Eurowizja
Irlandia - tutaj jest o tej Irlandii .
A tutaj jeszcze kilka linków z gazety Eurowizja na przymus O Isis
A tutaj jeszcze kilka linków z gazety Eurowizja na przymus O Isis
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
A ile razy ESC był na Bałkanach ?Kasiaa pisze:I tak nie wygramy Eurowizji, która niestety przekształciła sie w "Bałkanowizję".
Mnie najbardziej się podobali Man Meadow. Piosenka wpadła mi w ucho już przed koncertem. A Isis wygrała - jak to na zagranicznym forum określono - Polska dokonała najbezpiecznejszego wyboru. Ja się z tym zgadzam, gdyby pojechał ktoś inny to mógłby zyskać o wiele więcej lub o wiele mniej punków niż Isis. A tak to jakieś szanse mamy na wejście do finału, choć wg mnie piosenka, choć ładna, nie wnosi świeżości, nic nowego, więc może się zgubić gdzieś w tłumie. W Warszawie Isis mogła zapomnieć tekstu, ale jak to się w Belgradzie powtórzy to nie daruję
Podobała mi się realizacja od strony technicznej (poza wpadką z mikrofonem przy Stachurskym- przy okazji fajnie z In Grid zaśpiewali), a zwłaszcza graficznej. Brawo.
Marylko - Monsters byli z Finlandii !! Nie ze Szwecji
Jeżeli chodzi o Eurowizję no to cieszę się w sumie Isis przeszła piosenka była całkiem niezła choć ja tam już Eurowizją się przestałam trcohę przejmować bo to obiektywne nie jest czasami.
Natasza rzeczywiście dziwny miała układ, ale chyba chodziło o to, aby był musicalowy
. Mniejsza z tym i tak jej kibicowałam
.
Natasza rzeczywiście dziwny miała układ, ale chyba chodziło o to, aby był musicalowy
- Marek Forrester
Niemcy stawiają na sławy! W tym roku Niemcy wybrali ,że reprezentować będzie ich zespół No Angels z piosenką Disappear, oto wykonanie z wczorańszych eliminacji:
http://www.youtube.com/watch?v=jAwA41qa ... hp?id=2999
http://www.youtube.com/watch?v=jAwA41qa ... hp?id=2999
Nobody does it better
To ten niemiecki zespół jest sławny? Ja akurat nie słyszałam. Piosenka taka sobie - słuchałam 3 minuty temu i już nie mogłabym jej powtórzyć, nie wpadła mi do głowy.
A widzieliście piosenkę z Bośni?
Oryginalna (facet z kurą
), ale mnie nie przekonała.
Finlandia nadal preferuje ten sam typ muzyki - zresztą nic dziwnego, niedawno z tym wygrali - jednak jest to gatunek, którego nie lubię i nic mnie do niego nie przekona.
A widzieliście piosenkę z Bośni?
Finlandia nadal preferuje ten sam typ muzyki - zresztą nic dziwnego, niedawno z tym wygrali - jednak jest to gatunek, którego nie lubię i nic mnie do niego nie przekona.
- PetroPython
Belgię w tym roku na Eurowizji już drugi raz będzie reprezentować Kate Ryan z piosenką L.I.L.Y. (Like I Love You) .Wcześniej, parę lat temu wystąpiła z gorącą piosenką Je T'adore, która nie odniosła sukcesu. Zapowiadała, że już nie wystąpi na Eurowizji, ale zmieniła zdanie. "L.I.L.Y." to drugi singiel z czwartego albumu artystki. Ostatni album "Alive" kiepsko się sprzedał, bo była to płyta bardzo osobista, czyli mało hitów do tańczenia, zamiast tego piękne ballady, jak "That Kiss I Miss", czy "Driving Away".
