Szkoda, że nici z książki Pawła. Chłopak się napracował,a tu nic. Wydaje mi się, że kobieta z wydawnictwa powinna mu wcześniej powiedzieć, że propozycja napisania książki jest nieaktualna. Z drugiej strony on mógł od razu się zgodzić i podpisać umowę. Jedyny plus jest taki, że nie będzie musiał zmagać się z pisarstwem.
Pierwsza miłość
Kobieta, która przyniosła herbatę Kindze to matka Przemka ( jeżeli chodzi Ci o scenę z wczorajszego, tę scenę w knajpie ). Co do tańca Majki, ja nie odebrałam tego tak, że on jej kazał. On ją o to poprosił. Na krótko przed tą prośbą Paweł podpatrzył, jak Majka tańczy sobie w kuchni, spodobało mu się. Potem Paweł poprosił ją o taki "gorący" taniec ( tzn. tak mi się wydaje, bo on jej to na ucho powiedział ). Dzisiejszego odcinka jeszcze nie widziałam, ale widziałam zapowiedzi i Majka w tanecznym stroju zrobiła na Pawle duże wrażenie.
Szkoda, że nici z książki Pawła. Chłopak się napracował,a tu nic. Wydaje mi się, że kobieta z wydawnictwa powinna mu wcześniej powiedzieć, że propozycja napisania książki jest nieaktualna. Z drugiej strony on mógł od razu się zgodzić i podpisać umowę. Jedyny plus jest taki, że nie będzie musiał zmagać się z pisarstwem.
No chyba że zechce dokończyć swe dzieło dla "domowych" czytelników, czyli Majki i przyszłych potomków. 
Tak, chodziło mi o tą scenę w knajpie, nie mam pojęcia czy z wczoraj czy z kiedy, dziś widziałam jakiś urywek. A co do tańca to zapytałam, bo trochę mnie to zaskoczyło. Nie, że tańczyła dla swojego faceta tylko to w jakich okolicznosciach - on siedzi prz stole, z włączonym kompem, sprawia wrażenie znudzonego, jak dla mnie nie wyglądało to jak zwyczajna randka. I wydało mi się, ze kazał jej, bo ona przerywała i mówiła, że nie może, a on nie pozwalał jej przestać.
Dzięki Kitty
Dzięki Kitty
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Mi się wydawało, że tam był radiomagnetofon włączony. Ty chyba widziałaś ten taniec w "zwykłym" stroju, czyli odcinek z czwartku.
Ona przerywała, bo być może przypominało jej się jak tańczyła kiedyś w lokalu, poza tym powiedziała Pawłowi że się wstydzi. Ale Paweł jej nie zmuszał. Tylko tak jakoś wyrwało mu się "a przed tamtymi facetami się nie wstydziłaś?". Wyczuł, że popełnił gafę i przeprosił Majkę. A ona potem powiedziała, że musi mieć odpowiednie ciuchy do tego tańca itp. Zapytała, czy Paweł chce prawdziwego show ( czy coś takiego). I to „show” miało być w odcinku piątkowym, ale ja nie widziałam, tzn. widziałam tylko zapowiedzi. 
Emilka rzeczywiście śmiała się strasznie idiotycznieKitty pisze:Wkurza mnie Emilka.Ostatnio jak Kinga i Przemek uprawiali seks przy włączonym mikrofonie i wszyscy sluchający radia to słyszeli, Emilcia tak się idiotycznie śmiała.
![]()
![]()
Potem jak Kinga przyszła do knajpy, Emilcia też się śmiała.
![]()
Swoją drogą, bardzo krępująca sytuacja dla Kingi i Przemka, kurcze.
MEGA SPOILER
[shadow=black]Andrzej powraca!!!
Patryk już nie będzie mógł ukrywać swoich uczuć do Emilki i oświadczy się jej! Kobieta nie będzie wiedziała że przez małżeństwo Patryk odziedziczy miliardy. Więc wstępnie się zgadza. Potem zabiera go do siebie na wieś, pokazuję gospodarstwo i przedstawia swojego ojca. I wszystko zaczyna się układać - kiedy trzask prask!!! Andrzej pojawia się na horyzoncie. Okaże się że odnalazł go jakiś mecenas. Andrzej kategorycznie nie zgadza się na rozwód. Jak będzie reakcja Emilki i Patryka? Dowiemy się już wkrótce
Koment do spoilerów
[shadow=black]Ale numer.
