Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Alex ale przecież nie wiesz skąd Aneta ma taki wynik? Przecież Aneta zaśpiewała z Moniką na początku i już chyba liczono głosy do następnego programu( a nie rywalizacji tych dwóch pań) Dlatego ludzie wiecej glosowali, bo on e były zagrożone ale to nie znaczy , że Aneta jest 2. pod liczbą sms-ów to znaczy, że Aneta jest lepsza od Moniki . I to 2. miejsce jest z przypadku... Zamotali z tym , ale chyba tak było jak myślę i dlatego Aneta nie jest zagrożona, bo gdyby na początku ogłoszona wyniki przeszła by Aneta i zaśpiewała to była by zagrożona.

Liczę , że przejdzie Grażyna Szapołowska ::ok:: Wczoraj zaspiewała marnie ale to z powoduy choroby. Natomiast najlepiej Asia Jabłczyńska , Kacper Kuszewski i Olga Bończyk
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Alex, TY naprawdę wierzysz Wikipedii?? ::ysz::
Przecież tam każdy może napisać co chce :wink: A w szczególności piszą tam głupie nastolatki, które są fankami Zającowej i wg nich ona zawsze musi wygrać, więc piszą sobie, co im przyjdzie do głowy ::loll::

A za tydzień będą już śpiewać po dwie piosenki??
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Wiem ,że to najmniej wiarygodne źródło ale zauważ ,że Aneta nie w każdym głosowaniu wygrywa, żałuje ,że nie ma kontaktu do osoby która uzupełnia te dane ale biore je faktycznie z dystansem bo sam uzupełniam wiadomości o Big Brother.

Yes, za tydzień już po 2 piosenki.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Uuu myślałem, że w finale będą Dryl, Bończyk i Respondek. A tu jednak znowu przepuszczono Anetę Zając, która już na tym etapie powinna pożegnać się z programem. Teraz powinien odpaść Kordek, a potem Jabłczyńska, która na wokalistkę się nie nadaje. Oczywiście Zając tak samo. :roll:

Co do BB mam nadzieję, że dzisiaj wyleci ten proszek do prania, Ariel. ;p Widać, że najlepiej czuje się tylko w swoim towarzystwie, ale chyba nie musimy tego oglądać?! Więc wypad. ;p
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Dla mnie to porażka. Ariel siedzi od 4 dni w sekretnym pokoju sam i praktycznie wcale nie wiemy co robi cały dzien... Klaudia musi zostać, jest kolorowa, śmieszna i ma ogromny dystans do siebie, inni jej nie lubią bo ona nie próbuje na siłę błysnąć!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Prawie całkiem zgadzam się z wypowiedzią Gabry. Co do Moniki, to jak już pisałem nie lubię jej i cieszę się, że odpadła. Trochę mnie już jednak denerwuje to dalsze przepuszczanie Anety do kolejnych odcinków. Uważam, że powinna ona odpaść zaraz po Monice Dryl.
Niewiem co Wy chcecie od Darka. :? Śpiewa przecież bardzo przyzwoicie, jest dobrze oceniany przez jury... Myślę, że spokojnie należy mu się 4 lub nawet 3 miejsce w tym programie. :wink:
Polubiłem już Grażynę :wink: , nieźle zaśpiewała, ale uważam, że do kolejnego odcinka powinien przejść Darek.
A tymczasem jest już coraz bliżej do finału tej edycji. Moim faworytem jest zdecydowanie Krzysztof Respondek.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Damians

Może w Darku nie podoba nam się to, że on zajmuje się śpiewem na co dzień i śpiewanie to jest jego praca. A w programie szukamy kogoś, kto na co dzień gra w serialu, a śpiewa od święta...
Awatar użytkownika
LoLex

DeaconFan pisze: Niewiem co Wy chcecie od Darka. :?
Dla mnie on jest nudny. Za każdym razem śpiewa tak samo. Nie mogę nawet dobrze zapamiętać jego głosu i twarzy. Nie wywiera na mnie jako odbiorcy żadnych specjalnych wrażeń.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Co do BB mam nadzieję, że dzisiaj wyleci ten proszek do prania, Ariel. ;p Widać, że najlepiej czuje się tylko w swoim towarzystwie, ale chyba nie musimy tego oglądać?! Więc wypad. ;p[/quote]