Piosenka "L.I.L.Y." jest po prostu świetna, genialna, wystrzałowa i piękna
Myślę, że ma ogromne szanse na duży sukces na Eurowizji. Oby tylko Kate zaśpiewała tak dobrze, jak śpiewała na koncercie w Lotto Arena. Kate ma naprawdę piękny, mocny ale i słodki głos, ogólnie jest bardzo charakterystyczną wokalistką i to mi się bardzo podoba. Wyrobiła sobie markę, która ją wyróżnia i bardzo dobrze! Bo takich wokalistek jak Fergie czy Nelly Furtado jest wszędzie pełno, a ona ma swój styl i to mi się najbardziej w niej podoba
Nagranie w stylu electropop/dance nie potrafię dokładnie określić
Wolę raczej trance od niej, ale jej piosenki są zawsze na najwyższym poziomie.
TELEDYSK↓
KATE RYAN - L.I.L.Y. (LIKE I LOVE YOU) Dla mnie hit nr 1
Ona ma ogromny potencjał w sobie, co udowodniła na najważniejszym jak na razie dla niej koncercie w Lotto Arenie w Belgii. Kto był, widział, słyszał to wie, parę osób nawet nagrało (w tym jedna z Polski) urywki z tego koncertu i umieściło na youtubie. Naprawdę śpiewa na żywo bardzo dobrze
Tim Pijpen, menadżer Kate oznajmił, iż od dnia, w którym dała ona koncert w Lotto Arena, znalazło się sporo osób wysoce zainteresowanych jej osobą. Ludzie oczekują od Kate kolejnych i wielkich, i emocjonujących wydarzeń muzycznych.
Życzę jej powodzenia, bo stać ją na prawdziwe show
Piosenka "L.I.L.Y." jest po prostu świetna, genialna, wystrzałowa i piękna
Nagranie w stylu electropop/dance nie potrafię dokładnie określić
TELEDYSK↓
KATE RYAN - L.I.L.Y. (LIKE I LOVE YOU) Dla mnie hit nr 1
Ona ma ogromny potencjał w sobie, co udowodniła na najważniejszym jak na razie dla niej koncercie w Lotto Arenie w Belgii. Kto był, widział, słyszał to wie, parę osób nawet nagrało (w tym jedna z Polski) urywki z tego koncertu i umieściło na youtubie. Naprawdę śpiewa na żywo bardzo dobrze
Tim Pijpen, menadżer Kate oznajmił, iż od dnia, w którym dała ona koncert w Lotto Arena, znalazło się sporo osób wysoce zainteresowanych jej osobą. Ludzie oczekują od Kate kolejnych i wielkich, i emocjonujących wydarzeń muzycznych.
Życzę jej powodzenia, bo stać ją na prawdziwe show
PetroPython bzdury wypisujesz. Belgia organizuje normalne preselekcje, a Kate Ryan nie bierze w nich nawet udziału.
Trochę z innej beczki - będzie poniekąd powtórka z 2004, bo znów w Polsce nie będziemy mogli się cieszyć wszystkimi koncertami ESC
(w 2004 roku TVP nie transmitowała półfinału). Telewizja Polska potwierdziła, że w czwartek 22 maja, widzowie TVP1 nie obejrzą transmisji z drugiego pólfinału tegorocznego Konkursu Piosenki Eurowizji. Przykry jest fakt, że jak do tej pory TVP jest jedynym nadawcą, który przyznał, że nie będzie transmitował wszystkich koncertów tegorocznej Eurowizji. 
Trochę z innej beczki - będzie poniekąd powtórka z 2004, bo znów w Polsce nie będziemy mogli się cieszyć wszystkimi koncertami ESC
- Adex-fan Brooke
A mnie się podoba reprezentacja Finlandii
Mam nadzieję, że zwycięża po raz drugi z kiczem i powtarzalnością 
Uważam, że Isis ma niewielkie szanse, jej głos nie jest jakoś specjalnie wybitny, a i piosenka nie jest przebojem...
Uważam że na Eurowizje powinny jeździć rdzenne narodowe reprezentacje...
Uważam, że Isis ma niewielkie szanse, jej głos nie jest jakoś specjalnie wybitny, a i piosenka nie jest przebojem...
Uważam że na Eurowizje powinny jeździć rdzenne narodowe reprezentacje...
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl