Temat seksu w serialu
Najbardziej napalona jest ostatnio Macy. Nawet spodobały się jej igraszki z Giovannim, powiedziała do niego: "jesteś seksowny" i gdy wychodziła z ciemni obejrzała się za siebie... jakby nie żałowała tego co się stało. Podobną Macy pamiętamy z romansu z Jake'm (bratem Margo) oraz Antonio i Sly'em (pózniejszymi przestępcami) ... Pamiętam, że bardzo nie podobała mi się zdrada Macy z Jake'm, taka bez sensu, bez większego powodu, tylko dla seksu...
A gdzie można sciągnac te scene i tego typu bo akurat tej nie widziałem proszę o linka bo nie znalazlem na tym forum ??LoLex pisze:Brooke i Thorne ostatnio przeżywają najprzyjemniejsze chwile. Scena w wannie przejdzie do historii zapamiętana. ;p
[ Dodano: 2006-09-03, 11:08 ]
Może jednak wato przenieśc ten temat do działu spoilerowe?? można naprawde swobodniej rozmawiac nie męczymy się tak . Ale pamiętacie to był chyba 2 ślub pani doktor z Ridge'm miała na sobie taka słota bielizne w zasadzie gorset w stylu takim jak Brooke wystapiła na prezentacji sypialni Brooke . Ma może ktos zdjecia Taylor z nocy poslubnej i takich scen??wiwi pisze:Hahaha, Adex masz racjęAle z Kingsajzem nie mogę się zgodzić - myślę, że Taylor sama chętnie nosiła by taką bieliznę (nie mogę tu spoilerować, ale przypomnijcie sobie Taylor w niedawnych odcinkach w USA). B@r, a co byś zrobił z taką ilością kaset?
- Marek Forrester
- Marek Forrester
Temat seksu w tym serialu jest b. ważny poniewaź wszyscy z wszystkimi już spali, lub będą, lub mają ochotę.. Chyba wszystkie "krzyżówki" zostały wyczerpane.
Natomiast sam seks pokazywany jest w bardzo umiarkowany sposób i jedyne namiętne Panie, których gra zapowiada interesujący d.c. to Brooke i Amber. Reszta to meduzy.
Ostatnio bardzo mnie rozśmieszył post Gwiazdy69 z dn.31.08. godz.17.16 w temacie "Ostatni odcinek", w którym napisała, cytuję:
"Brooke znowu napalona tak samo jak i Thorne. Opanowaliby się, ludziom w ich wieku to już nie wypada".
A komu wypada?????
Czy Brooke mająca w trakcie kręcenia tej sceny 38 lat, Thorne w podobnym wieku to już staruszki? Czy seks jest tylko dla nastolatków i to na koszt rodziców gdy coś się wydarzy?
Mam dodatkową uwagę. Często nastoletnie dziewczyny są brzydsze i z gorszą figurą i mniej estetycznie wyglądają w takich scenach, niż piękna i zgrabna KKL oraz świetnie zbudowany WH.
Poza tym w tych czasach ludzie po 30-tce dopiero decydują się na dziecko więc jak mogą to zrobić bez seksu
Wiem, że młodość jest okrutna i myśli, że tylko do niej świat należy, ale warto się zastanowić i przewidzieć, że za kilka latek następne małolaty będą was chciały wymieść ze sceny zwanej .... życiem.
Natomiast sam seks pokazywany jest w bardzo umiarkowany sposób i jedyne namiętne Panie, których gra zapowiada interesujący d.c. to Brooke i Amber. Reszta to meduzy.
Ostatnio bardzo mnie rozśmieszył post Gwiazdy69 z dn.31.08. godz.17.16 w temacie "Ostatni odcinek", w którym napisała, cytuję:
"Brooke znowu napalona tak samo jak i Thorne. Opanowaliby się, ludziom w ich wieku to już nie wypada".
A komu wypada?????
Mam dodatkową uwagę. Często nastoletnie dziewczyny są brzydsze i z gorszą figurą i mniej estetycznie wyglądają w takich scenach, niż piękna i zgrabna KKL oraz świetnie zbudowany WH.
Poza tym w tych czasach ludzie po 30-tce dopiero decydują się na dziecko więc jak mogą to zrobić bez seksu
Wiem, że młodość jest okrutna i myśli, że tylko do niej świat należy, ale warto się zastanowić i przewidzieć, że za kilka latek następne małolaty będą was chciały wymieść ze sceny zwanej .... życiem.