Tricia
Spędzanie z nim dużej ilości czasu, bo tyle wiemy obiektywnie. O uwodzeniu piszą zdeklarowani fani Brooke.
Oczywiscie ktoś może też stwierdzić, że kazy widzi to uwodzenie, że to oczywiste itd.
Oczywiscie ktoś może też stwierdzić, że kazy widzi to uwodzenie, że to oczywiste itd.
Ostatnio zmieniony 2008-02-24, 11:12 przez Abec, łącznie zmieniany 1 raz.
Zadaniem psychologa jest pomagać poprzez rozmowę na ustalonych spotkaniach a nie spędzać z pacjentem każdą wolną chwilę. W ten sposób wcale Ridge'owi nie pomaga tylko jeszcze bardziej przypomina mu o Taylor. Powinna dać mu spokój, Ridge skupiłby sie wtedy na projektowaniu ale ona uparła się że jest mu potrzebna i pomoże mu lepiej. Nie wspomnę już o rzekomo obiektywnej opinii na temat źle wplywajacej na Ridge'a Brooke. To że próbuje ją odsunąć od ridge'a świadczy tylko o jednym - ma na niego ochotę.Abec pisze:Spędzanie z nim dużej ilości czasu, bo tyle wiemy obiektywnie.
Wyraźni widać ,że Tricia ma zamiary jakieś odnośnie Ridge . Pierwszy raz się spotykam sytuacją gdzie psycholog mówi pacjentowi z kim może się spotykać , sama decyduje kogo wpuści do domu ,a kogo z niego wyrzuci lub zawiera wyraźny sojusz ze Stephanie .
Trcia postawiła sobie za zadanie odizolowanie Ridge od Brooke i to widać ,a raczej słychać przy każdym ich spotkaniu ( Brooke vs Tricia ) .
Trcia postawiła sobie za zadanie odizolowanie Ridge od Brooke i to widać ,a raczej słychać przy każdym ich spotkaniu ( Brooke vs Tricia ) .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
I po raz kolejny - ja nie znam się na psychologii, ale z tego co się orientuję, to intensywniejsza terapia jest lepsza od mniej intensywnej, ograniczanie sie do "ustalonych spotkań" raczej jest przejawem wielości pacjentów niż zaangażowania, wreszcie ostatnie zachowanie Ridge'a (omamy itd.) wskazuje na potrzebę kontaktu z psychiatrą. Opini o Brooke nie potrafię ocenić autorytatywnie (i dziwię się Twojej pewności), ale jeżeli jakaś osoba kilka dni czy choćby tygodni po pogrzebie żony prosi jej męża o klapsa, t również starałbym się ją od niego izolować.
- Marek Forrester
Co za wstrętna baba
Wchodzi do samolotu, robi głupkowate minki ( już myślałem, że ona jednak poleci
) a potem całuje pijanego ( w końcu ktoś musiał wypić tego francuskiego szampana od Amber ) Thorne'a na oczach całego klanu Forresterów... Tak, tak, na pewno uczą takich rzeczy na studiach psychologicznych...
Na szczęście wysiadła z samolotu, więc mam nadzieję, że będziemy mogli na jakiś czas od niej odpocząć.
Wchodzi do samolotu, robi głupkowate minki ( już myślałem, że ona jednak poleci
Na szczęście wysiadła z samolotu, więc mam nadzieję, że będziemy mogli na jakiś czas od niej odpocząć.
- Adex-fan Brooke
Pojawienie sie Tricii od początku wydawało mi sie wymuszone. Scenarzyści juz któryś raz robią podobny zabieg. Osoby które oglądały odcinki z Caroline powinny wiedziec o czym mówię. Pod koniec jej życia nagle pojawiła się Taylor, która zaczęła opiekować się Ridgem po jej śmierci. Teraz też nagle pojawia się Tricia, która niby była przyjaciółką Taylor a przez 10 lat jej nie pokazali i ma się nim opiekować. Robią tak dlatego żeby Brooke miała jakąś rywalkę bo byłoby nudno:)
Aha a co do podobieństwa obu kobiet to zgadzam się z B@rem że jest bardzo niewielkie.
Aha a co do podobieństwa obu kobiet to zgadzam się z B@rem że jest bardzo niewielkie.
Co za postać
Ona ma parcie na Forresterów . Chce za wszelką cenę wejsć do rodziny i obojętnie czy to Ridge czy Thorne . Idetyczna sytuacje mieliśmu po śmierci Caroline 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
-
Gabra-Sheila
A ja się bardzo ciesze, że ju nie ma jej w filmie
(mam nadzieję, że nie będzie) nie lubilam jej i nie tylko ze względu na Brook. Wepchała się do rodziny Foresterów i jak dla mnie nie była dobrym psychologiem. Chociaż chciałabym zobaczyć jej mine jak Thorne opowiada jej o swojej przygodzie w Portofino biedna .... 
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Przecież Tricia była niedawno.
Thorne rozmawiał z nią przez telefon w Portofino. Gdy Forresterowie byli we Włoszech, to rzadko pokazywano bohaterów, którzy zostali w L.A.
Mam nadzieję, że już wkrótce znów zobaczymy Tricię.
Mam nadzieję, że już wkrótce znów zobaczymy Tricię.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.