Wyjazdy w "MnS"
Ledwo co, a Bridget byłaby tak blisko nas - w Kopenhadze
Szkoda, że zrezygnowała z tego wyjazdu.
Warto zaznaczyć, że pokazali nam tutaj ( chyba po raz pierwszy ) całą procedurę odprawy
[ Dodano: 2008-07-11, 19:33 ]
Obecnie Brooke i Ridge przebywają w Południowej Afryce. W środku dzikiej dżungli
[ Dodano: 2008-07-11, 19:35 ]
Wróć!!!
Południowej Ameryce

Szkoda, że zrezygnowała z tego wyjazdu.
Warto zaznaczyć, że pokazali nam tutaj ( chyba po raz pierwszy ) całą procedurę odprawy
[ Dodano: 2008-07-11, 19:33 ]
Obecnie Brooke i Ridge przebywają w Południowej Afryce. W środku dzikiej dżungli
[ Dodano: 2008-07-11, 19:35 ]
Wróć!!!
Południowej Ameryce
-
Gabra-Sheila
Brooke wyjechała nikt nie wie gdzie ,ale po dzisiejszym odcinku można stwierdzić ,że nasza Logan wyjechała do jakiegoś klasztoru . Być może się nawraca ,nawet nie miała makijażu bardzo widocznego. 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Kompletna porażka, że Nick ustalił, mniej więcej gdzie jest Brooke, a Ridge nie
I po co on tam leci?? Brooke jest mężatką! I pokazał swoje zakłamanie, hipokryzję i nielojalność, przecież obiecał Ridge'owi, że jak czegoś się dowie, to mu powie.
A poza tym, jeżeli Brooke wyjechała, to widocznie chce być sama, chce się wyciszyć i nie ma ochoty na odwiedziny faceta, który ja wykorzystał i zrobił jej dziecko
I po co on tam leci?? Brooke jest mężatką! I pokazał swoje zakłamanie, hipokryzję i nielojalność, przecież obiecał Ridge'owi, że jak czegoś się dowie, to mu powie.
A poza tym, jeżeli Brooke wyjechała, to widocznie chce być sama, chce się wyciszyć i nie ma ochoty na odwiedziny faceta, który ja wykorzystał i zrobił jej dziecko
Damians, po co te nerwy? Ridge nie ustalił, gdzie jest Brooke, bo chciał dać jej spokój i nawet nie próbował jej szukać. A Nick podzielił się przecież z Ridge'm informacją, że Brooke dzwoniła zza granicy, a konkretne dane przekaże mu pewnie po swoim powrocie.
Jaki wyjazd Nicka ma związek z tym, że Brooke jest mężatką? Przecież on nie jedzie jej tam uwodzić, tylko pogadać! Brooke ma taką samą ochotę na odwiedziny Nicka jak i Ridge'a moim zdaniem.
Jaki wyjazd Nicka ma związek z tym, że Brooke jest mężatką? Przecież on nie jedzie jej tam uwodzić, tylko pogadać! Brooke ma taką samą ochotę na odwiedziny Nicka jak i Ridge'a moim zdaniem.
We Francji w zakonie
Już mogli wybrać jakiś inny kraj , nie tylko ze względu na intensywność podróży ,ale także ,że Francja nie kojarzy mi się z religijnością 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Bo już nie mogę patrzeć na Nicka!Beja pisze:Damians, po co te nerwy?
Beja pisze:Ridge nie ustalił, gdzie jest Brooke,
Przecież Ridge doskonale wiedział, że Brooke dzwoniła z zagranicyBeja pisze:A Nick podzielił się przecież z Ridge'm informacją, że Brooke dzwoniła zza granicy
A mnie wręcz przeciwnie, kojarzy się z zakonami. Templariusze, Cystersi, Kartuzi, Trapiści, do tego romańskie i barokowe budowle, ciężkie, zimne mury - z tym właśnie kojarzę FrancjęRobi pisze:Francja nie kojarzy mi się z religijnością