Szymon Majewski Show

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Wkręt polegał na tym ,że Ania przyszła obejrzeć film z zagraniczną i polskimi gwiazdami do znanego producenta a owy producent to pan Gee!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Patrycja

Post autor: Patrycja »

Wczorajsze show nie była za fajne.Mówie tu przede wszystkim o gościach.Całą atmosfere zepsuła Cichopek.Za kogo ona się uważa?Ani żadna z niej karierowiczka,ani dobra aktorka.Kiedyś lubiałam ją.Była wtedy skromna i sympatyczna.A teraz? 'Szymon zrobiłam dla Ciebie pedicur...' 'Prowadząć mój program często płacze.., Te teksty mnie strasznie denerwowały .No i to jej rozbicie gitary i rady pedagogiczne ,to było okropne.Ale poza tym były świetne Rozmowy w tłoku i tradycyjne początkowe
WWW.WALDEMARMILEWICZ.FORA.PL

Wypracuj własną opinie na temat tej strony. Wejdż na nią!!!

Zapraszam
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

A mnie się Cichopek taka podoba. Jest pewna siebie, młoda, piękna i lekko zarozumiała ::rad:: Taka Cichopek jest o wiele lepsza od tej starej, z początków M jak miłość. I pokazali jedno ze zdjęć z tej sesji w bieliźnie :serce:

Odcinek był świetny, szkoda tylko, że nie obejrzałem przez to Tomasza Lisa :? :P
Tomala

Post autor: Tomala »

Mi się pierwszy odcinek nowej serii bardzo podobał. Ja zawsze lubię Kasię Cichopek, niezależnie jaka jest. Najlepsze oczywiście były rozmowy w tłoku a w szczególności Doda: "Pewien szmatławiec opublikował moje zdjęcia, rzekomo bez majtek" ::loll:: ::loll:: ::loll:: Ta aktorka jest rewelacyjna.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Tomala pisze:Mi się pierwszy odcinek nowej serii bardzo podobał. Ja zawsze lubię Kasię Cichopek, niezależnie jaka jest. Najlepsze oczywiście były rozmowy w tłoku a w szczególności Doda: "Pewien szmatławiec opublikował moje zdjęcia, rzekomo bez majtek" ::loll:: ::loll:: ::loll:: Ta aktorka jest rewelacyjna.
Faktycznie świetnie ją udaje jak prawdziwa, fajnie że już nowe odcinki dają, ale już z Ąckiego mogliby zrezygnować
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Lala

Post autor: Lala »

Tak,Ącki nigdy zbytnio mnie nie śmieszył....wręcz przeciwnie..jest obleśny i napawa mnie niesmakiem...błeee
Tomala

Ącki może nawet jest śmieszny ale mi się już znudził. To prawda jest troche obleśny. Najgorsze jest to znamię na skroniu ::ysz::
Awatar użytkownika
Patrycja

Nowy wygląd strony Szymona www.szymonmajeski.onet.pl

W poniedziałek zobaczymy Kamila Bosaka (dawny Kamil z M jak Miłość) i Anie Bosak

Zapraszam
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

A to jest jakaś rodzina co nie>??
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Tak, to brat i siostra.
Lubię SMS, ale zdaje się, że jest emitowany o tej samej porze co Krok od domu, więc go nie oglądam. Czasem tylko zerknę na powtórki.
Tomala

Przecież Krok od domu też leci na TVN-ie i teraz ustąpił miejsca Szymonowi.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Pomyliłam się, oczywiście. Chodziło mi o 4400. Co prawda zaczyna się trochę później, ale ja z SMS i tak najbardziej lubię to, co jest na końcu - rozmowy w tłoku.
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Beja pisze:najbardziej lubię to, co jest na końcu - rozmowy w tłoku.
Ja uważam Końca nie widać za gwóźdź programu (dzis wysłałem Szymonowi wideo, które mógłby wykorzystać w tej części rpogramu), chociaż Rozmowy w tłoku też nie są złe. Najlepiej jest kiedy gośćmi są Doda, Danuto Chojarska ja jestem czy Anna Fotyga. Fajna bywała też Zycia.
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Patrycja pisze:W poniedziałek zobaczymy Kamila Bosaka (dawny Kamil z M jak Miłość) i Anie Bosak
Chyba Marcina :P
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Patrycja

anka_ pisze:
Patrycja pisze:W poniedziałek zobaczymy Kamila Bosaka (dawny Kamil z M jak Miłość) i Anie Bosak
Chyba Marcina :P
No tak.Przepraszam za pomyłke.Fajnie ,że w święta puszczą Szymona.Goście to Janusz Panasewicz i Cezary Pazura .Z tych dwóch panów lubie tylko tego drugiego

Zapraszam
ODPOWIEDZ