All my children

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

B@r pisze:Ryan, masz jakieś nowy spoilerki odnośnie Babe i JR? JR i Babe mają teraz bardzo ciekawy wątek z tym szpikiem. :)
Się robi. :D Ale dość mało spoilerów obejmuje Babe i JR na przyszły tydzień:

While Richie lies to Babe about finding an anonymous donor, his henchman holds JR hostage and JR's bone marrow is taken against his will.

Richie arranges for JR to be discovered in a hotel with a hooker, but Krystal believes JR's claim of being the victim.

Facing jail time if Samuel gets his way, Erica calls a press conference and makes a shocking announcement.

Jesse realizes the people who've been pursuing him know he's back in Pine Valley.

Kendall and Aidan struggle with their guilt.

A male fan breaks into Kendall's room during her book tour.

Zach wants Annie to fight for Ryan.

However, after moving out at Annie's insistence, Ryan ends up with Greenlee, who tells him about their history together and kisses him.
--------------------------------------------------

Monday, March 3
Kendall is startled by a stalker who sneaks into her dressing room;
Tad, Angie and Jessie plan their next move;
Ryan and Annie make love.

Tuesday, March 4
Aidan saves Kendall from her attacker;
Tad is introduced to his Uncle Robert, who claims to be Ray Gardner's brother.

Wednesday, March 5
Annie is optimistic about her future with Ryan;
Adam and Colby are shocked to learn that Samuel is Dre's father.

Thursday, March 6
Robert subtly presses Opal for information;
Annie warns Babe of what Richie is capable of.

Friday, March 7
Not Available

------------------------------------------------

Tad is surprised by his long-lost Uncle Robert, who claims to be Ray Gardner's brother but is connected to Jesse's past.

Angie and Tad question Remy's mother, who shows them a special pendant Remy gave her.

Later, Jesse comes face to face with Robert.

Aidan helps Kendall overpower a stalker in her hotel room.

Ryan makes love with Annie but later tells Kendall he's starting to remember things, and walks in on Kendall and Aidan in a seemingly compromising position.

Erica shocks everyone by announcing at her press conference that she's going to prison.

Dre gives Samuel, his father, the cold shoulder.

JR insists to Joe he was kidnapped and drugged.

-----------------------------------------------

Kendall is in jeopardy when she comes out of the shower to find a male stalker in her hotel room. She puts up a valiant effort as she fights off her attacker. Aidan bursts in and saves Kendall. Erica holds a press conference announcing she's going to take responsibility for her actions and go to prison. Tad is stunned to meet his long lost Uncle Robert, who claims to be Ray Gardner's brother. Robert is secretly connected to the mystery surrounding Jesse. Opal warms up to Robert, who subtly probes her for information. Tad isn't pleased to find Robert back at the house.

Annie is overly optimistic about her future with Ryan when they wake up side by side after having spent the night together. Ryan calls Kendall and tells her he's starting to remember things. Greenlee confesses to Zach that she's jealous that Ryan regained a memory of Annie and not her. Adam and Colby are surprised to learn Samuel is Dre's father. Colby is disappointed when she realizes Adam wants to dig up dirt on Samuel and Dre.

SNEAK PEEK: Tad sends Krystal packing.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Dzięki Ryan! :: bow :: Będzie się działo! Richie działa mi na nerwy! :evil:
Wgrałem na youtube scenkę z JR i Babe z piątku! Polecam! http://pl.youtube.com/watch?v=nfsJtdJXTkI
Jacob świetnie wygląda w dłuższych włosach! 8)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

B@r pisze:Dzięki Ryan! :: bow :: Będzie się działo! Richie działa mi na nerwy! :evil:
Wgrałem na youtube scenkę z JR i Babe z piątku! Polecam! http://pl.youtube.com/watch?v=nfsJtdJXTkI
Jacob świetnie wygląda w dłuższych włosach! 8)
Jednak mamy inny gust ::jezyk:: mi ten aktor w dłuższych włosach się nie bardzo widzi, tak samo strasznie wyglądał w nich w B&B
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ryan Lavery

