Skazany na śmierć (Prison Break)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Polsat reklamuje,że o 21.00 bedą zagadki CSI miami.
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

MEGA SPOILERY do następnych odcinków 3 sezonu Prison Break. Czytacie na własną odpowiedzialność!

[glow=black]* Michael, Mahone, Whistler, McGrady uciekają.
* Bellick zabija kogoś w walce,
* Bellick daje Sammy'emu 'kurzą stopkę',
* Sammy ginie gdy zawala sie tunel, prawdopodobnie zostało to ukartowane,
* Lechero jest postrzelony i ginie w Sonie,
* Sucre jest mocno pobity i zostaje wrzucony do Sony (prawdopodobnie za przemyt narkotyków),
* T-Bag przejmuje władzę w Sonie. Znajduje pieniądze zakopane gdzieś w Sonie,
* Michael ustawia wymianę zakładników w muzeum z detektorem metalu na bramkach (LJ za Whistlera),
* Wymiana się udaje, ale dochodzi do strzelaniny, w której ucierpi Sofia ,
* Whistler trafia do Firmy

Dziwię się, że Lechero tak szybko zginie. To jedna z głównych postaci w 3 sezonie. Prawdopodobnie zginie w 13 odcinku. W ogóle większość wydarzeń z tych spoilerów powinna wydarzyć się w 13 odcinku. Prawdopodobnie w 14 odc. do obsady dołączy nowa ważna postać - Molly Lief. Jeszcze niewiadomo kto wcieli się w jej rolę.
A jeszcze co do ucieczki, to wiedziałem od samego początku, że McGrady ucieknie z Sony. To bardzo fajny chłopak i trochę pomógł już Michaelowi w Sonie. Szykują się niezłe akcje z T-Bagiem. Ciekawe jakie będą jego rządy w Sonie. I jeszcze trafi tam Sucre... :cry: [/glow]
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Primok

Post autor: Primok »

Były postacie MnS, a teraz postacie South Park na wzór tych z Prison Break (spoilerowe :!: ) :wink: :

http://img166.imageshack.us/my.php?image=pbspoi9nu2.png

http://img213.imageshack.us/my.php?image=sppbqg6ev6.png

14 stycznia ponoć w końcu nowy odcinek będzie 8) .
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

To jutro czy dziś w USA nowy odcinek? a potem znowu przerwa do niewiadomo kiedy? ::kwasny::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
DeaconFan

Jutro. :D :serce:
A co do dalszych odcinków 3 serii, sytuacja przedstawia się następująco:
21.I 3x10
28.I 3x11
04.II 3x12
18.II 3x13.
Podobno w związku ze strajkiem amerykańskich scenarzystów, odcinek 13 będzie ostatnim odcinkiem 3 sezonu. Ale dużo wskazuje na to, że powstanie jednak 4 sezon PB.
Uwaga, spoilery !
[ Dodano: 2008-01-15, 21:15 ]
Szkoda, że już nikt nie komentuje aktualnych odcinków PB. Co prawda 3 sezon nie jest już tak dobry jak pierwszy i drugi, ale nie jest taki najgorszy.
Odcinek 3x09 Boxed In był dość ciekawy. Szczególnie zaciekawiły mnie sceny z Bellickiem. Fajnie, że w końcu zaczyna się coś ciekawego dziać z Bellickiem i T-Bagiem, którzy w tym sezonie byli bohaterami drugoplanowymi.
[shadow=black]T-Bag zaczyna coś knuć. Sammy chce się chyba pozbyć Lechero, a T-Bag chce się pozbyć Sammy'go. Z tego napewno nie wyniknie nic dobrego. Lechero jest teraz w sporych tarapatach. Powinien jak najszybciej zwiewać z Sony.
Bellick w końcu pokazał, że nie da sobie w kaszę dmuchać. Po tej walce pewnie inni więźniowie zaczną go bardziej szanować. Ogólnie zacząłem lubić Bellicka w tym sezonie. Powinien uciec z Michaelem, Lechero i Whistlerem z Sony.
Szkoda, że Gretchen uciekła temu naczelnikowi Sony - Zavali. Myślałem, że trafi do Sony i będą tam z nią jakieś ciekawe akcje.
Ogólnie dobry odcinek, ale mam nadzieję, że będą w tym sezonie lepsze. Mam nadzieję, że PB wróci do swojej dawnej, fenomenalnej formy.

