Zobaczymy jak się dalej rozwinie ta postać... Taylor pomyślała o wszystkim...
Tricia
Tricia
Od dzisiaj mamy w Modzie nową postać- Tricię- psycholog, koleżankę Taylor, którą ona sama wybrała, aby zaopiekowała się Ridgem!

"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
Ja też nie lubie tej postaciMisia pisze:Mi też.Jakaś dziwna ta babka jest
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Jacyś przewrażliwieni jesteście
Jeszcze w zasadzie nic nie zrobiła ,a wy już jej złe noty serwujecie
Poczekajmy

[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Taylor też pojawiła się w życiu Ridge'a w trudnych chwilach, gdy życie Caroline było policzone... Wtedy to Taylor pomagała Ridge'owi przez wszystko przechodzić...
I po jej śmierci się nim zajmowała.
A teraz w podobnej sytuacji pojawia się Tricia...
A teraz w podobnej sytuacji pojawia się Tricia...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
Dlatego niech spada gdzie pieprz rośnie jeśli myśli być nową TaylorB@r pisze: A teraz w podobnej sytuacji pojawia się Tricia...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Nie rozumiem dlaczego wszyscy (głównie fani Brooke) tak najeżdżacie na tą Tricię.
Ona właściwie jeszcze nic złego w serialu nie zrobiła. Czy to coś złego, że stara się pomóc Ridge'owi? I skąd wiecie, że ona chce się wepchać do rodziny Forresterów? Przecież nie pokazali nam jak narazie o czym ona myśli, co planuje.
Jest w ogóle tutaj ktoś oprócz mnie, kto lubi tę postać?
Ona właściwie jeszcze nic złego w serialu nie zrobiła. Czy to coś złego, że stara się pomóc Ridge'owi? I skąd wiecie, że ona chce się wepchać do rodziny Forresterów? Przecież nie pokazali nam jak narazie o czym ona myśli, co planuje.
Jest w ogóle tutaj ktoś oprócz mnie, kto lubi tę postać?
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Oczywiście, że jest.
Ja lubię tę postać. A fani Brooke tak na nią najeżdżają ponieważ uważają, że jest zagrożeniem dla Brooke. Ridge już nie raz pokazał, że wybiera inne kobiety niż Brooke a że ta po śmierci Taylor pewnie sobie przypomni, że Ridge jest tym "jedynym, przeznaczonym", to fani Brooke drżą z obawy i wyżywają się na Trici. 
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...