Jak dla mnie Jacob wygląda bardzo męsko i widać, że stał się o wiele bardziej naturalny. Był fajny w roli Rick'a mimo, że jestem fanem Kyle'a nr #1. ::loll:: Fajnie, że na dobre Jacob zadomowił się w AMC ponieważ rola JR'a to świetny materiał dla każdego aktora, ciekawe wyzwanie. No i oczywiście pracować z Amandą Baker, wcześniej - Cady McLain. Wymarzona praca. :D
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Jeśli chodzi o AMC to jak się zapatrujecie na wątek Angie & Jesse? Aktualnie to jest mój ulubiony wątek .I tak sobie myslę cudowny byłby ostatni odcinek ze ślubem Angie & Jesse.Ale nie bede prorokował, bo narazie AMC się nie kończy.Więc jak już pisałem uwielbiam ta parę i aktorzy są fenomenalni . Miedzy postaciami jest chemia świetnie do siebie pasują , poprostu uwielbiam ich .Nic dziwnego , że to para wszechczasów wszystkich soap oper i primetime. Bardzo lubię tez ich syna Frankie , który ma charakterek.

Watek Richie/JR/Babe mi sie nie podoba , popierwszy nudny po drugie to, że JR ma byc dawca jest bardzo naciagane. Cóż za zbieg okolocznosci.... :roll: Mogli scenarzysci pojsc w kierunku Emmy, to było już bardziej realistyczne, bo przecież to siostrzenica Richie'go...

Jeszcze podoba mi sie wątek z utratą pamięci Ryan'a. Ogólnie odcinki są ciekawe
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Ryan Lavery

Mimo wszystko nadal nie wiadomo jak potoczą się losy AMC. Teraz wyszło na jaw, że w ubiegłe wakacje ABC zastanawiało się czy "All my children" nie powinno iść drogą "Passions" i zostać zdjęte z anteny w grudniu. Dlatego też wahali się czy "zrecastować" Babe. Jednak wstrzymali się z pomysłem i na nowo wcisnęli Budigową i Jesse & Angie. Mimo ich powrotu, podobno pozycja serialu w rankingach wzrosła marnie, o wiele mniej niż zakładano. Fani mówią, że większość widzów po prostu straciła wiarę w serial i zaprzestała oglądania.
W tej chwili AMC chyba sprawdza grunty z Rendall, Rylee, Kendall&Aidan, Zach&Greenlee czy Zach&Annie. Za Zachiem i Annie jestem w stanie się wstawić, ale Zacha i Greenlee już nie zniosę. Z resztą Greenlee zazwyczaj ugania się za mężami Kendall. :lol: A co do Ryana - od którego mam nick, z kimkolwiek by się nie związał - super się prezentuje. :D

[ Dodano: 2008-03-13, 18:08 ]
od 24 marca:

After he shoots and kills Rafael, Robert claims to be an FBI agent and that Rafael was Papel, the drug lord who was after Jesse.

Although still wary of Robert, Jesse and Tad allows themselves to return to a normal life, while Robert keeps his true agenda to himself.

Later, Joe reveals that Mrs. Remington was murdered.

Krystal's concern for Adam after he suffers a cardiac episode shows how much she still cares for him.

Greenlee's big mouth leads Annie to learn that Greenlee kissed Ryan and encouraged him to fake getting his memory back, leaving Annie furious with both her and Ryan.

Greenlee's confused romantic feelings put her in a bind.

After Kendall and Zach say goodbye to Erica, a road accident ends with Carmen on the run, dragging Erica with her.

Erica manages to leave a clue to her whereabouts, which gets to Zach, while Carmen is out for revenge.

[ Dodano: 2008-03-22, 15:06 ]
Cady McLain returns:

You wanted it, you got it! Cady McClain returns to All My Children as Dixie Cooney Martin on Friday, May 2.

Dixie is back in Pine Valley with a mission: She's reuniting Tad with their long missing daughter, Kate!

As the audience knows, Kate was stolen at birth, put up for adoption and now lives with Nurse Julia Keefer under the name of Kathy. Only Adam Chandler--Dixie's evil ex-husband and Tad's lifelong enemy--knows the truth that Kathy is Tad and Dixie's child.

When last seen in January 2007, Dixie fell victim to a serial killer. Her ghost watched as Tad received a comforting hug from Kathy. It was then that Dixie realized Kathy was really her daughter. Now with her angelic hand, Dixie will guide Tad into the loving embrace of their little girl. This is drama you can't miss!

SOD Online:

Cady McClain Back To AMC
Hold onto your halos, ALL MY CHILDREN fans! ABC is confirming that Cady McClain will return to the role of Dixie Cooney Martin on May 2. "I feel pretty sure that the audience was a big factor in my return," McClain tells Weekly in an exclusive interview. "I have some good inside tips that things are going to be fresh and fun this time around, a return of some of the lighthearted and loving dynamics that made the past so memorable. Thanks to all the fans for speaking out and giving me encouragement. I know All My Children cares deeply about you, and you know I do too. I can't wait to get started!"

