Nagrody filmowe i telewizyjne

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Dlaczego?? ::ke::
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Tata jej umarł. Pisało na interii.
Awatar użytkownika
Damians

Nie tata, tylko teść. Wielka szkoda, ale nagrała jakąś wypowiedź...

A z nieoficjalnych źródeł wiem, że Edzia zaśpiewa List :serce: :serce: :serce:

[ Dodano: 2008-02-04, 22:28 ]
Edzi nawet łzy nie pomogły :roll: :roll: :roll: ::ysz:: :zmiesz::

Janowski, Na wspólnej i Feel - no comments......nędza i rozpacz.

P.S. Doda dzisiaj pokazała się z bardzo dobrej strony, zachwyciła mnie :) Iza Trojanowska też fajnie wyglądała :)
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Wszystko do przewidzenia.Tylko Janowski mnie zaskoczył :roll: Myślałem , ze Feel będzie miał conajmniej trzy razy więcej głosów niż Doda, a miał prawie trzy razy więcej głosów.Więc nawet z głosami na Dodę nie było źle.Fajny był ten występ zwyciezców reality-show.już miałem nadzieje, ze moze jola z BB wyjdzie , ale jednak nie .
Ogólnie gala mi się podobała, ze zwyciezców to kibiowałem chyba tylko Agnieszce Dygant,a reszcie się nie udało
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Tkk_Bolly pisze:Myślałem , ze Feel będzie miał conajmniej trzy razy więcej głosów niż Doda, a miał prawie trzy razy więcej głosów.Więc nawet z głosami na Dodę nie było źle
Yyyyy, to ile w końcu tych głosów kto miał ::chytry::
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Piękny występ Edyty na Telekamerach- http://www.wrzuta.pl/film/j3kGr3aBdX/ :serce:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Tomala

Post autor: Tomala »

W połowie moje głosy się zgadzały z wynikami plebiscytu. Ogromnym zaskoczeniem był Janowski. Nienawidze "Jaka to melodia". Bardzo zdziwiła mnie też wygrana Agnieszki Dygant. Byłem w 100% pewien że wygra Guzikowa i na nią głosowałem. Za to baaardzo się cieszę ze zwycięstwa "Na Wspólnej". "M jak miłość" ma godnego następcę bo "Magda M." nie zasługiwała na to bo się skończyła. Szkoda że Doda nie dostała bo Feel to tylko gwiazda na jeden sezon, chociaż w sumie ich lubię.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Nie bardzo rozumiem Tomala , skąd wywnioskowałeś , że Feel to gwiazda na jeden sezon , dużo opinii takich czytam , więc może mi wytłumaczysz co za tym przemawia
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Feel to takie coś jak Zakopower, teraz miliony się nim zachwycają, a za dwa lata będzie to zwykły, przeciętny zespół...

Widzieliśmy minę Kingi Rusin, kiedy ogłoszono, że wygrał Janowski? ::ke:: :zeby: ::plask wczolo: ::loll:: Mało nie zwymiotowała na Szymona... ::cojest::
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Justyna Pochanke dostała :: bow :: :: bow :: Świetna jest, nie taka przesłodzona jak te inne paniusie :/

A Feel - jak dla mnie dno, wyszedł jakiś chłopczyk na scene i bezczelnie (a właściwie gorzej: bo super nieudolnie!) udawał rybę.

Za to Doda mnie zaskoczyłą, bo chyba z playbacku nie śpiewałą :D:D

Małaszyński, Kryminalni, Janowski, NA wspolnej - dno :/
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Moje głosy też w połowie zgadzały się z tymi wczorajszymi.
Feel to wcale nie jest dno. Ten zespół jest o wiele lepszy od na przykład takiej Dody...
Najbardziej zdziwiła mnie telekamera Janowskiego - myślałam, że wygra Cichopek i Ibisz.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Jeśli chodzi o telekamere dla Janowskiego to kompletna pomyłka ::plask wczolo:
Powinien wygrać Szymon Majewski :serce:
Serial komediowy :evil: Ta wstrętna Niania :evil: :evil: :evil:
Uważam że powinno wygrać Ranczo, niż ta przereklamowana komedyja ::kwasny::
To że Dygant dostała statuetkę było do przewidzenia, z Małaszyńskim też :mrgreen:
Reszta była oczywista ::rad::
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

A ja się cieszę, że wygrał Janowski :) Choć to był wielki szok z początku. Ale za co mają dostaćCichopek&Ibisz? Ona za swoje wpadki, a on za te same beznadziejne buty? :roll: Na Wspólnej- tego jednak nie przełknę.. Powinna wygrać Pierwsza Miłość! Mieli zresztą małą różnicę pomiędzy sobą : ) Włodek Szaranowicz zwyciężył!!! :D :serce: Taaaak ::ok:: Bardzo się ucieszyłam, bo zasługuję na to jak nikt ::ok:: A Przemek Babiarz drugi, ponad 100 tyś głosów ::krzyw:: Włodek miał piękne przemówienie, tak uwielbiam go słuchać, a wczoraj mówił bardzo mądrze :zeby: I dostał najwięcej głosów ze wszystkich, bo ponad 177 tyś :!: Włodek, Włodek, niech żyje, żyje nam :wink:
Tomala

Post autor: Tomala »

Nie rozumiem czemu wszyscy się tak dziwią żę "Na Wspólnej" wygrało. To świetny serial a ostatnio jest bardzo interesujący i wciągający. Zdziwiło mnie że "Barwy szczęscia" zjęły 3. miejsce. To już nie jest to samo co "M jak miłość" albo "Na dobre i na złe"<dawniej.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Mnie również Robert Janowski bardzo zaskoczył swoją wygraną w kategorii "Rozrywka".
Ale zwycięzców w pozostałych kategoriach udało mi się przewidzieć. I znów w tym roku dużo nagród zebrał TVN. Bardzo rzadko oglądam tą stację, więc niezbyt mnie uradowały te nagrody dla jej reprezentantów.
Szkoda, że Melanie Griffith nie przyjechała na galę. :( Bardzo lubię tę aktorkę.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
ODPOWIEDZ