Radio i telewizja

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ja osobiście uważam, że "Panorama" powinna być zastąpiona przez "Wiadomości". Dwójka powinna mieć własne wydania tego programu. A "Panorama" w obecnym wydaniu nie jest zła, a główne wydanie zamiast o 21.30, czy 22.00 będzie o 18.30. Wydaje mi się, że serwisowi o 18.30 nic nie grozi. Przynajmniej, na razie.
Od 19 stycznia TVN będzie emitować nowe odcinki "Milionerów". Będą one chyba w soboty i niedziele o 18.00. :wink:
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Szkoda, że Panorama nie leci już o 21:30, tylko później, a w weekend wogóle nie ma :evil: Szkoda, bo lubiłam sobie popatrzeć wieczorem na podsumowanie dnia :(
Tomala

Post autor: Tomala »

Oglądaliście Milionerów? Ja oczywiście tak. Są rewelacyjni. Uwielbiam te dźwięki, studio i oprawę graficzną. Bardzo fajnie się to ogląda po latach. Hubert troche wyluzował i bardzo dobrze. Napewno będę oglądał.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Mnie też się podobają Milionerzy ::rad::
Od wieków nie oglądałem takiego zwykłego teleturnieju ::jezyk::
Pora emisji też jest dosyć dobra.

Te student, co grał wczoraj, dzisiaj był w Dzień Dobry TVN. Powiedział, że chce zostać gwiazdą TVNu ::jezyk:: W sumie, to miły i fajny chłopak, mam nadzieję, że się gdzieś zaczepi...
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Ten chłopak jest chyba licealistą, a nie studentem, Damians.
Też wczoraj oglądałem "Milionerów". Podoba mi się w nich wszystko, oprócz tego nowego układu kwot za poszczególne pytania. Przyzwycziłem się już do tego starego układu.
Hubert Urbański rzeczywiście jest teraz bardziej wyluzowany. Oby nadal tak fajnie prowadził ten program jak we wczorajszym odcinku.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Damians

Oczywiście, że licealista, sorry za pomyłkę :wink:
Dawidek
Administrator

Mi ten licealista też się spodobał. Rozweselał wszystkich.

Moje wrażenia są całkiem pozytywne. Nie podoba mi się też układ kwot i liczba pytań. Chciałbym, by powrócono do 15 pytań. Było to bardziej poukładane i sensowne. Negatywnie oceniam też zmianę muzyki. Choć zmieniła sie ona nieznacznie, ale jednak da sie zauważyć różnicę, szczególnie tę w tle , kiedy zawodnik usiłuje odpowiedzieć na zadane pytanie. Lepsza była ta z poprzedniej edycji programu. Podejrzewam, że jesteśmy pierwszym krajem na świecie, który emituje zmienioną ścieżkę dźwiękową.
Zmianą na plus dla mnie jest scenografia. Mimo, że ona nie zmieniła się wiele, ale jednak są niewielkie, ale zauważalne różnice. Jedna z lepszych, jakie w ogóle widziałem, jeśli chodzi o "Milionerów". Najgorszą scenografię na chorwacka edycja, emitowana na HRT1.
Plusem jest też prowadzenie programu przez H. Urbańskiego. Nieco wyluzował. Myślę, że wpłynęła na to dość luzacka postawa tego chłopaka z Łodzi. :D
Oceniam pozytywnie nową edycję teleturnieju. :D
Tomala

Mam pytanie:
Czy TVN7 można odbierać na Astrze albo hot bird?
Dawidek
Administrator

Tomala, TVN7 jest na HotBirdzie, ale z tego co wiem jest kodowany i dostępny na wszystkich trzech platformach cyfrowych. Program jest udostępniany tylko abonentom tych platform. Kanał dostępny jest też w wielu kablówkach.
Tomala

Dzięki Dawidek :: bow :: Teraz za wszystko trzeba płacić ::kwasny::
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Nie rozumiem Waszych komentarzy pod adresem H. Urbańskiego,że teraz jest wyluzowany. ::kwasny:: A kiedyś nie był? Od kiedy go pamiętam,to zawsze był wyluzowany.
If you can't beat them, join them...
Awatar użytkownika
Leon

Post autor: Leon »

milionerzy są git.....
Jedno piwo to nie piwo.......
Awatar użytkownika
Damians

Tomala

Hanna Lis poprowadzi "Wiadomości"
Bardzo się z tego cieszę bo ostatnio Wiadmości stoją na niskim poziomie. Mam nadzieję że w tym programie Hania nie będzię aż tak subiektywna.
http://pomponik.pl/news/lisowie-bede-pr ... 65618,4234
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Ogladaliście wczoraj Pytanie Na Śniadanie Weekend? Tomasz Kamel wrócił ::loll:: Widać było, że spięty był ::jezyk:: Jakoś nie mogę się do niego znowu przezwyczaić.. :P Najlepsze bylo, jak przyszli goście z Pittbula i go przesłuchiwali :lol:
ODPOWIEDZ