"Dixie returns to Pine Valley on a mission to 'align the stars' and save the people she loves," reports a show rep, who adds, "With her angelic hand, she will guide Tad into the loving embrace of their daughter, Kate."

Zatem duch Dixie? :zmiesz::

[ Dodano: 2008-03-25, 21:32 ]
Lipstick Jungle's Brooke Shields to AMC's Levin Rambin: "I don't use self tanner!!"

ObrazekObrazek
Don't expect All My Children starlet and budding celebutante Levin Rambin (Lily) to be asked back to Brooke Shield's primetime sudser Lipstick Jungle anytime soon.

Rambin recently ticked the former Suddenly Susan star off by saying Shield's alleged habit of over using self tanner caused delays on the set of Jungle during Levin's recent guest stint.
"Brooke was self-tanning everyday to get ready for some sex scenes." Rambin recently told reporters at the Do Something Annual Gala in Manhattan. "They kept delaying her scenes because she was so orange!"

Shields reps released a statement to MSNBC.com refuting Rambin's clams.

"This is totally not true," said Shields rep. "I don't think Brooke has ever used self-tanner, much less allowed herself to turn orange from it. Please."

"All my Children: Cady McLain returns as a ghost"
Obrazek
One of the things we love about All My Children and As the World Turns star Cady McClain is that she is so open about her thoughts and feelings about her career. Now that word is out that Cady is returning to All My Children this spring, albeit as a ghost (don't get me started), she is blogging about it on her Official Website.

Here is the letter to her fans.

"I AM returning to AMC for a while.

I got a phone call from Julie asking if I was available this spring. As I have taken time off to have this surgery, I said, “well, in a manner of speaking I am. What’s up?”

As it stands, they have asked me back to play a ghost, yes, for a limited amount of time.

I know this may be a disappointment to some of you, but I ask you to please give it a chance. I have had the opportunity to have some lovely in depth conversations with TPTB about this story, and I think it will be very uplifting, fun, and rewarding for fans.

Who knows what the future will bring? Right now I take it a day at a time. I feel grateful for the opportunity to heal something that so many feel went amiss.

I have also had the opportunity to have some lovely in depth conversations with Carolyn Hinsey of Soap Weekly. Her blog will be available March 28th (see my link at right), as well as an issue of Soap Weekly I hope you check out! (She always gets to the heart of the issue!).

Thank you so much for your support. I am SURE it is you, the fans, who have made this happen. I hope to do what I can to reward your incredible kindness to me."

xoxo
Cady
Tkk_Bolly

Mega ciekawie jest teraz w AMC. Są wakacje więc mam przyśpieszone nadrabianie.

Wiele ciekawych akcji . Wspaniały ślub Angie& Jesse .Ze strzelaniną, Rob z dimantem musiał wyjsc przez sale gdzie bawili sie wszyscy goscie. Jako zakladniczke wział Angie. W holu prawie kulkę dostał JR, jednak nic mu się nie stało . A scena kiedy przechodził przez gosci była fenomenalna. Julia (Sydney Penny) dostała kulkę i niestety umarła.Na dachu czekał helikoper, jeszcze kulkę dostał Tad .A gdy Rob już odleciał Jesse rzucił się z wieżowca ledwo co złapał się dołu helikoptera i jakos wyrzucił Roba z helikopteru oni wylądowali spokojnie na ziemi, Rob poszedł do więzenia. Do tego duch Dixie
na weselu i na przykład trzymanie drzwi od łazienki aby z njiej nie wyszly Colby i Kate, bo by zginęły.No i Adam wreszcie wyznał za damową Dixie i ratując zycie Tada, ze Kathy to Kate

Plotki o śmierci głównej bohaterki okazały się, że to Julia(na szczęscie nie Opal) Annie zabiła Richie'ego , ale do tych odcinków jeszcze nie doszedłem, bo jestem dopiero na czerwcu. Spłonał domek Tada w lesie (a na szczęscie nie jak mówiły plotki dom Opal)

Zatrudnili dwie wielkie gwiazdy z GL, facet gra Jake'a Martina i jest fenomenalny w tej roli, Beth Ethlers przyjdzie do serialu pod koniec lipca.Rankingi sa obiecujące.Pojawiają się starsi aktorzy 88-letni Palmer mój avatarek( teraz zreszta do serialu wrócił jego syn Petey, ale nowy aktor go gra) 88 letnia Myrtle, pozatym Joe, Ruth, Opal, Adam, Marian, Stuart.
Wątki są ciekawe, dialogi przemyślane. Bez porównania z soapkami z CBS
A już pod koniec sierpnia Tornado ::rad:: :!: gdzie zginie dwóch bohaterów, znowu trzeba miec nadzieje, że to nie bedzie ktoś kogo lubię, czyli Krystal, JR, Greenlee, Jake....

