Passions

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Szkoda że zdejmą bo przecież ma swoich sympatyków ten szalony serial, ale dla nas szkoda z takich powodów że tam często właśnie choćby gościnnie w jakimś zastępstwie aktorzy z "Sunset Beach", fajne fotki -szczególnie Amy z "SB", nowa fryzura jej do twarzy nawet jeśli to może peruka. Ciekawe czy jest jakaś szansa by ten serial poleciał w Polsce? Ile ma już odcinków?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Mi sie pierwsze odcinki Passions bardzo podobaly, ale teraz ten serial strasznie sie zepsul. Dialogi sa takie jakies sztuczne, akcja (a wlasciwie jej brak :D) ciagnie sie w nieskonczonosc, a do tego robia idiotow z moich ulubionych bohaterow... LOL No ale ogladam to mimo takich negatywow, bo jakos sie mam na tyle silnej woli, zeby przerwac. Ale powiem szczerze, ze specjalnie plakac nie bede jak zdejma Passions z antenty. I tak caly czas nie moge zrozumiec jak NBC moglo zabrac mi kochane Sunset Beach, a Passions ciagnac tyle lat.

A co do ilosci odcinkow to na 100 nie wiem, ale serial leci od polowy 1999 roku, wiec pewnie cos kolo 2000 bedzie mial.
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Adex-fan Brooke pisze:Szkoda że zdejmą bo przecież ma swoich sympatyków ten szalony serial, ale dla nas szkoda z takich powodów że tam często właśnie choćby gościnnie w jakimś zastępstwie aktorzy z "Sunset Beach", fajne fotki -szczególnie Amy z "SB", nowa fryzura jej do twarzy nawet jeśli to może peruka. Ciekawe czy jest jakaś szansa by ten serial poleciał w Polsce? Ile ma już odcinków?
Zważywszy na mentalność Polaków, taki serial nigdy się nie przyjmie w Polsce. Polacy wydają się być twardo stojący na Ziemi,co zauważyć można po polskich serialach,które niewątpliwie tchną nieprzeciętną dawką realizmu. Wydaje mi się,że już taka Moda na sukces to wielkie "coś",wyjątek zaakceptowany przez polską telewizję,by zakupić tę operę. A jak wiemy, Moda na sukces w aspekcie 'małorealistycznych' wątków trochę mniej 'błyszczy',niż inne soap opery,jak np. wyżej wspomniane Passions,czy GL,czy DOOL.
If you can't beat them, join them...
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

"Passions" nie będzie emitowane w Polsce, ponieważ serial nie posiada licencji na emisje poza granicą USA i Kanady.
--------------------------------
Cztery kanały rozważają zakup serialu. Są to: MyNetworkTV, USA Network, Oxygen i SoapNet.
--------------------------------

Wreszcie obiecane przeze mnie scenki z Krissy Carlson jako Fancy Crane. Dla zainteresowanych objaśniam parę kwestii. Krissy wcieliła się w rolę Fancy. Fancy to dziewczyna, która jest w związku z Luisem Lo-Fitz. We wrześniu, jej zazdrosna siostra Pretty i podły dziadek Alistair wszczepili Fancy pewnego rodzaju chip. Dzięki niemu oraz pilotowi, Pretty jest w stanie całkowicie kontrolować zachowania Fancy. Można śmiało powiedzieć, że Fancy jest "robocopem". Nieświadomie wykonuje każde polecenie Pretty, co powoduje szok i zdziwienie innych. W poniższym klipie, Pretty postanawia, że sprawi, że Fancy zabije siostrę swojego ukochanego - Palomę. Śmierć Palomy miałaby spowodować, że Luis znienawidzi Fancy na zawsze i zwiąże się z Pretty. Ale czy ciotka Fancy i Pretty - Sheridan, która sama chce związać się z Luisem pozwoli zabić jego siostrę? Zapraszam do obejrzenia:

