Z pań nie mam jeszcze osoby, która będzie moją faworytką, ale może będę kibicować Cegielskiej lub Marinie.
Taniec z gwiazdami
Na oficjalnej już pojawiły sie filmiki z wszystkimi uczestnikami. Obejżałem jeszcze raz wszystkie tańce, a Mambo w wykonaniu pań to chyba z 5 razy . Bo było fenomenalne.
Już nie moge się doczekac niedzieli i występu pań , bo zapowiada się zacieta walka.
Troche zmieniłem zdanie do tańca Pudzianowskiego, bo jak widziałem pierwszy raz to byłem w szoku , a na spokojnie drugi to Mariusz właściwie to prawie nie tańczył , a Magda kreciła się wkoło niego.Taniec ala Bryndał.
Pozatym Pudzianowski zdobył 46% wszystkich głosów
,Robert Janowski 23% , a reszta tylko po kilka.Wiec juz mamy dwóch faworytów
Już nie moge się doczekac niedzieli i występu pań , bo zapowiada się zacieta walka.
Troche zmieniłem zdanie do tańca Pudzianowskiego, bo jak widziałem pierwszy raz to byłem w szoku , a na spokojnie drugi to Mariusz właściwie to prawie nie tańczył , a Magda kreciła się wkoło niego.Taniec ala Bryndał.
Pozatym Pudzianowski zdobył 46% wszystkich głosów
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Ruszyła nowa edycja. Nareszcie
.
A więc po pewnym odcinku już w moim rankingu wysunęło się kilka osób: wśród kobiet T.Arciuch
, A.Cegielska i E.Duda a wśród panów: Janowski (bo lubię Anię Bosak
) i Wojtek Łozowski (słyszałam właśnie że jego ojciec był świetnym tancerzem, chyba jako pierwszy wzruszył Pavlović
). Myślałam że peknę ze śmiechu gdy zobaczyłam Figurę
(nie wiem dlaczego od razu przypomniały mi się teksty z Kilera
)
To tak na początek moje typy po 1 odcinku, ale kobieta zmienną jest
zobaczymy
.
A więc po pewnym odcinku już w moim rankingu wysunęło się kilka osób: wśród kobiet T.Arciuch
To tak na początek moje typy po 1 odcinku, ale kobieta zmienną jest
Dzisiajszy odcinek był bardzo emocjonujący
i dużo lepszy od poprzedniego
Na wstepie powiem, żebym nie zapomniał , że cudowny występ był Justyny Steczkowskiej
Nawet zaśpiewała mój ulubiony utwór "Tu i tu"
Co do samym tańców.
Po pierwsze panie prezentują o wiele wyższy poziom od panów. Jak już stokroc pisałem moje faworytki to w kolejnosci Tamara Arciuch, Kasia Figura, Magda Walach i Małgosia Socha. Dzisiaj najlepszy taniec zaprezentowała Magda Walach( taka Halinka Młynkova tej edycji) oraz pozostałe moje faworytki , a może to dlatego , że jestem nimi oczarowany.
Prawie dostałem zawału jak Tamara stała na końcu z Cegielską.
Co do osoby , która odpadnie to miałem nadzieję, że to nie bedzie jedna z moich faworytkek i tak się stało na szczęscie
.W sumie to najbardziej wolałbym aby wypadła Marina nie wzbudziła mojej sympatii i wydała mi się taka hmmm... pewnie siebie i naprawdę nie wygląda na miła osobe, takie mam odczucia . Potem Cegielska, bo słabo tańczyla i właściwie to mam jakis uraz do pogodynek
Elizabeth z tej trójki była najfajniejsza
Teraz pewnie będziemy kilka tygodni z rzędu żegnac panów , bo jest między nimi, a paniami przepasc , zreszta widac ją było juz w punktacji jury.
Na wstepie powiem, żebym nie zapomniał , że cudowny występ był Justyny Steczkowskiej
Nawet zaśpiewała mój ulubiony utwór "Tu i tu"
Co do samym tańców.