Ale pewnie sam tu oglądam tą soapkę
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

No ja przez jakis czas ogladalam AMC, ale niestety teraz brakuje na nia miejsca w moim grafiku...
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Ja przez miesiąc którychś wakacji oglądałem All My Children. Ale równolegle z General Hospital, co spowodowało,że niehybnie porzuciłem tę soap operę (AMC). Wydawała mi się o wiele nudniejsza.
Sceny o których piszesz, Bolly, widziałem w promo na stronie ABC, jeszcze za czasów, kiedy ABC puszczała proma. :D I wtedy ta soapka wydawała mi się bardzo ciekawa. :mrgreen:
If you can't beat them, join them...
Basienka

Post autor: Basienka »

Ja mam takie pytanie, bo jak mam kablówkę to czy mogę mieć program ABC by oglądać All My Children bo bardzo chciałabym to oglądać, bo gra ta Bobbie Eakes, a chciałabym ją jeszcze pooglądać. :D
Więc moglibyście mi powiedzieć czy miała bym ABC na kablówce?
Ostatnio zmieniony 2008-07-23, 22:35 przez Basienka, łącznie zmieniany 1 raz.
Tkk_Bolly

Basieńko nie, ale możesz ściagac z internetu, no ale oczywiście po angielsku.
Thorne to może wrócisz do oglądania AMC 8) Liason a naprawde nie ma miejsca na AMC w Twoim grafiku, gorąco tą soapkę polecam :D
Basienka

Ściągać mi się nie chce. ;p A może wiesz czy na "N" może być i na jakim programie albo na cyfrze? Bo ja bardzo chciałabym to oglądać, a nie moge znaleźć ABC ://
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Tkk_Bolly pisze:Basieńko nie, ale możesz ściagac z internetu, no ale oczywiście po angielsku.
Thorne to może wrócisz do oglądania AMC 8) Liason a naprawde nie ma miejsca na AMC w Twoim grafiku, gorąco tą soapkę polecam :D
Naprawde, naprawde nie ma miejsca... Juz i tak teraz ledwo sie wyrabiam i ogladam wszystko po lebkach i tylko wybrane sceny, bo w zyciu bym nie miala czasu, zeby ogladac w calosci kazdy odcinek :D

A co do ABC to u nas sie tego niestety nie zlapie, nawet na super fajnych talerzach satelitarnych... Zreszta ja i tak wole sciagac - nie dosyc ze ogladam kiedy chce to jeszcze reklamy sa wyciete :) Lepiej chyba nie moze byc :D
Basienka

A możecie mi podać tą stronkę gdzie się ściąga te odcinki AMC? I powiedzieć w których gra Krystal? Bym sobie ściągnęła i na płyty po przegrywała, żeby tak dużo miejsca nakompie nie zajmowało.
Z góry dzienx.! :**
Tkk_Bolly

Najlepiej ściągac z tąd http://z10.invisionfree.com/THM/index.p ... owforum=13 przynajmniej ja tak robie.
A odcinki z Krystal możesz sprawdzac tu http://www.soaps.com/allmychildren/cast/139/updates gdzie jeśli wystapi to pojawi się tam Ci opis odcinka jeśli nie to nie

Ale ja nie widzę sensu aby oglądac odcinki tylko z Krystal, zwłaszcza, że pewnie nawet nie wiesz co to za postac i w innych wątkach bedziesz sie glubiła, bo to nie jest BB, że można nie obejżec 10 odcinków.
Można oglądac telewizje ABC przez internet, ale nie pamiętam co to był za program, ale wtedy w godzinnym odcinku będziesz miała 23 minuty reklam

Liason czas zawsze się znajdzie , ja nie mam czasu , a do swojego grafiku ostatnio dodałem Big Brother 10 i oglądam . Możesz porzucic Dool , Passions się kończy, no nic tylko oglądac ::rad::
ODPOWIEDZ