Nagrody filmowe i telewizyjne
-
Gabra-Sheila
Nie tata, tylko teść. Wielka szkoda, ale nagrała jakąś wypowiedź...
A z nieoficjalnych źródeł wiem, że Edzia zaśpiewa List
[ Dodano: 2008-02-04, 22:28 ]
Edzi nawet łzy nie pomogły
Janowski, Na wspólnej i Feel - no comments......nędza i rozpacz.
P.S. Doda dzisiaj pokazała się z bardzo dobrej strony, zachwyciła mnie
Iza Trojanowska też fajnie wyglądała 
A z nieoficjalnych źródeł wiem, że Edzia zaśpiewa List
[ Dodano: 2008-02-04, 22:28 ]
Edzi nawet łzy nie pomogły
Janowski, Na wspólnej i Feel - no comments......nędza i rozpacz.
P.S. Doda dzisiaj pokazała się z bardzo dobrej strony, zachwyciła mnie
Wszystko do przewidzenia.Tylko Janowski mnie zaskoczył
Myślałem , ze Feel będzie miał conajmniej trzy razy więcej głosów niż Doda, a miał prawie trzy razy więcej głosów.Więc nawet z głosami na Dodę nie było źle.Fajny był ten występ zwyciezców reality-show.już miałem nadzieje, ze moze jola z BB wyjdzie , ale jednak nie .
Ogólnie gala mi się podobała, ze zwyciezców to kibiowałem chyba tylko Agnieszce Dygant,a reszcie się nie udało
Ogólnie gala mi się podobała, ze zwyciezców to kibiowałem chyba tylko Agnieszce Dygant,a reszcie się nie udało
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
- katarzynka
Piękny występ Edyty na Telekamerach- http://www.wrzuta.pl/film/j3kGr3aBdX/ 
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
W połowie moje głosy się zgadzały z wynikami plebiscytu. Ogromnym zaskoczeniem był Janowski. Nienawidze "Jaka to melodia". Bardzo zdziwiła mnie też wygrana Agnieszki Dygant. Byłem w 100% pewien że wygra Guzikowa i na nią głosowałem. Za to baaardzo się cieszę ze zwycięstwa "Na Wspólnej". "M jak miłość" ma godnego następcę bo "Magda M." nie zasługiwała na to bo się skończyła. Szkoda że Doda nie dostała bo Feel to tylko gwiazda na jeden sezon, chociaż w sumie ich lubię.
Justyna Pochanke dostała
Świetna jest, nie taka przesłodzona jak te inne paniusie 
A Feel - jak dla mnie dno, wyszedł jakiś chłopczyk na scene i bezczelnie (a właściwie gorzej: bo super nieudolnie!) udawał rybę.
Za to Doda mnie zaskoczyłą, bo chyba z playbacku nie śpiewałą
:D
Małaszyński, Kryminalni, Janowski, NA wspolnej - dno
A Feel - jak dla mnie dno, wyszedł jakiś chłopczyk na scene i bezczelnie (a właściwie gorzej: bo super nieudolnie!) udawał rybę.
Za to Doda mnie zaskoczyłą, bo chyba z playbacku nie śpiewałą
Małaszyński, Kryminalni, Janowski, NA wspolnej - dno
-
Gabra-Sheila
A ja się cieszę, że wygrał Janowski
Choć to był wielki szok z początku. Ale za co mają dostaćCichopek&Ibisz? Ona za swoje wpadki, a on za te same beznadziejne buty?
Na Wspólnej- tego jednak nie przełknę.. Powinna wygrać Pierwsza Miłość! Mieli zresztą małą różnicę pomiędzy sobą : ) Włodek Szaranowicz zwyciężył!!!
Taaaak
Bardzo się ucieszyłam, bo zasługuję na to jak nikt
A Przemek Babiarz drugi, ponad 100 tyś głosów
Włodek miał piękne przemówienie, tak uwielbiam go słuchać, a wczoraj mówił bardzo mądrze
I dostał najwięcej głosów ze wszystkich, bo ponad 177 tyś
Włodek, Włodek, niech żyje, żyje nam 
Mnie również Robert Janowski bardzo zaskoczył swoją wygraną w kategorii "Rozrywka".
Ale zwycięzców w pozostałych kategoriach udało mi się przewidzieć. I znów w tym roku dużo nagród zebrał TVN. Bardzo rzadko oglądam tą stację, więc niezbyt mnie uradowały te nagrody dla jej reprezentantów.
Szkoda, że Melanie Griffith nie przyjechała na galę.
Bardzo lubię tę aktorkę.
Ale zwycięzców w pozostałych kategoriach udało mi się przewidzieć. I znów w tym roku dużo nagród zebrał TVN. Bardzo rzadko oglądam tą stację, więc niezbyt mnie uradowały te nagrody dla jej reprezentantów.
Szkoda, że Melanie Griffith nie przyjechała na galę.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.