A jeszcze odnośnie tego co napisałem o dalszych odcinkach 3 sezonu PB, to czytałem gdzieś wczoraj, że z tym szybszym zakończeniem 3 sezonu, to tylko plotka. Podobno są już napisane scenariusze na 19 odcinków 3 sezonu, a 13 odcinków dopiero nakręcono. :wink: [/shadow]
Ostatnio zmieniony 2008-01-16, 08:22 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 2 razy.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Primok

[shadow=black]Najnowszy odcinek - chyba najlepszy w 3 sezonie :shock: ::chytry:: . No to teraz na dobre się rozkręci.[/shadow]
Awatar użytkownika
DeaconFan

[shadow=black]Zgadzam się. Odcinek 3x11 jest bardzo dobry. Fajnie, że McGrady ucieka z Michaelem i spółką z Sony. Szkoda tylko, że nie dowiedzieliśmy się co jest w tej białej walizce, którą Sofia znalazła pod koniec odcinka 3x10. I ciekawe co teraz będzie z Sucre. Myślę, że po mału wraca stary dobry Prison Break i sezon 3 się rozkręca. :D [/shadow]
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Podzielam Wasze opinie, tylko że nawet nie zdąży się rozkręcić, bo zostały 2 odcinki do końca. ::kwasny:: Obawiam się, że wiele spraw pozostanie nierozwiązanych. No i będzie w związku z tym na bank 4 sezon. ::plask wczolo:
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

FanStefci pisze:Podzielam Wasze opinie, tylko że nawet nie zdąży się rozkręcić, bo zostały 2 odcinki do końca. ::kwasny:: Obawiam się, że wiele spraw pozostanie nierozwiązanych. No i będzie w związku z tym na bank 4 sezon. ::plask wczolo:
Czyli 3 sezon będzie taki krótki jednak? :(

Powinni się wstrzymać aż dalsze odcinki zostaną nakręcone i emitować je po wakacjach dalej na konto 3 sezonu. :roll:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

B@r pisze:Czyli 3 sezon będzie taki krótki jednak? :(

Powinni się wstrzymać aż dalsze odcinki zostaną nakręcone i emitować je po wakacjach dalej na konto 3 sezonu. :roll:
Wszystko na to wskazuje. Strajk się kończy, ekipy innych seriali zaczynają zwoływać swoich aktorów na plan, a wokół Prisona - cisza. Może jeszcze to się na dniach zmieni, bo strajk się oficjalnie zakończy prawdopodobnie w przyszłym tygodniu, ale nawet jeśli wrócą do pracy, to zdążą nakręcić 4, maks 5 odcinków.

Czuję w kościach, że postanowią zamiast tego wywalić cały 4 sezon...

Nie jestem z tego zadowolony, bo 3 sezon już właściwie z przyzwyczajenia oglądam tylko. :( Zniszczyli taki boski serial, jakim był w 1, a nawet i w 2 sezonie. ::ysz::
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Primok

[shadow=black]No to uciekli z Sony :P , tylko że nie wszyscy :shock: . Odcinek dobry, ale słabszy od poprzedniego. Najlepsza akcja - "Lincoln sam w domu" :zeby: . Dwa ostatnie odcinki podobne do tych z 2 sezonu :wink: .[/shadow]
Awatar użytkownika
DeaconFan

[shadow=black]Odcinek 3x12 jest świetny. Już dawno nie było takich emocji, jak w tym. Z tych, którym nie udało się uciec z Sony, żałuję tylko Lechero. Całkiem porządny gość (taki odpowiednik Abruzziego). Po tym odcinku juz mi Bellicka nie jest szkoda. Nieładnie tak "kapować". :evil:
I w końcu poznaliśmy prawdziwe imię McGrady'ego. Mam nadzieję, że jemu i jego ojcu uda się ta ucieczka. :wink:
Ten sezon nie moze liczyć tylko 13 odcinków! Jak wszystko zaczęło się rozręcać, to sezon już się kończy. :evil: Musi być 4 sezon![/shadow]
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

[shadow=black]Czyli Bellick uciekł z nimi? :)[/shadow]
If you can't beat them, join them...
Primok

[shadow=black]Mi tam Bellicka w sumie szkoda, ale bardziej wkurzył mnie T-Bag - jak wsypie Sucre to sam z chęcią przypnę mu kilka woltów :mrgreen: .[/shadow]
Thorne pisze:[shadow=black]Czyli Bellick uciekł z nimi? :)[/shadow]
[shadow=black]Uciekał razem z nimi, ale złapali go :wink: .[/shadow]
Awatar użytkownika
DeaconFan

Jak donosi Tele Tydzień, wszystko wskazuje na to, że 1 odcinek trzeciego sezonu PB ukaże się na antenie Polsatu już w niedzielę 6 kwietnia! To świetna wiadomość. :serce: Myślałem, że ten sezon będzie w Polsacie dopiero od września. :shock:
A już dziś w USA ostatni jak dotąd odcinek III sezonu PB. Nie moge się już go doczekać! [shadow=black]Podobno wróci w nim do serialu jakaś ważna postać. Spekuluje się, że będzie to Paul Kellerman![/shadow]
ODPOWIEDZ