Lolex, rozumiem, że nie lubisz tego uczestnika programu i chcesz by jak najszybciej go opuścił. Jednak porównywanie Go do proszku do prania nie jest najlepszym pomysłem. Ariel, to normalne imię, żydowskie, u nas rzadko spotykane. Pomyśl, co by ten chłopak pomyślał, gdyby przeczytał Twój post. :wink:
[/quote]
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Damians pisze:Może w Darku nie podoba nam się to, że on zajmuje się śpiewem na co dzień i śpiewanie to jest jego praca. A w programie szukamy kogoś, kto na co dzień gra w serialu, a śpiewa od święta...
A Bończyk i Respondek to nie? :| Przecięż na tylu recitalach już ją widziałam, tyle ona śpiewa, a Darka się przyczepicie, że w Buffo był. Poza tym drogi Damiansie on na co dzień zajmuje się... ubezpieczeniami ::krzyw:: Miał bardzo trudną piosenkę, ona jest też bardzo szybka, to cud, że oni się wogóle nie pomylili w tekście! 8) A w tej piosence co miała Anetka & Mikołaj, o której już wspomniałam, Mikolaj zaśpiewał ,,She was with me, yeah with me" , (choć w oryginale jest ,,He's with me...", ale to śpiewa chłop to ok. ) Anetka natomiast też zaśpiewała ,,She was with me" ::plask wczolo: ::loll:: I tak słowa kaleczyli :zmiesz:: Ela dobrze powiedziała, że marnie ::jezyk:: Edytka za to pięknie zaśpiewała dla Zając Happy Birthday To You :serce:
Awatar użytkownika
LoLex

Dawidek pisze: Lolex, rozumiem, że nie lubisz tego uczestnika programu i chcesz by jak najszybciej go opuścił. Jednak porównywanie Go do proszku do prania nie jest najlepszym pomysłem. Ariel, to normalne imię, żydowskie, u nas rzadko spotykane. Pomyśl, co by ten chłopak pomyślał, gdyby przeczytał Twój post. :wink:
Ale on tak nie ma na imię. On ma na imię Dariusz. ;p
Awatar użytkownika
Damians

Akurat Bończyk na co dzień gra w serialach, a śpiewa od święta. A pan Darek cały czas występuje w musicalach i śpiewa w teatrze.
Widziałem już wykonanie Zającowej - tragedia. Ona ma gorszy głos od Mandaryny. Gdyby była w I edycji, to góra dostawałaby 3 punkty od pan - jurorek.

Głosujcie na Grażynę, niech za tydzień da Wam "Tę noc" :zeby: :serce: ::rad::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Damians: ale Darek też wystepuje obecnie w serialu. Gra Krystiana w "Samym życiu". :wink:

LoLex: ale on na drugie ma Ariel chyba.

Co do wczorajszego BB Ring, to szkoda mi było jednak, mimo wszystko, Ariela. Był w podobnej sytuacji co Jarek w edycji VIP. :( Ale może to i dobrze, że odpadł, skoro miałby się tam nadal "dusić" z resztą mieszkańców. :wink: Teraz liczę na odpadnięcie Danieli. Nie znoszę tej dziewczyny. :evil: Mam wrażenie, że ona na siłę próbuje z siebie zrobić drugą Jolę, albo drugą Dodę a raczej ich połączenie. :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Damians

Nareszcie obejrzałem sobie wszystkie występy.
Zaskoczyła mnie Popielewicz, on o wiele lepiej śpiewa niż mówi :P
Kuszewski :shock: Rewelacja ::rad:: Jego występ z Jolą był genialny, Jola ma taki kobiecy, mocny głos, z chęcią zobaczyłbym ją w kolejnej edycji ::rad::
Asia Jabłczyńska z Jadzią - również super ::rad:: Wyglądały genialnie, śpiewały trochę gorzej, ale i tam jej kibicuję.
Respondek również śpiewał fajnie, on też jest moim faworytem.
Olga Bończyk śpiewa świetnie. Ona każdej piosence nadaje nowy wymiar, nowe znaczenie, czasami nawet lepsze od oryginału ::rad::
Zającowa - obraz nędzy i rozpaczy ::ysz:: :evil: ::bojesie::
I Grażynka ::rad:: Śpiewała całkiem innym ( chorym ) głosem, w refrenie trochę wypadła z rytmu, ale ogóle wrażenie świetne ::rad::
Bardzo chciałbym, aby jeszcze nam pośpiewała, więc proszę - wysyłajcie SMS-y :: bow :: :: bow :: :: bow ::
Obrazek

[ Dodano: 2008-04-21, 20:58 ]
DeaconFan, ale to nie jest jego główne zajęcie. On głównie zajmuje się śpiewem ::ysz::
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Kordek głównie jest aktorem ,Damians nie gadaj, że go wcześniej znałeś z jego dokonać muzycznych. Nie miał żadnego przeboju, jeżeli go ktoś zna to dlatego, że jest aktorem .

W BB te laski Daniela i Sylwia są tak puste , że żal .Daniela dzisiaj opowiadało jak biła się z dziewczyną na ulicą ponadto lizus Mrcin jest beznadziejny , który do nich lgnie. Tak samo Angelika , Janusz i Nicholas( trochę się na nim zawiodłem) . Tylko jak reszta uczestników rozwali tą grupę "władzy" ::cojest:: Wielkii Brat musi wprowadzać automatyczne nomionacje i czasmi może być n ominowana cała gupa ... Bo tak to będziemy oglądali jedną wielką żenadę . Trzymam kciuki za Klaudię i Izę( A pewnie one będą razem we dwie nominowane ::kwasny:: )
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
ODPOWIEDZ