Pierwsza miłość
-
Gabra-Sheila
-
pszczolavel
- Marek Forrester
Spoilerki na najbliższe 2-3 tygodnie (postarałem się jak to robi Adex w temacie "Wkrótce na TVP", nie zdradzić w nich zbyt dużo):
[shadow=black]- Przemek odzyskuje wzrok (już jutro)
- Paweł dostaje od Manuela w prezencie gitarę
- Patryk i Emilka idą do USC by zarezerwować tam datę swojego ślubu
- Kinga przyłapuje na czymś Przemka, co staje się powodem ich rozstania (
)
- Marysia dowiaduje się o sekrecie Manuela
- Odbywa się pierwsza sprawa rozwodowa Andrzeja i Emilki
- Edyta i Kinga zakładają się o to, która pierwsza uwiedzie Mariana z Radomia
- Artur dowiaduje się czegoś więcej o Edycie
- Mariusz odnawia kontakty ze swoją dawną koleżanką z podstawówki
- Bójka Patryka i Andrzeja o Emilkę, która prawdopodobnie kończy się śmiercią jednego z nich...
Mam nadzieję, że na coś się to komuś przyda. W następnych odcinkach będzie się działo!
[/shadow]
[shadow=black]- Przemek odzyskuje wzrok (już jutro)
- Kinga przyłapuje na czymś Przemka, co staje się powodem ich rozstania (
- Bójka Patryka i Andrzeja o Emilkę, która prawdopodobnie kończy się śmiercią jednego z nich...
Mam nadzieję, że na coś się to komuś przyda. W następnych odcinkach będzie się działo!
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Marek Forrester
[shadow=black]Zgadzam się. Andrzej to świetna postać. Potafi bawić, ale także przerażać. Też byłoby mi go szkoda, gdyby umarł.[/shadow]
A dziś mieliśmy okazję zobaczyć świetne i wzruszające sceny z Przemkiem i Kingą. Fajnie ukazano moment odzyskania wzroku przez Emasa.
A dziś mieliśmy okazję zobaczyć świetne i wzruszające sceny z Przemkiem i Kingą. Fajnie ukazano moment odzyskania wzroku przez Emasa.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
DeaconFan pisze:Spoilerki na najbliższe 2-3 tygodnie (postarałem się jak to robi Adex w temacie "Wkrótce na TVP", nie zdradzić w nich zbyt dużo):
[shadow=black]- Przemek odzyskuje wzrok (już jutro)![]()
- Kinga przyłapuje na czymś Przemka, co staje się powodem ich rozstania ()
Mam nadzieję, że na coś się to komuś przyda. W następnych odcinkach będzie się działo![/shadow]
Skąd ty bierzesz te spoilery? Stosunkowo mało piszesz więc ja sam chciałbym coś się więcej dowiedzieć.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Ze Świata Seriali, ale nie przepisuję ich stamtąd w całości, tylko tak, jak robi to w temacie "Wkrótce na TVP" Adex. Staram się nie zdradzać w nich zbyt dużo, by niektórzy mieli większą przyjemność oglądania.
Napisz, co konkretnie chciałbyś wiedzieć, to postaram się na to odpowidzieć.
Dziś w PM powiało taką świerzością.
Zmieniono wystrój mieszkania Pawła i Majki, doszła jakaś nowa muzyczka, Patryk zmienił fryzurę... A może te zmiany są już od kilku odcinków, a ja dopiero teraz je zauważyłem?
A i zastanawiam się jeszcze kiedy w PM w końcu zmienią choć trochę czołówkę. Wyrzuciłbym stamtąd Jana, Anetę i Antoniego. Przecież te postacie pojawiają się tak rzadko, można nawet powiedzieć, że gościnnie.
Mogliby zamiast nich dać w czołówce Bartka, Emilkę i może Wiktora. 
Napisz, co konkretnie chciałbyś wiedzieć, to postaram się na to odpowidzieć.
Dziś w PM powiało taką świerzością.
A i zastanawiam się jeszcze kiedy w PM w końcu zmienią choć trochę czołówkę. Wyrzuciłbym stamtąd Jana, Anetę i Antoniego. Przecież te postacie pojawiają się tak rzadko, można nawet powiedzieć, że gościnnie.
Mieszkanie Pawła i Majki się dopiero dziś zmieniło . Dziś o 14 oglądałem powtórkę wczorajszego odcinka i było jeszcze stare.DeaconFan pisze:Ze Świata Seriali, ale nie przepisuję ich stamtąd w całości, tylko tak, jak robi to w temacie "Wkrótce na TVP" Adex. Staram się nie zdradzać w nich zbyt dużo, by niektórzy mieli większą przyjemność oglądania.
