Teraz albo nigdy!
Teraz albo nigdy!
Nowy serial TVN z gwiazdorką obsadą.
Bohaterowie serialu spotykają się na wyspie Mader, aby spędzić sylwestrowy wieczór. Pobyt na wyspie oraz nawiązane znajomości skłaniają bohaterów do refleksji nad własnym życiem. Kolejne odcinki serialu powstaną już w Warszawie.
W serialu zobaczymy takie gwiazdy jak Jan Wieczorkowski, Bartosz Kasprzykowski, Rafał Królikowski, Mateusz Damięcki, Marek Frąckowiak, Agata Buzek , Magdalena Różdżka i Magdalena Kumorek.
Pierwsza seria liczy 12 odcinków .
Jak się zapatrujecie na ten serial , ja się cały czas waham, bo nie mam za bardzo miejsca dołożyć nowego serialu do planu dnia. Ale trzeba przyznać , że zapowiada się naprawdę ciekawie
Bohaterowie serialu spotykają się na wyspie Mader, aby spędzić sylwestrowy wieczór. Pobyt na wyspie oraz nawiązane znajomości skłaniają bohaterów do refleksji nad własnym życiem. Kolejne odcinki serialu powstaną już w Warszawie.
W serialu zobaczymy takie gwiazdy jak Jan Wieczorkowski, Bartosz Kasprzykowski, Rafał Królikowski, Mateusz Damięcki, Marek Frąckowiak, Agata Buzek , Magdalena Różdżka i Magdalena Kumorek.
Pierwsza seria liczy 12 odcinków .
Jak się zapatrujecie na ten serial , ja się cały czas waham, bo nie mam za bardzo miejsca dołożyć nowego serialu do planu dnia. Ale trzeba przyznać , że zapowiada się naprawdę ciekawie
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
- Marek Forrester
- Marek Forrester
- Marek Forrester
- Liason-fanka
Etam nielegalne. Już postanowiłem, że będe serial oglądał w wakacje. A to, że serial będzie można ściągnąć w necie to niemal pewne , nawet jutro można go już wypatrywać . 39 i pół jest dostępny i to z wielu źródeł dlatego też go sobie zostawiłem, bo teraz jest natłok reality-show i nie wyrobię się
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Przecież nie musisz wszystkich oglądać.Tkk_Bolly pisze:bo teraz jest natłok reality-show i nie wyrobię się
Pierwszy odcinek mi się podobał. Fajny klimat. Dużo młodych, rozwijających się aktorów. Fajnie że nie ma zbyt dużo z Magdy M. a w zasadzie to tylko Bartek Kasprzykowski. Wszystkie postacie przypadły mi do gustu. Z wyjątkiem tego co rzucił Basię. Czołówka też całkiem fajna. Nie podoba mi się do jak przyspieszają i zwalniają tempo. To takie nienaturalne.