Teraz w Modzie....Mamy kolejny wyjazd.Tym razem Stephanie wyjechała z Pam.Wreszcie wspomnieli o tym.Trudno mi było sobie wyobrazić Stephanie poza domem i dlatego sobie myślałam ,że tam jest,a nie na jakiejś wycieczce
Obecnie na wyjeździe jest Brooke. Paryż to piękne miasto, niech sobie Brooke odpocznie Tylko szkoda, że znalazła się tam przez taką podłą intrygę a odpoczynek jej raczej nie w głowie...
Poza tym dopiero co była w Paryżu w interesach (chyba nieodwiedziła wtedy rodziców )
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Oj, coś mi się wydaje, że Brooke wspomniała o odwiedzeniu rodziców...
[ Dodano: 2007-10-26, 23:22 ]
Brooke z Whipem wyjechała do Paryża.
Bohaterowie MNS dosyć często tam wyjeżdżają. Fajnie, że pokazują nam charakterystyczne budowle Paryża, dzięki temu można lepiej poczuć "ten klimat"
W najbliższych dniach predstawiciele domu mody Spectra i Forrester Croctions jadą do Portofino Więc chyba warto będzię w ty temacie trochę pokomentować te sceny A mam nadzieję że tym razem będzie tak jak w Wenecji, czyli wszystko prawdziwe
Mi dobrze w pamięć zapadła Wenecja Piękne sceny tam były i wogóle super Teraz będą odcinki w Portofino, bardzo się cieszę, że znowu Włochy Uwielbiam wyjazdy Forresterów, a w Italii jest wyjątkowo pięknie
Pamiętam te wspaniałe wyjazdy Forresterów do Włoch. W 1997 mieli tam pokaz mody nad jeziorem Como, a w 2000 przecudna Wenecja. Mam nadzieję, że teraz też będą we Włoszech, a nie w jakimś amerykańskim studiu filmowym.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.
Też liczę na to, że pokażą te Portofino. Wszystkie tego typu wyjazdy do autentycznych miejsc ożywiają serial, sprawiają, że nabiera on nieco innego charakteru. Zmiana otoczenia powoduje, że aż chce się oglądać te inne krajobrazy, czy wnętrza, niż te widziane na co dzień.
Zastanawia mnie tylko jedno. Czemu Włochy mają takie wysokie notowania u producentów? Czy to tylko z powodó piękna tego kraju, czy to też jest ukłon w stronę włoskich fanów "MnS"?
Nie mogę się doczekać tych odcinków, mam nadzieję, że faktycznie aktorzy znajdą się w słonecznej Italii.
Ale czy będzie taka słoneczna jeśli mamy grudzień 2002? W Wenecji w styczniu padało
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidku, w Italii oglądalność MNS jest dosyć wysoka, a takie "przeniesienie akcji" na pewno jeszcze ją zwiększa.
Adex, kiedy miało świecić słońce, to świeciło, a kiedy potrzebny był deszcz, to padało - scenarzyści zamawiają sobie pogodę
Fajnie, że takie wyjazdy są w grudniu, przynajmniej mozemy zobaczyć bohaterów w strojach zimowych ( do dziś pamiętam płaszcz Brooke z Wenecji, czy golf Thorne'a ).
Mam nadzieję, że te sceny będą tak piękne, jak te z Wenecji
I czekam z niecierpliwością
Uwielbiam takie wyjazdy. Bardzo miło wspominam Wenecję. Też podobało mi się to że mogliśmy zobaczyć bohaterów w zimowych strojach. Gdyby przyjechali do Polski, i byłoby to kilkaset kilometrów ode mnie to i tak bym tam pjechał ich zobaczyć. Ale niestety to niemożliwe.