Ciekawe czy Andrzej będzie sprzeciwiał się rozwodowi, żeby wyciągnać kasę od Patryka( jeżeli będzie wiedział o spadku ) czy tak po prostu nie będzie się chciał zgodzić. A co z Veronique? Patryk odprawi ją z kwitkiem? [/shadow]
Przypomniało mi sie jeszcze, że fajna scena była jak Artur opisywał facetowi z planu ( to był reżyser ? ) tę piekną dziewczynę, w ktorej się zakochał. Powiedział " miała duże oczy, bardzo duże" i pokazał, że chodzi o biust. Artur jest bezbłędny po prostu.
Co do "wpadki" Kingi i Przemka, zapomniałam dodać, że nie tylko Emilka się z tego śmiała( skręca mnie jak sobie przypomnę ten idiortyczny śmiech
). Majka i Paweł też sobie żartowali. Co za ludzie. Przecież ich dobrzy znajomi znaleźli się w krępującej sytuacji. Nie wiem, z czego tu się śmiać. 
[shadow=black]Ale numer.
Przypomniało mi sie jeszcze, że fajna scena była jak Artur opisywał facetowi z planu ( to był reżyser ? ) tę piekną dziewczynę, w ktorej się zakochał. Powiedział " miała duże oczy, bardzo duże" i pokazał, że chodzi o biust. Artur jest bezbłędny po prostu.
Co do "wpadki" Kingi i Przemka, zapomniałam dodać, że nie tylko Emilka się z tego śmiała( skręca mnie jak sobie przypomnę ten idiortyczny śmiech
-
Gabra-Sheila
Nie oglądałam kilku odcinków w tamtym tyg. i teraz trudno mi się pozbierać, nie wiem za bardzo o co chodzi
Ale z tego co zaobserwowałam, to Mariusz w którymś odcinku był bardzo niemiły dla Klaudii i ten handel pirackimi płytami
Skąd on teraz weźmie to 6 tyś?
A scena jak wziął matce wyciągnął pieniądze z portfela... Brak słów...
Na szczęście odłożył, ale źle z nim się dzieje! Tatiana się tak zachowała w tym szpitalu ;/ A Artur jak był na tym spotkaniu z Edytą zrobił z siebie idiotę 
- Marek Forrester
Artur siedział stolik obok niej i nie podszedł tylko ukrywal się za kartą menu a kiedy ona zadzwoniła do niego i zorientowała się ,że to on wyśmiała go a tymbardziej gdy on powiedział ,że to ma być spotkanie towarzyskie dziewczyna pomyślała ,że on proponuje jej łóżko i poprostu wyszła a Artur nie wiedzieć czemu był cały w skowronkach.
Nobody does it better
- Marek Forrester
-
Gabra-Sheila
A ja napiszę o największym niemilcu jakiego nie widziałam od dawna, co ten dzieciak przeżył i w co on wdepnął... Że tak się zmienił!!!
Mariusz jest okropny
I nie skońcyzł z tym świństwem. Żeby wiedział, jak Paweł się dla mniego poświęca... To straszne!
Marysia zła wczoraj była, z jednej strony miała powody, dawno już gdzieś razem nie byli, ona chciałaby się rozerwać, ale z drugiej strony Paweł chyba też może od czasu do czasu zrobić co on chce i się wyspać. A matki Przemka to już mi się nie chce komentować, mam wstręt do tej baby 
Bardzo mi się podobało jak Artur i Patryś podrywali tą Miki
Można było pośmiać
Choć podobały mi się metody dwóch, to Patryk wygrałdla mnie he he
A może mi ktoś opowiedzieć o kłótni Kingi i Przemka bo przegapiłam 
Bardzo mi się podobało jak Artur i Patryś podrywali tą Miki
Dzisiaj w PM mieliśmy dość dużą wpadką. Emilka powiedziała "Od śmierci mamy...", a przecież kiedyś w serialu było mówione, że matka Emilki - Renia żyje, tylko opuściła ją i Mariana, gdy Emilka była jeszcze bardzo mała i wyjechała za granicę, chyba do Włoch.
Czy się mylę?
A co do dzisiejszego odcinka, to nie przypuszczałem, że Lidia jest takim potworem. Jej syn i jego zdrowie w ogóle się dla niego nie liczy.
Dobrze, że Artur rozstał się z tą Anką. Co prawda niezbyt ładnie ją potraktował, ale po prostu oni do siebie nie pasowali. Mam nadzieję, że Artur będzie w końcu z Edytą.
Czy się mylę?
A co do dzisiejszego odcinka, to nie przypuszczałem, że Lidia jest takim potworem. Jej syn i jego zdrowie w ogóle się dla niego nie liczy.
Dobrze, że Artur rozstał się z tą Anką. Co prawda niezbyt ładnie ją potraktował, ale po prostu oni do siebie nie pasowali. Mam nadzieję, że Artur będzie w końcu z Edytą.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.