Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Mnie też podobają się układy grupy Volt - chyba są lepsze od tych z zeszłej edycji. Choć zgadzam się z jurorami, że od wczorajszego walca wiedeńskiego (szczególnie od spódnic w kropki) można było dostać oczopląsu. Te stroje mi osobiście przeszkadzały w odbiorze tańca.
Jeśli chodzi w finał, to obstawiam skład Pudzianowski, Janowski i Walach, bo rozumiem, że mają być trzy pary?...
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Tak Beja, trzy pary.
Również kiedy usłyszałem te muzykę, przy której odbywają się patologiczne sceny Bridget i Ridge'a, jakoś odechciało mi się oglądać ::kwasny::
Ale za to Pudzian tańczył do wspaniałej piosenki ::rad:: To było "Nie opuszczaj mnie" co śpiewa Edzia, tyle tylko, że w wersji francuskiej ::rad::
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Tomala pisze:Ta edycja już mnie tak nie wciąga. Mam nadzieję że nie będzie ósmej. Przy drugiej, trzeciej, czwartej edycji to były emocje! Z niecierpliwością czekałem na wyniki w finale. Zawsze miałem swojego faworyta a teraz nic.
To ja mam zupełnie na odwrót i właśnie ta edycja jest dla mnie najbardziej emocjonująca.
Porażką była 5. edycja .Kompletny brak gwiazd(Omena Mensah , Kasia Tusk i Ewa Wachowicz :roll: i miała bardzo niskie wyniki oglądalności, Jednak ta odnowiona formuła 14 par i wielkie gwiazdy pokroju Heleny Vondraczkowej, Kasii Figury, Roberta Janowskiego, Mariusza Pudzianowskiego czy polityków uratowały show
Ta edycja dla mnie jest najbardziej ekscytująca z powodu Tamary Arciuch. Wyrasta ona na faworytkę obok Magdy Walach u jury. :mrgreen: Wogóle cały program teraz oglądam z zapartym tchem trzymając kciuki za Tamarę ::rad:: Liczę na 8. edycję Tańca z Gwiazdami i 4. Jak Oni Śpiewają. Reszta jest mi obojętna GTNL mogłoby być ale jak maja być takie "gwiazdy" jak w tej edycji to już by mogli sobie darować
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Tomala

Post autor: Tomala »

Odejście Łozowskiego mnie nie zdziwiło. Tak samo jak tydzień temu Kaliszuka. Ta edycja jest taka przewidywalna :zmiesz:: Jedyne co mnie zaskoczyło to odpadnięcie Figury. Aczkolwiek cieszę się że "Łozo" odpadł. Wogóle go nie znam i jeszcze jury go faworyzowało i zbytnio wychwalało.
Tkk_Bolly

Tak, edycja przewidywalna, ale za to jakie gwiazdy ::rad:: Została już tylko piątka w tym Tamara. Brawo. W wywiadzie wyznała, że liczyła , że dojdzie do okoła 6. odcinka tymczasem jest już w 10. ::rad:: Całą edycje powinna wygrać Magda Walach, która jest zdecydowanie najlepsza.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Ostatnio jednak coraz częściej rzucam na to okiem. Też jestem zdania, że tę edycję powinna wygrać M. Walach. Wydaję mi się, że tańczy lepiej od pozostałych uczestników. I w dodatku jest bardzo ładna. :P :)
Zauważyłem, że jak w TeleTygodniu jest artykuł albo wywiad o którymś z uczestników tego programu, to zazwyczaj właśnie ta osoba odpada w kolejnym odcinku z programu. Ostatnio był tam wywiad z Wojtkiem Łozowskim (nie mam jeszcze najnowszego numeru tej gazety, mówię o tym przedostatnim), i zaraz po tym wywiadzie on odpadł z programu. Dziwne nie? :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Tomala

Post autor: Tomala »

Myśle że to zbieg okoliczności z tymi uczestnikami opisywanymi przed odpadnięciem. A Magda Walch zdecydowanie musi wygrać. Jest najlepsza! Mam nadzieję że w finale ludzie się opanują i nie będą tyle głosów oddawać na Pudziana. Ja napewno wyślę na Magdę. Chociaż w poprzedniej edycji Guzikowa nie była najlepsza a wygrała. Tylko że wolałem ją od Steczkowskiej.
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Nie widziałem ostatniego odcinka, ale kibicuję parze Arciuch-Czarnecki. ::rad::