http://youtube.com/watch?v=1PY4b40YYso

http://youtube.com/watch?v=BeYj_JdmyuI

http://youtube.com/watch?v=qpiC5VasZsg

http://youtube.com/watch?v=1Jt7s8Z_-bw

Mnie podobał się bardzo poniedziałkowy odcinek. Już bałem się, że Theresa nie zdąży na pociąg do Stanów. Jednak udało jej się uciec z Meksyku. Teraz wszystko w jej rękach. :serce: Tak było:
(...)Theresa doesn't know how she'll get home without a passport or ID and worries that Juanita will kill her and her family if she finds her. She continues to run through the streets and a woman grabs her. The stranger assumes Theresa is trying to sneak into the U.S. like she is and says they can hop a freight train. Theresa thinks this could be her way back home and follows the woman. They wait for the train workers to go on break and the woman runs to the train. Before Theresa can make her getaway, she hears Juanita approaching. Theresa listens as Juanita tells the cop how she must find Pilar and kill her and her family. Theresa worries that if they don't leave the area she will miss the train. Juanita and the cop leave and Theresa makes a break for it. :serce: :serce: :serce:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dzięki, fajnie znowu zobaczyć jakieś scenki z Krissy, ciekawe czy to peruka czy nowa fryzura? Czy nadal występuje w tym serialu? Poza tym nie bardzo rozumiem o co chodzi w tym wątku?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Czyli już coraz bliżej do końca tej soapki. :( Ciekaw jestem jak będzie wyglądał jej ostatni odcinek. Chyba z ciekawości ściągnę go sobie jakoś. Ciekawe czy zastosują w nim jakiś cliffhanger, czy też akcja pozostanie zamknięta. :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Ja mam nadzieje, ze juz nie beda sie bawic w zadne cliffhangery i zakoncza wszystko ladnie :) Szkoda tylko, ze moi kochani Sheridan i Luis nie doczekaja sie happy endu...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Ja wiem ,że to nie ostatnie słowo tego serialu! Licze na to ,że któryś kanał zakupi nowe odcinki! Miejmy nadzieje! Miejmy ją :zeby:
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Liason-fanka

No juz za bardzo nie wiem kto mialby ten serial kupic. Wydaje mi sie, ze jednak tym razem to koniec...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

W sumie racja, już 101 DirecTV zrobiło wielką niespodziankę i poszło na głęboką wodę kupując Passions a gdyby teraz kolejna telewizja zdecydowała się na zakup to już wogule można nazwać by to cudem, ale może do 3 razy sztuka :mrgreen: Ja myśle ,że mniej magii i dziwnych zjawisk a wiecej prawdziwej soap opery.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Liason-fanka

I przede wszystkim szybsza akcja, bo przeciez tempo Passions jest tragiczne. Myslalam, ze jak serial przejdzie do DirecTV to troche przyspieszy, ale niestety jest jeszcze gorzej. No woadomo, ze w soapkach z zalozenia akcja nie jest jakas super szybka, ale Passions to juz naprawde przesadza z przeciaganiem...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Gruntowne zmiany w ekipie produkcyjnej! Tyle ::jezyk::
Ja już nawet nie oglądam tych odcinków, brak czasu i słaba dostępność ale z wieką chęcią chciałbym zobaczyć finał, oby był efektowny! Marzę o ślubie Theresy i Ethana, związku Luisa i Fancy oraz aby Kay w końcu znalazła kogoś odpowiedniego. Chciałbym zobaczyć na koniec jak Whitney jest szczęśliwą żoną i matką. Pełnia szczęścia i oby ten odcinek był kolorowy i śliczny :serce:
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Ja tez juz dawno nie ogladalam Passions, ale pewnie ostatnie odcinki sobie obejrze. Dla mnie zniszczyli ten serial jak zrobili z Sheridan wariatke, ktora zaczela spiskowac, zeby zatrzymac Luisa, zabijajac w ten sposob moja ukochana pare. Stracilam juz nadzieje, ze Sheridan i Luis beda razem, ale nadal nie moge tego przezyc...
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Mina Gwen jak Ethan podczas sexu z nią nazywa ją Theresą jest bezcenna. :lol: :serce:

24 marca:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

25 marca:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

26 marca:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

SOD:
Jean Paul San Pedro (Roberto). Paloma's ex-boyfriend arrive in town on April 1, causing trouble for her and Noah.

