Tricia

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

A Ty wciąż nie widzisz różnicy pomiędzy "ciągłym nachodzeniem, nękaniem, konsultacjami" a zachowaniem w dzisiejszych odcinkach? ::plask wczolo: Dzisiejsze odcinki to te, które były dzisiaj a nie w ciągu całego tygodnia. I niestety na moje pytanie nie jesteś w stanie udzielić żadnej konkretnej odpowiedzi poza kolejnymi frazesami. Więc skoro tego nie odróżniasz, to nie insynuuj mi proszę ograniczenia umysłowego. Możesz być tak dobry i zrobić to dla mnie? :roll:
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Jak zauważyłem wszyscy w jakimś stopniu stwierdzili ,że Tricia ma plany , bądź wygląda ,że ma w stosunku do Ridge . I jak widzimy realizuje ten plan , pomaga Ridge , przymila się do wrogów Brooke ,a samą Logan atakuje .
nie insynuuj mi proszę ograniczenia umysłowego
To ty powiedziałaś . :zeby: Ja uważam ,że emeryci są zdolni i to bardzo jak na swój wiek :wink:
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Ja też zauważyłem że Tricia ma chrapkę na Ridge'a. Zresztą świetna z niej psycholożka... Stephanie powiedziała jej że Brooke jest zagrożeniem dla Ridge'a, Tricia przyznała jej rację bo sama chciałaby Ridge'a na wyłączność więc kiedy Brooke poprosiła ja o rozmowę to Tricia powiedziała jej to samo co powiedziała by jej Stephanie, czyli że ma się trzymać od Ridge'a z daleka. Tricica powinna była poprzeć Brooke gdyż jest ona przyjaciółką Ridge'a i ma on w niej oparcie.
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Coraz bardziej mi się ta kobitka podoba 8)
No i tak przypomnina Tay :roll:
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Poza tym czy ją lubicie czy nie pomyślcie czy ona zachowuje się jak poważny psycholog przychodząc do domu Thorne'a obgadując Brooke i Ridge'a i kąpiąc się z nim :roll: Thorne ją przejrzał że chyba Ridge wpadł jej w oko, poza tym jak ona może oceniać relacje Brooke i Ridge'a jeśli wstępnie jest negatywnie nakierowana przez Taylor?! To nie jest obiektywny psycholog, co najmniej dziwna jest i jej kostium był brzydki
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Ona cała jest brzydka i nieznośna ::kwasny::
Chodzi tylko od domu do domu i gada na Brooke. Widać, że ta jest dla niej zagrożeniem...

Teraz jeszcze bałamuci Thorne'a ::kwasny:: A ten jaki zadowolony ::ysz::
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Coraz bardziej mi się ta kobitka podoba 8)
No i tak przypomnina Tay :roll:
Mnie też 8) I wcale nie widzi w Brooke zagrożenia, wyraźnie widać, że chce ją rozgryźć :P . Tricia super wyglądał wczoraj podczas rozmowy z Brooke w tej jasnej skórze, w dodatku jeździ na motorze :D.
Marisa

Post autor: Marisa »

I miała dzisiaj paskudny kostium :P ::jezyk::
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

Dziękuje bardzo za taką psycholog ::kwasny:: . Po pierwsze zero profesjonalizmu, tak jak Damians powiedział nie wiem jak poważna osoba, które chce pomóc może kogoś obgadywać, zamiast porozmawiać o Brook z Ridgem ::plask wczolo: , bo przecież najbardziej liczy się jego opinia . Jak można komuś pomóc bez rozmowy z nim samym. Rozumiem, że rodzina jest ważna ale Tricia jako osoba doświadczona powinna stać przedewszystkim po stronie Ridga a nie Stephanieczy kogoś inego.
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Primok

Post autor: Primok »

DeaconFan pisze:Jest w ogóle tutaj ktoś oprócz mnie, kto lubi tę postać?
Mi się od początku ta postać bardzo spodobała, chociaż psycholog niej raczej mierny :wink: . Jest podobna w jakimś stopniu do Taylor i uważam, że w jakimś stopniu ma zająć jej miejsce, bo oczywiście piękna brunetka musi być w tym serialu :P .
nutelka pisze:
Robi pisze:Ridge większości wybierał Brooke ,a jeżeli zostawiał ją to tylko dlatego ,że ktoś coś wykombinował np Taylor łapała faceta na dziecko ,no ale cóż to domena Taylor . No ale zostawmy przeszłość bo co złe już za nami .
Skąd ja znam ten tekst? :roll: :roll: Aaaa, już wiem, przecież pisales to samo już z tysiąc razy za każdym razem odpowiadając na inny post. ::loll::
Dokładnie i nie tylko o Taylor, ale chociażby np. o Amber to samo w kilkuset postach - to apropo nabijania postów ::chytry:: .

