Kristen i Tony

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

A teraz w ogóle zniknęli. Nawet nie było ich na przyjęciu pożegnalnym dla Bridget ::ysz::
Szkoda. Lubię i Kristen i Tony'ego, więc mogę jedynie żałować, że nie mają jakiegokolwiek wątku.
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Damians pisze:A teraz w ogóle zniknęli. Nawet nie było ich na przyjęciu pożegnalnym dla Bridget ::ysz::
Szkoda. Lubię i Kristen i Tony'ego, więc mogę jedynie żałować, że nie mają jakiegokolwiek wątku.
Ja też jestem wkurzona bo bardzo szybko wykurzyli Tony'ego i Kristen z głównych wątków MnS...A ja ich naprawdę bardzo lubiła, przez pewien czas to była moja fave para.
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Szkoda, że już ich nie pokazują. Najbardziej podobały się sceny Kristen i Tonego z Zende, fajna była z nich rodzinka. Szkoda, że wątek Zende i Erici tak szybko się skończył :mrgreen: :wink: .
Abec

Post autor: Abec »

Można powiedzieć, że jeżeli w ogóle mieliśmy w MnS taki wątek, to tylko... z punktu widzenia zadużonego chłopaka ;)
Mikiks

Post autor: Mikiks »

A ja się bardzo ciesze, że ich nie ma. Byli najnudniejszymi, najbardziej nijakimi postaciami w tym serialu swego czasu. Przesłodzeni do bólu, obrzydliwe :) Ale faktycznie takie wyjazdy bez pożegnania, bez słowa, to jest przesada. Tak samo powinni czasem wspominać postacie, które odeszły np. Granta :P choćby we wspomnieniach tych, którzy pozostali.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Dziasiaj mogliśmy zobaczyć Kristen :P
Wyglądał jak koń, szkoda tylko że nie mówili już nic o Tonym ::kwasny::
Ale skoro przyszła ona do Forrester Croections to znaczy że jest nadal w Los Angeles :)
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Warto tutaj odnotować dzisiejsze pojawienie się Kristen i Zende (niestety bez Antonio). Fajnie, że scenarzyści o nich pamiętają i o problemie AIDS i sierot z Afryki. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Fajnie było zobaczyć Kristen, która cały czas się dobrze trzyma. Szkoda, że przyjechali tylko na kilka dni, mogłaby z mężem dostać jakiś wątek.

Jak Ridge wspomniał coś tam, że Stephanie jest u Taylor, to ona powiedziała coś w stylu "na terapii?". Myślałem, że powie: To Taylor żyje? :mrgreen:
Przecież ona jeszcze jej nawet nie widziała... ::kwasny::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Damians pisze:mogłaby z mężem dostać jakiś wątek.
No właśnie, to by było coś ciekawego a nie Felicia i Thorne w wątku psa i rodziców :lol:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
DeaconFan

Warto odnotować powrót tej pary po 10 latach. :wink: W odcinkach z 2002 roku widzieliśmy ich razem po raz ostatni. Potem Kristen pojawiała się już bez Tony'ego (jedynie w 2005 towarzyszył jej jeszcze Zende).

Miło było widzieć Tony'ego. Chętnie zobaczyłbym jakiś większy wątek z udziałem jego i Kristen. Lubiłem tę parę.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
kaja

Post autor: kaja »

DeaconFan pisze:Warto odnotować powrót tej pary po 10 latach. :wink: W odcinkach z 2002 roku widzieliśmy ich razem po raz ostatni. Potem Kristen pojawiała się już bez Tony'ego (jedynie w 2005 towarzyszył jej jeszcze Zende).

Miło było widzieć Tony'ego. Chętnie zobaczyłbym jakiś większy wątek z udziałem jego i Kristen. Lubiłem tę parę.
Może lepiej nie, bo pewnie scenarzyści zepsuliby ich watek, niech sobie lepiej żyją gdzieś daleko szczęśliwi.
Danio_100

Post autor: Danio_100 »

Też uważam, że mimo wszystko będzie lepiej, jeśli Kristen i Tony nie wrócą. Są już małżeństwem od 15 lat (!) i niech chociaż oni będą szczęśliwi! ;)
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Paw, chyba Ci się pomyliły tematy. :D

Ja chciałbym, by Kristen i Tony powrócili na stałe do obsady. Nie trzeba rujnować ich szczęścia, by stworzyć im ciekawe wątki, np. związane z pracą, jakąś chorobą, albo coś podobnego. Nie trzeba każdej parze dawać jakąś osobę, by tworzyć trójką, czy nawet czworokąt. Takich sytuacji w "MnS" mamy na pęczki, więc warto by tu dać jakąś odmianę.
kaja

Post autor: kaja »

Pewnie, że nie trzeba, ale tak by się to raczej skończyło. Znając ten serial Tony pewnie skończyłby w łóżku z Brook :mrgreen:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Dawidek pisze:Ja chciałbym, by Kristen i Tony powrócili na stałe do obsady. Nie trzeba rujnować ich szczęścia, by stworzyć im ciekawe wątki, np. związane z pracą, jakąś chorobą, albo coś podobnego. Nie trzeba każdej parze dawać jakąś osobę, by tworzyć trójką, czy nawet czworokąt. Takich sytuacji w "MnS" mamy na pęczki, więc warto by tu dać jakąś odmianę.
Jestem tego samego zdania co Dawidek. Kristen powinna wrócić na stałe do obsady, ponieważ jest córką Erica i Stephanie, a więc jednej z głównych par serialu, no i postać Kristen występuje w serialu od początku jego istnienia. Zasługuje na nowy własny wątek. A to nie musi być od razu romans. Kristen mogłaby zapragnąć urodzić dziecko. Mogłaby zdecydować się na anonimowego dawcę nasienia... Albo jakiś wątek z pogarszającym się stanem zdrowia Tony'ego bądź jakaś choroba Kristen tym razem.
ODPOWIEDZ