melrose Place" :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Leon

Post autor: Leon »

Ściągnąłem sobie właśnie... :mrgreen: Zobaczymy co dziadek Rambo rozpierdzieli tym razem... :mrgreen:
Jedno piwo to nie piwo.......
Primok

Post autor: Primok »

Leon pisze:widział ktoś juz Rambo IV :?:
Widziałem, bo od dawna czekałem na "Johna Rambo". Bardzo dobre kino akcji, bez porównania lepsze od innych nowych części typu: Szklana pułapka, czy Rocky. A do tego brutalne i realistyczne sceny. Live for nothing or die for something :wink: .
ODPOWIEDZ