Po pierwsze panie prezentują o wiele wyższy poziom od panów. Jak już stokroc pisałem moje faworytki to w kolejnosci Tamara Arciuch, Kasia Figura, Magda Walach i Małgosia Socha. Dzisiaj najlepszy taniec zaprezentowała Magda Walach( taka Halinka Młynkova tej edycji) oraz pozostałe moje faworytki , a może to dlatego , że jestem nimi oczarowany.
Prawie dostałem zawału jak Tamara stała na końcu z Cegielską.
Co do osoby , która odpadnie to miałem nadzieję, że to nie bedzie jedna z moich faworytkek i tak się stało na szczęscie
Teraz pewnie będziemy kilka tygodni z rzędu żegnac panów , bo jest między nimi, a paniami przepasc , zreszta widac ją było juz w punktacji jury.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
- Marek Forrester
Nie moge uwierzyć ,że Agnieszka już nie zatańczy
Uwielbiam ją... Szkoda ale cóż rewelacji może nie pokazała ale napewno były gorsze osoby...
Michał w BB VIP ale fajnie, może wprowadzi troche pozytywnej energi bo wydaje się być miły i zabawowy chłopak. Ale oprócz niego do domu wejdzie jeszcze jedna pani ciekawe kto? A odpadnie Kasia, Albert lub Jola i sądze ,że pożegnamy Alberta i właśnie na niego głosowałem! Albert do domu!
Michał w BB VIP ale fajnie, może wprowadzi troche pozytywnej energi bo wydaje się być miły i zabawowy chłopak. Ale oprócz niego do domu wejdzie jeszcze jedna pani ciekawe kto? A odpadnie Kasia, Albert lub Jola i sądze ,że pożegnamy Alberta i właśnie na niego głosowałem! Albert do domu!
Nobody does it better
Ja też, jakoś ona i Mario przypadli mi do gustu więc im kibicuje. A oprócz Elizabeth kibicuję też Pudzianowi i Janowskiemu, tak na marginesie, on siedzi w RMF, w TVP1 w "Jaka to melodia?" i jeszcze ma czas na treningi.Lubię też Elizabeth. Bardzo fajna z niej babka, nie wiem czemu jury tak nisko ją oceniło
![]()
Ostatnio zmieniony 2009-07-24, 21:30 przez MrPukwa, łącznie zmieniany 1 raz.
Obawiam się, że pomimo waszej sympatii do Tamary Arciuch ona niedługo odpadnie sądząc po wynikach głosowania SMS - miała najmniej głosów z wszystkich pań. Z panów miażdżącą przewagę miał Pudzian.
Zdziwiła mnie trochę duża liczby głosów na Elizabeth, ja osobiście się tego nie spodziewałam i za nią nie przepadam. Kibicuję Wojtkowi Łozowskiemu, Marinie i Mariuszowi.
Zdziwiła mnie trochę duża liczby głosów na Elizabeth, ja osobiście się tego nie spodziewałam i za nią nie przepadam. Kibicuję Wojtkowi Łozowskiemu, Marinie i Mariuszowi.
Zdziwiło mnie takie małe poparcie dla Tamary
Ładnie tańczyła. Figura też dosyć ładnie, choć spodziewałem się czegoś lepszego.
Maserak chyba faktycznie ma ADHD, energia wprost go rozpiera.
Jak widzę Beatę i jej bluzkę to mam ochotę zwymiotować
Ten komentarz z podtekstem do Guzikowej był chamski
Ogólnie bardzo nudy program, nie ma w nim nic porywającego
Ładnie tańczyła. Figura też dosyć ładnie, choć spodziewałem się czegoś lepszego.
Maserak chyba faktycznie ma ADHD, energia wprost go rozpiera.
Jak widzę Beatę i jej bluzkę to mam ochotę zwymiotować
Ogólnie bardzo nudy program, nie ma w nim nic porywającego