Mark vs CJ

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
MrPukwa

Mark vs CJ

Post autor: MrPukwa »

Zakładam temat o rywalizacji Marka i CJa. ::jezyk::
Ja kibicuje Markowi, ten gość powinien być z Bridget, ma klasę i jest kulturalny, nie to co CJ, który przelewa Bridget tylko pieniążki na konto. Poza tym Marka i Bridget łaczy pasja. ::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Tak pomyślałem nawet czy ktoś nie założy takiego tematu :) ale sensu on dużego nie ma bo oni sobie rywalizują a Bridget i tak myśli o innych Ridge'owych sprawach.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Śmieszni są, naprawdę nei wiem po co wdają się non stop w te denne pyskówki, żaden nie gada fajnych wciep, więc naprawdę nie wiem po co, oni nie mają nic lepszego do roboty? :)
Awatar użytkownika
MrPukwa

Mikiks pisze:Śmieszni są, naprawdę nei wiem po co wdają się non stop w te denne pyskówki, żaden nie gada fajnych wciep, więc naprawdę nie wiem po co, oni nie mają nic lepszego do roboty? :)
To chyba CJ tylko rzuca tymi żałosnymi tekstami i wywołuje kłótnie. ::loll:: Chociaz Mark też czasem mu dogada to nie widze w tym nic dziwnego, ja tez bym tak robił jakby jakiś kole tak sobie podskakiwał. ::loll::
Mikiks

Post autor: Mikiks »

No ale ileż można, mógł mu sypnąć jednym fajnym tekstem i wyjść, z godnością :P A nie stoją przez pół godziny, rzucają słabymi tekstami i myślą, że coś sobie udowodnili :P
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

W tej rywalizacji kibicuję CJ'owi. Jestem tutaj trochę subiektywny, ale zawsze lubiłem CJ'a, więc i teraz go popieram. Jest też on bardziej sympatyczny na buźce od Marka.

Chciałbym, żeby właśnie CJ związał się z Bridget. Oni naprawdę do siebie pasują. Tylko niestety, ten zamiast lecieć do Portofino i tam na dobre się z nią związać, to zosał w LA. Nie rozumiem jego decyzji.
Awatar użytkownika
MrPukwa

Damians pisze:Nie rozumiem jego decyzji.
Nie wszystko co dotyczy CJa jest zrozumiałe... ::loll:: ::ke:: Mark mógł lecieć do Portofino ale niestety zawód lekarza jest bardzo odpowiedzialny. ::ok::
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Ja jestem oczywiście za CJ'em ::krzyw:: Uważam, że to on powinien być z Bridget:-) Mark jest taki sztuczny, co z tego, że kulturalny czy coś takiego, CJ na swój sposób też jest fajny, wolę go 1000000000 razy od Marka ::jezyk:: Poza tym ma on dobre pomysły, jak np. wczorajsze powitanie ;}
Marisa

Post autor: Marisa »

Ja też jestem za CJem :D Mark działa mi na nerwy, myśli, że jest nie wiadomo kim :roll: I w ogóle jakiś dziwny ::kwasny:: .
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja też popieram CJ'a. Mark sie wywyższa. Jest taki przesłodzony.
Kasiaa

Post autor: Kasiaa »

CJ jest szczery. Ma swoje wady ale ta postać bardziej do mnie przemawia niż idealny Mark. Mam nadzieję, że Bridget i CJ będą razem
Awatar użytkownika
Caroline

Post autor: Caroline »

Ja kibicuję C.J' owi. :: bow :: :: bow :: On pasuje do Bridget. ::rad:: Chociaż czasami mnie wkurza, gdy dogaduje Markowi. Jest troszkę zarozumiały, jednak on nie skrzywdził by nigdy Bridget. Ona zasługuje na kogoś takiego jak C.J ::ok:: ::rad:: ::ok::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Wygląda na to, że Mark trochę odczepił się od Bridget. Widać niezbyt mu na niej zależy. ::chytry:: Na pewno bliżej niej jest teraz C.J. :wink: Ostatnio mieli chyba nawet gdzieś razem wyjść, ale przez ten telefon Ridge'a z Big Bear, musieli to odwołać. :evil:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Tomala

Post autor: Tomala »

Trochę to dziwne. Niby Bridget całuje się z CJ'em a nie są oficjalnie razem.
ODPOWIEDZ