3/31-Theresa fears she'll be discovered. Someone is following Noah and Paloma.
4/1-Everyone is emotional after Theresa's memorial service.

What Soaps Taught Me--McKenzie Westmore.
I will invariably be scheduled to tape a love scene if...I didnt shave my legs...yikes!

A good time to get to know the newest cast member is...Right away. Welcome them with open, loving arms and show them the ropes.

If there's a big party coming up on the show, is means...Loooong hours. But lots of good food.

If someone on the show is murdered, my first concern is...Am I next?

If my character starts drinking or popping pills in scenes, it means...I get to really use my acting chops. Sometimes those scenes can be silly, sometimes scary.

If my character has a one night stand, I can expect...To have to show a lot of m skin.

If my character gets pregnant, the next step will be...To have to wear that fake belly for a while. Not fun!

If my co-star gets pregnant, I'll be...On hiatus for a bit, but thrilled to welcome a new, little person around the set!

Soap fans are generally very (fill in the blank) types of people...Loving and wonderful.

SOW:
Sneak Peeks (week of 3/24)
Theresa secretly visits LE.
Luis teaches Fancy to tango.
Ivy laments her past misdeeds to Sam.

3/24-Gwen and Ethan make love.

Week of 3/31
Theresa fears she'll be discovered.
Tabitha warns the Demon Elf to stay away from Endora.
Viki stabs Julian.

[ Dodano: 2008-03-28, 21:45 ]
Dla wszystkich fanów, byłych fanów, antyfanów oraz ciekawych serialu "Passions". Oto news, który dziś umieścił Dustin - który jeszcze do niedawna prowadził stronę ze streszczeniami "Days" i "Passions" - SoapOperaFan.

(..)I did want to post a bit of news that came my way about Passions and it's future. If you are hoping for Passions to be saved, I'm afraid you can stop hoping. Not only have they finished taping today, but everything must go! There is to be a sale of sets, wardrobe and props from the Passions lot at CBS in about a week.

Dla tych, którzy mają trudności z angielskim:

(...) Chciałbym uchylić rąbka tajemnicy na temat "Passions" oraz jego przyszłości. Jeżeli mieliście nadzieje, że "Passions" zostanie ocalone, obawiam się, że musicie zaprzestać nadziei. Nie tylko zakończyli dziś kręcenie, ale wszystko też musi zniknąć. Odbędzie się wyprzedaż planu, garderoby oraz własności z "Passions" w studiach CBS w przeciągu tygodnia.

Krótko mówiąc, w przeciągu tygodnia, ma zniknąć wszystko co związane z serialem. Na oficjalnej stronie i forum serialu, można składać podziękowania, życzenia oraz żegnać się z aktorami...

Goodbye "Passions". :cry: :cry: :cry:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Tydzień... Ale potraktowali ten serial... Tak mi przykro, to była moja pierwsza soapka obok Mody którą pokochałem odrazu. Seria Vendetta była cudna, aktorzy, bohaterowie i zwroty akcji w serialu zawsze mnie ciekawiły i aż żal patrzeć na to ,że koniec historia która trwała 9 lat nagle znika... Passions od początku było skazane na niepowodzenie, od zawsze było wyśmiewane, krytykowane i żadko słychać było pochwały... Niedoceniono serialu a tym bardziej aktorów!
Kiedy emisja ostatniego odcinka Passions?
Nobody does it better
ODPOWIEDZ