Napisz, co konkretnie chciałbyś wiedzieć, to postaram się na to odpowidzieć.![]()
Dziś w PM powiało taką świerzością.Zmieniono wystrój mieszkania Pawła i Majki, doszła jakaś nowa muzyczka, Patryk zmienił fryzurę... A może te zmiany są już od kilku odcinków, a ja dopiero teraz je zauważyłem?
A i zastanawiam się jeszcze kiedy w PM w końcu zmienią choć trochę czołówkę. Wyrzuciłbym stamtąd Jana, Anetę i Antoniego. Przecież te postacie pojawiają się tak rzadko, można nawet powiedzieć, że gościnnie.Mogliby zamiast nich dać w czołówce Bartka, Emilkę i może Wiktora.
A moje pytania to:
1Co to za sekret Manuela?
2Czego Artur się dowie o Edycie?
3 Jak się skończy pojedynek Patryk vs Andrzej?
4 Czy wiadomo czy Patryk weźmie z Emilką ślub?
5 Czy wyjdzie na jaw tajemnica Patryka?
-
Gabra-Sheila
Tim, lepiej zacieniuj to, bo z twojej wypowiedzi można się dowiedzieć, że [shadow=black]będzie pojedynek Andrzeja z Patrykiem[/shadow], choć jeszcze to się nie wydarzyło...
Ja akurat o tym wiem, ale jakby ktoś się na to natknął, a nie znał spoilerów, byłoby nieciekawie...
[shadow=black]Jak dla mnie Andrzej może umrzeć, nigdy go nie cierpialam
Edytki nie lubię i mam nadzieję, że niedługo się rozstaną z Arturem ,skoro będzie podrywać Manuela... [/shadow]
[shadow=black]Jak dla mnie Andrzej może umrzeć, nigdy go nie cierpialam
[shadow=black]Tim:
ad 1. Manuel tak naprawdę nie pochodzi z Kuby, tylko z Radomia i naprawdę ma na imię Marian.
ad 2. Artur dowie się, że Edyta brała udział w rozbieranych sesjach.
ad 3. Andrzej nagle straci przytomność i Patryk będzie pewny, ze go zabił. Pobiegnie powiedzieć o tym Emilce. Razem ustalą, że nie zawiadomią policji i pozbędą się ciała Andrzeja...
ad 4 i 5. Jeszcze nie wiadomo. Czytałem tylko gdzieś, że Patryk w końcu zakocha się w Emilce.[/shadow]
ad 1. Manuel tak naprawdę nie pochodzi z Kuby, tylko z Radomia i naprawdę ma na imię Marian.
ad 2. Artur dowie się, że Edyta brała udział w rozbieranych sesjach.
ad 3. Andrzej nagle straci przytomność i Patryk będzie pewny, ze go zabił. Pobiegnie powiedzieć o tym Emilce. Razem ustalą, że nie zawiadomią policji i pozbędą się ciała Andrzeja...
ad 4 i 5. Jeszcze nie wiadomo. Czytałem tylko gdzieś, że Patryk w końcu zakocha się w Emilce.[/shadow]
Je tylko zacytowałem DeconFana jeśli chodzi o ten pojedynek.Gabra-Sheila pisze:Tim, lepiej zacieniuj to, bo z twojej wypowiedzi można się dowiedzieć, że [shadow=black]będzie pojedynek Andrzeja z Patrykiem[/shadow], choć jeszcze to się nie wydarzyło...Ja akurat o tym wiem, ale jakby ktoś się na to natknął, a nie znał spoilerów, byłoby nieciekawie...
![]()
[shadow=black]Jak dla mnie Andrzej może umrzeć, nigdy go nie cierpialamEdytki nie lubię i mam nadzieję, że niedługo się rozstaną z Arturem ,skoro będzie podrywać Manuela... [/shadow]
Jestem w szoku!
Zmienili czołówkę!
Oprócz imion postaci są teraz też imiona i nazwiska aktorów, którzy je grają.
A kolejność postaci jest następująca: Marysia, Paweł, Teresa, Marek, Kinga, Jan, Aneta, Artur, Mariusz, Bartek (zamiast Antoniego
) i Mariola.
Zauważyłem też, że ściany w przedpokoju w mieszkaniu Żukowskich są innego koloru. Bardzo podobają mi się te wszystkie zmiany.
A kolejność postaci jest następująca: Marysia, Paweł, Teresa, Marek, Kinga, Jan, Aneta, Artur, Mariusz, Bartek (zamiast Antoniego
Zauważyłem też, że ściany w przedpokoju w mieszkaniu Żukowskich są innego koloru. Bardzo podobają mi się te wszystkie zmiany.