Tricia

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
B@r

Tricia

Post autor: B@r »

Od dzisiaj mamy w Modzie nową postać- Tricię- psycholog, koleżankę Taylor, którą ona sama wybrała, aby zaopiekowała się Ridgem!
Zobaczymy jak się dalej rozwinie ta postać... Taylor pomyślała o wszystkim... :cry: :cry:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Myslę że szybko zniknie z Mody na sukces. Watpie by miała jakis większy watek.
Marisa

Post autor: Marisa »

Mnie się ta Tricia nie podoba :P .
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Mi też.Jakaś dziwna ta babka jest :roll:
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Misia pisze:Mi też.Jakaś dziwna ta babka jest :roll:
Ja też nie lubie tej postaci ::krzyw::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Zachowuje się jakby wszystko najlepiej wiedziała, a powinna wiedzieć, że takie jej paplanie nikomu nie pomaga... Mam nadzieję, że więcej jej nie będzie :P
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Jacyś przewrażliwieni jesteście ::jezyk:: :wink: Jeszcze w zasadzie nic nie zrobiła ,a wy już jej złe noty serwujecie :P ::jezyk:: ::jezyk:: :zeby: Poczekajmy :lol: :D ::rad:: ::jezyk:: :mrgreen:
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Z wyglądu przypomina mi trochę Lauren Fenmore. ::chytry::
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

A mnie przypomina Taylor. Jak widzieliśmy ją bokiem, to miałem wrażenie, że to stoi Taylor, a nie Tricia :P
Na razie postać niczym ciekawym się nie wyróżniła, zobaczymy dalej...
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Taylor też pojawiła się w życiu Ridge'a w trudnych chwilach, gdy życie Caroline było policzone... Wtedy to Taylor pomagała Ridge'owi przez wszystko przechodzić... ::chytry:: I po jej śmierci się nim zajmowała.
A teraz w podobnej sytuacji pojawia się Tricia... ::chytry::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

B@r pisze: A teraz w podobnej sytuacji pojawia się Tricia... ::chytry::
Dlatego niech spada gdzie pieprz rośnie jeśli myśli być nową Taylor ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Podoba mi się w z wyglądu, ale to wpieprzanie się z buciarami w czyjeś życie to takie bardzo erykowe (od Ericki) jest, także nie wiem jescze co myśleć o tej postaci.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Nie rozumiem dlaczego wszyscy (głównie fani Brooke) tak najeżdżacie na tą Tricię.
Ona właściwie jeszcze nic złego w serialu nie zrobiła. Czy to coś złego, że stara się pomóc Ridge'owi? I skąd wiecie, że ona chce się wepchać do rodziny Forresterów? Przecież nie pokazali nam jak narazie o czym ona myśli, co planuje. :roll:
Jest w ogóle tutaj ktoś oprócz mnie, kto lubi tę postać?
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
junk

Post autor: junk »

No nie wiem czy ktoś jest. :wink:
A jakaby była Twoja reakcja gdyby nagle jakaś obca osoba przyszła do Ciebie prawiąc morały od siedmiu boleści ?
Sex with you is incredible.
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

Oczywiście, że jest. :wink: Ja lubię tę postać. A fani Brooke tak na nią najeżdżają ponieważ uważają, że jest zagrożeniem dla Brooke. Ridge już nie raz pokazał, że wybiera inne kobiety niż Brooke a że ta po śmierci Taylor pewnie sobie przypomni, że Ridge jest tym "jedynym, przeznaczonym", to fani Brooke drżą z obawy i wyżywają się na Trici. ::rad::
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
ODPOWIEDZ