Kwaśniewska zatańczyła wg mnie najlepiej z dotychczasowych tańców,super
.Tym razem wyjątkowo nie podobała mi sie tak bardzo Jabłczyńska i Rozmus.Za to Koroniewska baaaaardzo
I oczywiście Mroczek
.Lubicz rzeczywiście kiepsko tańczy,ale żal mi go było bo widać,że się starał i było mu głupio
I jeszcze nie podobała mi się Dancewicz.
Oh Ola Wieśniewska jest taka wspaniała!!! Moja idolka od toalety!!! Stawiam, ze zajmmie drugie miejsce, by nie bylo, ze córeczka ex-prezidenta wygrała.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Dzisiejszy odcinek wyjątkowo mi się podobał
.Gorące rytmy to jest to!
Najbardziej podobały mi się taniec Mroczka(super!) i Jabłczyńskiej(choć jej nie lubie ale zatańczyła fajnie).
Dancewicz się troche rozkręciła,ale nadal na tle innych kiepsko i powinna odpaść.
Albo Kręglicka bo jest sztywna i tańczy okropnie!
Koroniewska fajnie ale bez fajerwerków.Fajna była scena z treningu jak Kochanek jej pokazywał jak biodrami kręcić a ona stwierdziła,że idzie do domu
.
Rozmus dziś tak sobie.Kwaśniewska naprawde fajnie!
Najbardziej podobały mi się taniec Mroczka(super!) i Jabłczyńskiej(choć jej nie lubie ale zatańczyła fajnie).
Dancewicz się troche rozkręciła,ale nadal na tle innych kiepsko i powinna odpaść.
Albo Kręglicka bo jest sztywna i tańczy okropnie!
Koroniewska fajnie ale bez fajerwerków.Fajna była scena z treningu jak Kochanek jej pokazywał jak biodrami kręcić a ona stwierdziła,że idzie do domu
Rozmus dziś tak sobie.Kwaśniewska naprawde fajnie!