Pierwsza miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Fajne było jak Artur i Bartek sprzątali mieszkanie i gotowali :mrgreen: ::loll:: Wczoraj oglądałam tylko pół, ale widziałam jak Artur jadł pączka ::jezyk:: Partyk znalazł sobie ciekawe zajęcie lol :P A może mi ktoś powiedzieć-ten pocałunek Bartka i dr Turczyka już był-i co na Stephanie? xD
pszczolavel

Post autor: pszczolavel »

Tak, tak pocałunek był.
Mam pytanie: czy ktoś ma może Tele tydzień z wywiadem z Patrykiem z PM, czyli Łukaszem Dziemidokiem? Ktoś mógłby zeskanować? Czytałam na stonie oficjalnej PM, że był taki wywiad!
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

A jakie było w końcu rozwiązanie zagadki o dziewczynce która wpadła do studni?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Jedzenia starczyło jej na 100 DNI ("...wpadła do STU DNI"). Zagadkę rozwiązała Emilka ::jezyk::
Nobody does it better
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Spoilerki na najbliższe 2-3 tygodnie (postarałem się jak to robi Adex w temacie "Wkrótce na TVP", nie zdradzić w nich zbyt dużo):

[shadow=black]- Przemek odzyskuje wzrok (już jutro) :D
- Paweł dostaje od Manuela w prezencie gitarę
- Patryk i Emilka idą do USC by zarezerwować tam datę swojego ślubu
- Kinga przyłapuje na czymś Przemka, co staje się powodem ich rozstania ( :evil: )
- Marysia dowiaduje się o sekrecie Manuela
- Odbywa się pierwsza sprawa rozwodowa Andrzeja i Emilki
- Edyta i Kinga zakładają się o to, która pierwsza uwiedzie Mariana z Radomia
- Artur dowiaduje się czegoś więcej o Edycie
- Mariusz odnawia kontakty ze swoją dawną koleżanką z podstawówki
- Bójka Patryka i Andrzeja o Emilkę, która prawdopodobnie kończy się śmiercią jednego z nich...

Mam nadzieję, że na coś się to komuś przyda. W następnych odcinkach będzie się działo! :) [/shadow]
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Caroline

Post autor: Caroline »

Dziękuję za spoilery :) Przydadzą się ;)
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

[shadow=black]Patryk będzie myślał ,że zabił Andrzeja ale ja mam nadzieje ,że to się nie stanie! Andrzej to świetna postać, komiczna aż za bardzo ale przydaje się bo wiele się dzieje i nie powinien zginąć![/shadow]
Nobody does it better
Awatar użytkownika
DeaconFan

[shadow=black]Zgadzam się. Andrzej to świetna postać. Potafi bawić, ale także przerażać. Też byłoby mi go szkoda, gdyby umarł.[/shadow]
A dziś mieliśmy okazję zobaczyć świetne i wzruszające sceny z Przemkiem i Kingą. Fajnie ukazano moment odzyskania wzroku przez Emasa.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

DeaconFan pisze:Spoilerki na najbliższe 2-3 tygodnie (postarałem się jak to robi Adex w temacie "Wkrótce na TVP", nie zdradzić w nich zbyt dużo):

[shadow=black]- Przemek odzyskuje wzrok (już jutro) :D
- Paweł dostaje od Manuela w prezencie gitarę
- Patryk i Emilka idą do USC by zarezerwować tam datę swojego ślubu
- Kinga przyłapuje na czymś Przemka, co staje się powodem ich rozstania ( :evil: )
- Marysia dowiaduje się o sekrecie Manuela
- Odbywa się pierwsza sprawa rozwodowa Andrzeja i Emilki
- Edyta i Kinga zakładają się o to, która pierwsza uwiedzie Mariana z Radomia
- Artur dowiaduje się czegoś więcej o Edycie
- Mariusz odnawia kontakty ze swoją dawną koleżanką z podstawówki
- Bójka Patryka i Andrzeja o Emilkę, która prawdopodobnie kończy się śmiercią jednego z nich...

Mam nadzieję, że na coś się to komuś przyda. W następnych odcinkach będzie się działo! :) [/shadow]

Skąd ty bierzesz te spoilery? Stosunkowo mało piszesz więc ja sam chciałbym coś się więcej dowiedzieć.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
DeaconFan

Ze Świata Seriali, ale nie przepisuję ich stamtąd w całości, tylko tak, jak robi to w temacie "Wkrótce na TVP" Adex. Staram się nie zdradzać w nich zbyt dużo, by niektórzy mieli większą przyjemność oglądania.
Napisz, co konkretnie chciałbyś wiedzieć, to postaram się na to odpowidzieć. :wink:

Dziś w PM powiało taką świerzością. :D Zmieniono wystrój mieszkania Pawła i Majki, doszła jakaś nowa muzyczka, Patryk zmienił fryzurę... A może te zmiany są już od kilku odcinków, a ja dopiero teraz je zauważyłem?

