Ja kibicuje Markowi, ten gość powinien być z Bridget, ma klasę i jest kulturalny, nie to co CJ, który przelewa Bridget tylko pieniążki na konto. Poza tym Marka i Bridget łaczy pasja.
Mark vs CJ
Mark vs CJ
Zakładam temat o rywalizacji Marka i CJa.
Ja kibicuje Markowi, ten gość powinien być z Bridget, ma klasę i jest kulturalny, nie to co CJ, który przelewa Bridget tylko pieniążki na konto. Poza tym Marka i Bridget łaczy pasja.
- Adex-fan Brooke
Tak pomyślałem nawet czy ktoś nie założy takiego tematu
ale sensu on dużego nie ma bo oni sobie rywalizują a Bridget i tak myśli o innych Ridge'owych sprawach.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
To chyba CJ tylko rzuca tymi żałosnymi tekstami i wywołuje kłótnie.Mikiks pisze:Śmieszni są, naprawdę nei wiem po co wdają się non stop w te denne pyskówki, żaden nie gada fajnych wciep, więc naprawdę nie wiem po co, oni nie mają nic lepszego do roboty?
W tej rywalizacji kibicuję CJ'owi. Jestem tutaj trochę subiektywny, ale zawsze lubiłem CJ'a, więc i teraz go popieram. Jest też on bardziej sympatyczny na buźce od Marka.
Chciałbym, żeby właśnie CJ związał się z Bridget. Oni naprawdę do siebie pasują. Tylko niestety, ten zamiast lecieć do Portofino i tam na dobre się z nią związać, to zosał w LA. Nie rozumiem jego decyzji.
Chciałbym, żeby właśnie CJ związał się z Bridget. Oni naprawdę do siebie pasują. Tylko niestety, ten zamiast lecieć do Portofino i tam na dobre się z nią związać, to zosał w LA. Nie rozumiem jego decyzji.
-
Gabra-Sheila
Wygląda na to, że Mark trochę odczepił się od Bridget. Widać niezbyt mu na niej zależy.
Na pewno bliżej niej jest teraz C.J.
Ostatnio mieli chyba nawet gdzieś razem wyjść, ale przez ten telefon Ridge'a z Big Bear, musieli to odwołać. 
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.