Teleturnieje
-
Gabra-Sheila
Ja lubię Koło Fortuny
Szybko odgaduję hasełka
Mama mówi, że w przyszłości napewno tam pojadę, będziecie mnie wypatrywać
Kiedyś zgadłam dwa hasła wogóle bez liter
Ale i tak najlepsze jest ,,Jeden z dziesięciu"-zawsze gram to z bratem lub siostrą, dziś na przykład wygrałam 28-18
Pytania są raz łątwe, araz trudne, a prowadzący bardzo mądry 
Dla naszego pokolenia oryginalna polska emisja "Koła..." to jedno z pierwszych wspólnych wspomnień
Taki powiew Zachodu, amerykański klimat, wielkie, kolorowe show
Ah, dzieciaki urodzone w latach dziewiędzisiątych tego nie zrozumieją 
A kto pamięta powstałą w tamtych czasach parodię?
A kto pamięta powstałą w tamtych czasach parodię?
- Marek Forrester
Właśnie w Milionerach padło pytanie "Kto umie trzasnąć obrotowyi drzwiami i wie ile jest odcików "Mody na sukces"?
(Ja też wiem ile jest odcinków...)
Chodziło o Chucka Norissa...
Swoją drogą zauważyłem ,że nie ma odcinka gdzie nie pada TVNowskie pytanie... A to o prowadzących programy a to o TzG...
Swoją drogą zauważyłem ,że nie ma odcinka gdzie nie pada TVNowskie pytanie... A to o prowadzących programy a to o TzG...
Nobody does it better
- Adex-fan Brooke
- x 76
To mogłeś nawet napisać w temacie NawiązaniaAlexander pisze:Właśnie w Milionerach padło pytanie "Kto umie trzasnąć obrotowyi drzwiami i wie ile jest odcików "Mody na sukces"?(Ja też wiem ile jest odcinków...)
Co do tvnnowskich pytań jeśli tak jest to zwyczajnie sami się reklamują
Widziałem do tej pory tyko raz kawałek nowych Milionerów, dobrze że zmienili te przeskoki między kwotami i łatwiej komuś zdobyć 1000 bo to trochę dołujące już siedzieć na tym krześle po tylu przejściach i nawet gwarantowanej przyzwoitej sumki nie wziąć
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Milionerów oglądam przeważnie w niedziele, w sobotę nie mam czau
Mnie podoba się nowa odsłona programu, Hubert jak zwykle dobrze się spisuje.
Tymczasem Polsat szykuje już konkurencje: http://film.wp.pl/id,84534,title,Milionerzy-zagrozeni,type,news,wiadomosc.html?rfbawp=1202583299.887&ticaid=1554c
A ogląda ktoś "Jaka to melodia?"
Ostatnimi czasy program zrobił się dosyć fajny, śpiewają fajne piosenki, od czasu do czasu jest jakaś gwiazda... Jak mam dużo nauki, to oglądam 
Tymczasem Polsat szykuje już konkurencje: http://film.wp.pl/id,84534,title,Milionerzy-zagrozeni,type,news,wiadomosc.html?rfbawp=1202583299.887&ticaid=1554c
A ogląda ktoś "Jaka to melodia?"
Ja oglądam prawie każdy odcinek "Jaka to melodia".
Program rzeczywiście się rozkręcił, są fajne piosenki, aranżacje, dobrzy tancerze i muzycy.
Lubię zwłaszcza chłopaków z grupy „Ego”( też chciałabym tak tańczyć ). Robert fajnie prowadzi. Kiedyś miewał złośliwe uwagi do uczestników, potrafił im dopiec i być cyniczny, ale to się zmieniło. Dlatego bardzo się cieszę, że Robert Janowski otrzymał Telekamerę 2008. To dla mnie miła niespodzianka.

-
Dawidek
- Administrator
- x 85
Gdy ja usłyszałem i zobaczyłem to pytanie, to aż się zdziwiłem. Ale to trochę i dobrze, bo tio i promocja serialu.
Czuję, że kiedyś w "Milionerach" pojawi się pytanie dotyczące samej "MnS".
Nie lubię teleturnieju "Jaka to melodia". Widziałem kilkanaście wydań na przestrzeni wielu lat. Obecnie, jedynym (!) plusem jest scenografia, która jest najlepsza w historii programu.
Największą wadą są utwory, które nie są prezentowane w oryginalnym brzmieniu, bo wykonuje je orkiestra. I okazuje się, że nie rozpoznaję utworów, które znam.
Chyba, że organizatorzy chcieli specjalnie utrudnić grę zawodnikom.
Nie lubię teleturnieju "Jaka to melodia". Widziałem kilkanaście wydań na przestrzeni wielu lat. Obecnie, jedynym (!) plusem jest scenografia, która jest najlepsza w historii programu.
Największą wadą są utwory, które nie są prezentowane w oryginalnym brzmieniu, bo wykonuje je orkiestra. I okazuje się, że nie rozpoznaję utworów, które znam.
Te dowcipy z Chuckiem Norrisem nigdy mnie jakoś nie śmieszyły. Mogliby w tych "Milionerach" wymyślać jakieś mądrzejsze pytania.
"Jaka to melodia?" oglądam sporadycznie. Ale lubię ten program. Fajnie, że od czasu do czasu śpiewają tam różne gwiazdy, nie tylko polskie, ale i zagraniczne.
"Jaka to melodia?" oglądam sporadycznie. Ale lubię ten program. Fajnie, że od czasu do czasu śpiewają tam różne gwiazdy, nie tylko polskie, ale i zagraniczne.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Ależ to jest właśnie zaleta. Gdyby utwory były prezentowane w oryginalnym wykonaniu, byłoby dennie.Dawidek pisze:
Największą wadą są utwory, które nie są prezentowane w oryginalnym brzmieniu, bo wykonuje je orkiestra. I okazuje się, że nie rozpoznaję utworów, które znam.Chyba, że organizatorzy chcieli specjalnie utrudnić grę zawodnikom.