A i zastanawiam się jeszcze kiedy w PM w końcu zmienią choć trochę czołówkę. Wyrzuciłbym stamtąd Jana, Anetę i Antoniego. Przecież te postacie pojawiają się tak rzadko, można nawet powiedzieć, że gościnnie. ::kwasny:: Mogliby zamiast nich dać w czołówce Bartka, Emilkę i może Wiktora. :wink:
Awatar użytkownika
Tim

DeaconFan pisze:Ze Świata Seriali, ale nie przepisuję ich stamtąd w całości, tylko tak, jak robi to w temacie "Wkrótce na TVP" Adex. Staram się nie zdradzać w nich zbyt dużo, by niektórzy mieli większą przyjemność oglądania.
Napisz, co konkretnie chciałbyś wiedzieć, to postaram się na to odpowidzieć. :wink:

Dziś w PM powiało taką świerzością. :D Zmieniono wystrój mieszkania Pawła i Majki, doszła jakaś nowa muzyczka, Patryk zmienił fryzurę... A może te zmiany są już od kilku odcinków, a ja dopiero teraz je zauważyłem?

A i zastanawiam się jeszcze kiedy w PM w końcu zmienią choć trochę czołówkę. Wyrzuciłbym stamtąd Jana, Anetę i Antoniego. Przecież te postacie pojawiają się tak rzadko, można nawet powiedzieć, że gościnnie. ::kwasny:: Mogliby zamiast nich dać w czołówce Bartka, Emilkę i może Wiktora. :wink:
Mieszkanie Pawła i Majki się dopiero dziś zmieniło . Dziś o 14 oglądałem powtórkę wczorajszego odcinka i było jeszcze stare.
A moje pytania to:
1Co to za sekret Manuela?
2Czego Artur się dowie o Edycie?
3 Jak się skończy pojedynek Patryk vs Andrzej?
4 Czy wiadomo czy Patryk weźmie z Emilką ślub?
5 Czy wyjdzie na jaw tajemnica Patryka?
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Tim, lepiej zacieniuj to, bo z twojej wypowiedzi można się dowiedzieć, że [shadow=black]będzie pojedynek Andrzeja z Patrykiem[/shadow], choć jeszcze to się nie wydarzyło... :roll: Ja akurat o tym wiem, ale jakby ktoś się na to natknął, a nie znał spoilerów, byłoby nieciekawie... :|
[shadow=black]Jak dla mnie Andrzej może umrzeć, nigdy go nie cierpialam :P Edytki nie lubię i mam nadzieję, że niedługo się rozstaną z Arturem ,skoro będzie podrywać Manuela... [/shadow]
Awatar użytkownika
DeaconFan

[shadow=black]Tim:
ad 1. Manuel tak naprawdę nie pochodzi z Kuby, tylko z Radomia i naprawdę ma na imię Marian.
ad 2. Artur dowie się, że Edyta brała udział w rozbieranych sesjach.
ad 3. Andrzej nagle straci przytomność i Patryk będzie pewny, ze go zabił. Pobiegnie powiedzieć o tym Emilce. Razem ustalą, że nie zawiadomią policji i pozbędą się ciała Andrzeja...
ad 4 i 5. Jeszcze nie wiadomo. Czytałem tylko gdzieś, że Patryk w końcu zakocha się w Emilce.[/shadow]
Awatar użytkownika
Tim

Gabra-Sheila pisze:Tim, lepiej zacieniuj to, bo z twojej wypowiedzi można się dowiedzieć, że [shadow=black]będzie pojedynek Andrzeja z Patrykiem[/shadow], choć jeszcze to się nie wydarzyło... :roll: Ja akurat o tym wiem, ale jakby ktoś się na to natknął, a nie znał spoilerów, byłoby nieciekawie... :|
[shadow=black]Jak dla mnie Andrzej może umrzeć, nigdy go nie cierpialam :P Edytki nie lubię i mam nadzieję, że niedługo się rozstaną z Arturem ,skoro będzie podrywać Manuela... [/shadow]
Je tylko zacytowałem DeconFana jeśli chodzi o ten pojedynek.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Jestem w szoku! :shock: Zmienili czołówkę! :D Oprócz imion postaci są teraz też imiona i nazwiska aktorów, którzy je grają.
A kolejność postaci jest następująca: Marysia, Paweł, Teresa, Marek, Kinga, Jan, Aneta, Artur, Mariusz, Bartek (zamiast Antoniego :) ) i Mariola.
Zauważyłem też, że ściany w przedpokoju w mieszkaniu Żukowskich są innego koloru. Bardzo podobają mi się te wszystkie zmiany. :)
ODPOWIEDZ