Ogólnie o filmach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

B@r pisze:Adam, ja bym odpowiedział, że Kate! :serce: ::jezyk::
:mrgreen: :serce: ::ok:: ::rad:: :wink: :lol: :twisted:
i jeszcze
Obrazek

[ Dodano: 2006-03-26, 12:54 ]
plaska pisze:The crash --> miasto gniewu - 3 oskary w tym roku. boski film. nie do opisania MUSICIE ZOBACZYC ! naprawde polecam porusza wazne problemy i dlugo dlugo sie o nim mysli. naprawde film wnosi cos do zycia co sie ostatnio rzadko zdaza we wspolczesnym kinie. polecam!
Byłam wczoraj na tym filmie i musze powiedzieć,że jest NIESAMOWITY!Zrobił na mnie ogromne wrażenie,spokojnie mogłabym iść na niego raz jeszcze!Naprawde dawno żaden film mnie tak nie poruszł(chyba od "Wiernego Ogrodnika") :D :P Cudny.Polecam,to TRZEBA zobaczyć!
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Mi się najbardziej podobała ta scena gdy facet ratował tą babkę z samochodu! I ta muza! Zakochałam się w niej!
Awatar użytkownika
Ireth

wiwi pisze:Mi się najbardziej podobała ta scena gdy facet ratował tą babkę z samochodu! I ta muza! Zakochałam się w niej!
Tak,na muzykę też zwróciłam uwagę,piękna!Mnietakże poruszyła ta sceba o której mówisz...a także ta z mała dziewczyną "w pelerynce" :wink: Nie będę mówić dokładnie,bo może jeszcze ktoś się wybierze :mrgreen:
Awatar użytkownika
wiwi

Masz rację Ireth, ta scena też była piękna. Jeszcze kilka by się takich znalazło ;) Cieszę się, że to ten film dostał Oscara :)
Awatar użytkownika
AdamST220

Post autor: AdamST220 »

Byłem ostatnio na filmie Hostel i muszę przyznać,że to był najstraszniejszy i najobrzydliwszy film jaki w życiu widziałem.Przy tym filmie Smakosz to bajka dla dzieci.POczątek nie zapowiadał takiego horroru.Przez pierwsze pól godziny były pokazane różne fajne scenki ::cojest:: i film sprawiał całkiem miłe wrażenie,a potem się zaczęło :shock: odrąbywanie palców i innych części ciała czasami zamykałem oczy,bo nie mogłem na to patrzeć bo krew lała się gęsto.Na szczęście nic wcześniej nie jadłem,bo chyba bym zwymiotował.
Po tym filmie stwierdzam,że nigdy nie pojadę do Bratysławy!Nawet jeżeli będą takie ładne i miłe(początkowo) kobitki!
Czy ktoś z was oglądał ten film i ma równie złe odczucia?
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Ireth pisze:
mailo pisze:O jaaa ireth!! aż się przestraszyłem tej fotki od ciebie :lol: jakby była ciężko poparzona na twarzy. straszne.....
Ona zresztą otwarcie mówiła kiedyś w jakimś wywiadzie,że ma kłopoty z cerą(trądzik) i to widać...
Pozwolicie że ja jeszcze raz powrócę do Cameron Diaz:

http://img384.imageshack.us/img384/1526/z20bb.jpg

http://img384.imageshack.us/img384/8716/z39ys.jpg
Awatar użytkownika
wiwi

:lol: Dobrze widzieć te wszystkie wielkie gwiazdy bez makijażu :) Od razu się humor człowiekowi poprawia :)
Awatar użytkownika
plaska

Post autor: plaska »

Adam: ja widzialam. faktycznie film na poczatku troche monotematyczny byl : ] jednak mimo tch wszystkich scen.. po ktorych cala zesztywnialam uwazam ze film nie byl zrobiony przez Tarantine tylko po to aby zuzyc duzo keczapu : P
moral naprawde jest dosadny i daje do myslenia.
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

AdamST220 pisze:Byłem ostatnio na filmie Hostel i muszę przyznać,że to był najstraszniejszy i najobrzydliwszy film jaki w życiu widziałem.Przy tym filmie Smakosz to bajka dla dzieci.POczątek nie zapowiadał takiego horroru.Przez pierwsze pól godziny były pokazane różne fajne scenki ::cojest:: i film sprawiał całkiem miłe wrażenie,a potem się zaczęło :shock: odrąbywanie palców i innych części ciała czasami zamykałem oczy,bo nie mogłem na to patrzeć bo krew lała się gęsto.Na szczęście nic wcześniej nie jadłem,bo chyba bym zwymiotował.
Po tym filmie stwierdzam,że nigdy nie pojadę do Bratysławy!Nawet jeżeli będą takie ładne i miłe(początkowo) kobitki!
Czy ktoś z was oglądał ten film i ma równie złe odczucia?
Oglądałam i pisałam już o nim na stronie ósmej tego tematu!
Jednak moje zdanie się nie zmieniło i pozwolę sobie je za cytować:
„Moim zdaniem film przereklamowany!! Nie ma w nim nic prócz seksu i zabijania. A więc bardzo ambitny. Moja ocena 1”
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
wiwi

A ja niedawno obejrzałam Sin City i bardzo mi się podobał. Może sceny przemocy czasem były nawet śmieszne, to jednak film był świetnie zrobiony i bardzo dobrze obsadzony :)
Awatar użytkownika
AdamST220

Sin City to był fajny film.Szczególnie dzięki Jessice Albie i Britany Murphy.
Proszę o Wasze refleksje na temat Brokeback Mountain 2.Ja uważam,że film z taką obsadą mógłby stać się najbardziej kasowym w historii kina(nigdy nie było tylu pięknych kobiet :serce: w 1 filmie).Ja bym taki film obejrzał na pewno kilkanaście razy 8) :serce: :oops:
Link do plakatu z tego filmu:
http://www.joemonster.org/article.php?sid=5769
Awatar użytkownika
wiwi

Ja jeszcze nie widziałam, choć już czeka u mnie na biurku na obejrzenie. Na pewno skomentuję! :)
Awatar użytkownika
Ireth

To jest żart :mrgreen: ?Że niby druga część "Brokeback...: :mrgreen: ?
Awatar użytkownika
wiwi

Ja myślałam, że mówimy o Brokeback Mountain :lol:
Awatar użytkownika
AdamST220

Tak to jest żart,że miałaby powstać 2 część Brokeback,ale bardzo bym się ucieszył gdyby taki film w takiej obsadzie pojawił się na ekranach kin :serce:
ODPOWIEDZ