Marisa pisze:I miała dzisiaj paskudny kostium :P ::jezyk::
Na kostiumach się nie znam, ale wyglądała w nim bosko :zeby: .
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Primok pisze:
nutelka pisze:
Robi pisze:Ridge większości wybierał Brooke ,a jeżeli zostawiał ją to tylko dlatego ,że ktoś coś wykombinował np Taylor łapała faceta na dziecko ,no ale cóż to domena Taylor . No ale zostawmy przeszłość bo co złe już za nami .
Skąd ja znam ten tekst? :roll: :roll: Aaaa, już wiem, przecież pisales to samo już z tysiąc razy za każdym razem odpowiadając na inny post. ::loll::
Dokładnie i nie tylko o Taylor, ale chociażby np. o Amber to samo w kilkuset postach - to apropo nabijania postów ::chytry:: .
Chyba to jest forum aby dyskutować ::loll:: niż liczyć czyjeść posty ::loll::

Wierze ,że jesteś to w stanie pojąć ::krzyw::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Piątkowe odcinki udowodniły, że Tricia nie zachowuje się jak profesjonalna psycholog. Widać, że dzieli się swoimi prywatnymi odczuciami, choć powinna się z nimi wstrzymać. Ona jako psycholog próbuje zrobić wywiad ze wszystkimi, by poznać opinię na temat sprawy, która ją interesuje, ale te wywiady mają bardziej charakter rozmowy towarzyskiej. I zachowuje się nieprofesjonalnie. I sama obnażyła siebie, że jest nieprofesjonalna. I ucieszyłem się, że Thorne zadał jej to pytanie, czy ona ma chrapkę na Ridge'a.
Damians, tak naprawdę nie wiemy ile Taylor powiedziała Tricii. Odnoszę wrażenie, że nie powiedziała jej wszystkiego.
Abec

Post autor: Abec »

Nie jestem specjalistą, ale mam wrażenie, że dobry psycholog powinien tak właśnie czynić. Po pierwsze "wlewać" w to, co robi jak najwięcej siebie, własnego doświadczenia, charakteru, osobowości. Stąd właśnie bierze się fakt, że niektórzy są lepsi w zawodzie od innych. Nie, a przynajmniej nie w pierwszym rzędzie, z liczby wkutych książek, formułek itd., a właśnie z tego, jak samego siebie umie się spożytkować w danej sytuacji. Tym bardziej zaś istotna jest umiejętność zdobywania od innych danych, nie w formie sztywnego wywiadu, ale rozmowy towarzyskiej. Bo mam wrażenie, że to wtedy ma się większe szanse uzyskania prawdy.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Abec, to co piszesz, nie jest jednak takie głupie, jak by się to z pozoru mogło wydawać. Tricia jednak popełnia dwa podstawowe błędy. Po pierwsze, narzuca się (Ridge musi przyjść na sesję terapeutyczną,), a po drugie, jest nieobiektywna (widać, że jest uprzedzona do Brooke). Dobry psycholog powinien swoje odczucia pozostawić dla siebie.
Abec

Post autor: Abec »

Dawidek pisze:Abec, to co piszesz, nie jest jednak takie głupie, jak by się to z pozoru mogło wydawać.
Dziękuję bardzo.
Tricia jednak popełnia dwa podstawowe błędy. Po pierwsze, narzuca się (Ridge musi przyjść na sesję terapeutyczną,),
Z tego co się orientuję, to w wypadku jakiejkolwiek terapii regularne uczestnictwo jest podstawą. Stad robienie z tego zarzutu, owszem, nie jest mądre.
a po drugie, jest nieobiektywna (widać, że jest uprzedzona do Brooke). Dobry psycholog powinien swoje odczucia pozostawić dla siebie.
Skoro uważa, że kontakt z Brooke może być dla Ridge'a szkodliwy, to, abstrahując od tego, czy tak jest w istocie, powinna owemu kontaktowi przeciwdziałac. Co to za psycholog, który wyniki swej pracy pozostawia dla siebie?
ODPOWIEDZ