Tomala: co do Steczkowskiej, to nie do końca tak było, że ona była lepsza tanecznie. Jakby zsumować łącznie punkty to różnica była niewielka. Po prostu Steczkowska ma niebywałe zdolności do kreowania fałszywego wizerunku i dzięki temu jest potem tak odbierana przez ludzi. W rzeczywistości to marna wokalistka, kiepska tancerka i nudny człowiek.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dla kogo nudna dla tego nudna, ale tańczyła pięknie a czego nie można jej odebrać to na pewno jej wokalu, jest bardzo uzdolnioną wokalistką, ma piękne, magiczne piosenki, świetny w nich teksty, świetnie zaśpiewane, jest bardzo ciekawą artystką Hela w opałach wygrała wtedy tylko dlatego że dzięki Heli bardziej lubiana była, kto jakby nie tańczył super to i tak w tym programie wygrywa ten kto jest najpopularniejszy u widzów, potwierdza to utrzymywanie się Pudziana w tym coraz gorszym i coraz bardziej nudnym show
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

LoLex pisze: W rzeczywistości to marna wokalistka, kiepska tancerka i nudny człowiek.
Dokładnie. Zgadzam się w 100%.

Też kibicuję Tamarze, ale ostatnio prawie zawsze jest na jednym z ostatnich miejsc, w tę niedzielę też prawie by odpadła. Także niestety, ale w następnym odcinku przyjdzie chyba nią nią czas. Szczerze mówiąc myślałem, że będzie miała większe poparcie ::ysz::

Podoba mi się też Ela, jest taka miła i otwarta. I oczywiście Janowski ::jezyk::

A tak w ogóle, to ten program jest arcynudny i arcysztuczny. Prowadzący są znudzeni, jury nie ma już kompletnie nic ciekawego do powiedzenia, a wśród uczestników wyraźnie czuć rywalizacje. Mam nadzieję, że nie będzie kolejnej edycji.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Damians pisze:
LoLex pisze: W rzeczywistości to marna wokalistka, kiepska tancerka i nudny człowiek.
Dokładnie. Zgadzam się w 100%.
.
Chyba naczytaliście się pudelka zamiast tego poleciłbym jej płyty oraz jeszcze raz te programy w których tańczyła bo to bzdury co piszecie a faktem jest to co napisałem we wcześniejszym poście tu wygrywa popularność
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Adex, każdy ma prawo do swojej oceny. Na początku lubiłem Steczkowską, ale później, z każdym odcinkiem coraz bardziej mi się nie podobała. Czasami tańczyła lepiej, czasami gorzej, ale na pewno Guzikowa od niej nie tańczyła gorzej.
I nie wypominaj tutaj Pudelka. Ty jakoś nie przepadasz za JOŚ i z tego powodu nikt ciebie zaraz nie atakuje. A też mógłbym napisać, że nie znasz się na prawdzie, prawdziwych uczuciach, szczerości, nie docierają do Ciebie fantastyczne żarty Kasi i Krzysia i cała genialna atmosfera panująca w tym najlepszych w historii TV show ::krzyw:: - ale po co mam to pisać?? ::jezyk:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Damians,naprawdę uważasz, że coś tak komercyjnego jak reality show, i do tego z gwiazdami (czyli m.in. aktorami) może opierać się na
Damians pisze:prawdzie, prawdziwych uczuciach, szczerości
?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Tkk_Bolly

Zgadzam sie z Adexem co do Steczkowskiej, że tańczyła najlepoiej w VI edycji pomijająć Młynkovą, ale ona zrezygnowała. i zgadzam również się, że Justyna jest fantastyczną wokalistką

Natomiast nierozumiem Adex dlaczego sadzisz w programie wygrywają osoby popularne, według PWN to osoba powszechnie znana i ceniona . A takowe odpadają na początku programu przecież ostatniu .Patrz Figura Vondraczkowa czy Kammel . Chyba liczy się również charakter uczestników , muszą być sympatyczni, zabawni(ciagłe żarty Ani Guzik) i w pewnym stopniu liczy się taniec przecież.
Abec

Post autor: Abec »

Pewnie Adexowi chodziło o to, że może na początku istotnie liczy się taniec i ogólne wrażenie, to jednak gdy w końcowych odcinkach dochodzi do konfrontacji uczestników znanych już przed emisją oraz tych słabiej rozpoznawalnych - wygrywają znani. I tak też jest - większość z nas nie zna się przecież na tańcu, tym czy trzeba mieć w danej figurze proste ramię czy przygięte, czy lepiej być bliżej partnera czy dalej itd., ci nierobiący dobrego wrażenia w filmie odpadają już wcześniej, w ostatecznym rozrachunku wygrywają osoby popularne niezależnie od udziału w programie ;)

Niezależnie od tego uważam TzG za najlpeszy program tego typu, w JOŚ prowadzący są poniżej krytyki, Gwiezdny Cyrk jest/był sztuczny i udziwniony a GTnL po prostu mi nie leży ::krzyw:: Selekcja negatywna ;)
ODPOWIEDZ