Taniec z gwiazdami
Mnie też podobają się układy grupy Volt - chyba są lepsze od tych z zeszłej edycji. Choć zgadzam się z jurorami, że od wczorajszego walca wiedeńskiego (szczególnie od spódnic w kropki) można było dostać oczopląsu. Te stroje mi osobiście przeszkadzały w odbiorze tańca.
Jeśli chodzi w finał, to obstawiam skład Pudzianowski, Janowski i Walach, bo rozumiem, że mają być trzy pary?...
Jeśli chodzi w finał, to obstawiam skład Pudzianowski, Janowski i Walach, bo rozumiem, że mają być trzy pary?...
To ja mam zupełnie na odwrót i właśnie ta edycja jest dla mnie najbardziej emocjonująca.Tomala pisze:Ta edycja już mnie tak nie wciąga. Mam nadzieję że nie będzie ósmej. Przy drugiej, trzeciej, czwartej edycji to były emocje! Z niecierpliwością czekałem na wyniki w finale. Zawsze miałem swojego faworyta a teraz nic.
Porażką była 5. edycja .Kompletny brak gwiazd(Omena Mensah , Kasia Tusk i Ewa Wachowicz
Ta edycja dla mnie jest najbardziej ekscytująca z powodu Tamary Arciuch. Wyrasta ona na faworytkę obok Magdy Walach u jury.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Tak, edycja przewidywalna, ale za to jakie gwiazdy
Została już tylko piątka w tym Tamara. Brawo. W wywiadzie wyznała, że liczyła , że dojdzie do okoła 6. odcinka tymczasem jest już w 10.
Całą edycje powinna wygrać Magda Walach, która jest zdecydowanie najlepsza.
Ostatnio jednak coraz częściej rzucam na to okiem. Też jestem zdania, że tę edycję powinna wygrać M. Walach. Wydaję mi się, że tańczy lepiej od pozostałych uczestników. I w dodatku jest bardzo ładna.
Zauważyłem, że jak w TeleTygodniu jest artykuł albo wywiad o którymś z uczestników tego programu, to zazwyczaj właśnie ta osoba odpada w kolejnym odcinku z programu. Ostatnio był tam wywiad z Wojtkiem Łozowskim (nie mam jeszcze najnowszego numeru tej gazety, mówię o tym przedostatnim), i zaraz po tym wywiadzie on odpadł z programu. Dziwne nie?
Zauważyłem, że jak w TeleTygodniu jest artykuł albo wywiad o którymś z uczestników tego programu, to zazwyczaj właśnie ta osoba odpada w kolejnym odcinku z programu. Ostatnio był tam wywiad z Wojtkiem Łozowskim (nie mam jeszcze najnowszego numeru tej gazety, mówię o tym przedostatnim), i zaraz po tym wywiadzie on odpadł z programu. Dziwne nie?
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Myśle że to zbieg okoliczności z tymi uczestnikami opisywanymi przed odpadnięciem. A Magda Walch zdecydowanie musi wygrać. Jest najlepsza! Mam nadzieję że w finale ludzie się opanują i nie będą tyle głosów oddawać na Pudziana. Ja napewno wyślę na Magdę. Chociaż w poprzedniej edycji Guzikowa nie była najlepsza a wygrała. Tylko że wolałem ją od Steczkowskiej.
Nie widziałem ostatniego odcinka, ale kibicuję parze Arciuch-Czarnecki. 
Tomala: co do Steczkowskiej, to nie do końca tak było, że ona była lepsza tanecznie. Jakby zsumować łącznie punkty to różnica była niewielka. Po prostu Steczkowska ma niebywałe zdolności do kreowania fałszywego wizerunku i dzięki temu jest potem tak odbierana przez ludzi. W rzeczywistości to marna wokalistka, kiepska tancerka i nudny człowiek.
Tomala: co do Steczkowskiej, to nie do końca tak było, że ona była lepsza tanecznie. Jakby zsumować łącznie punkty to różnica była niewielka. Po prostu Steczkowska ma niebywałe zdolności do kreowania fałszywego wizerunku i dzięki temu jest potem tak odbierana przez ludzi. W rzeczywistości to marna wokalistka, kiepska tancerka i nudny człowiek.
- Adex-fan Brooke
Dla kogo nudna dla tego nudna, ale tańczyła pięknie a czego nie można jej odebrać to na pewno jej wokalu, jest bardzo uzdolnioną wokalistką, ma piękne, magiczne piosenki, świetny w nich teksty, świetnie zaśpiewane, jest bardzo ciekawą artystką Hela w opałach wygrała wtedy tylko dlatego że dzięki Heli bardziej lubiana była, kto jakby nie tańczył super to i tak w tym programie wygrywa ten kto jest najpopularniejszy u widzów, potwierdza to utrzymywanie się Pudziana w tym coraz gorszym i coraz bardziej nudnym show
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dokładnie. Zgadzam się w 100%.LoLex pisze: W rzeczywistości to marna wokalistka, kiepska tancerka i nudny człowiek.
Też kibicuję Tamarze, ale ostatnio prawie zawsze jest na jednym z ostatnich miejsc, w tę niedzielę też prawie by odpadła. Także niestety, ale w następnym odcinku przyjdzie chyba nią nią czas. Szczerze mówiąc myślałem, że będzie miała większe poparcie
Podoba mi się też Ela, jest taka miła i otwarta. I oczywiście Janowski
A tak w ogóle, to ten program jest arcynudny i arcysztuczny. Prowadzący są znudzeni, jury nie ma już kompletnie nic ciekawego do powiedzenia, a wśród uczestników wyraźnie czuć rywalizacje. Mam nadzieję, że nie będzie kolejnej edycji.
- Adex-fan Brooke
Chyba naczytaliście się pudelka zamiast tego poleciłbym jej płyty oraz jeszcze raz te programy w których tańczyła bo to bzdury co piszecie a faktem jest to co napisałem we wcześniejszym poście tu wygrywa popularnośćDamians pisze:Dokładnie. Zgadzam się w 100%.LoLex pisze: W rzeczywistości to marna wokalistka, kiepska tancerka i nudny człowiek.
.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Adex, każdy ma prawo do swojej oceny. Na początku lubiłem Steczkowską, ale później, z każdym odcinkiem coraz bardziej mi się nie podobała. Czasami tańczyła lepiej, czasami gorzej, ale na pewno Guzikowa od niej nie tańczyła gorzej.
I nie wypominaj tutaj Pudelka. Ty jakoś nie przepadasz za JOŚ i z tego powodu nikt ciebie zaraz nie atakuje. A też mógłbym napisać, że nie znasz się na prawdzie, prawdziwych uczuciach, szczerości, nie docierają do Ciebie fantastyczne żarty Kasi i Krzysia i cała genialna atmosfera panująca w tym najlepszych w historii TV show
- ale po co mam to pisać??

I nie wypominaj tutaj Pudelka. Ty jakoś nie przepadasz za JOŚ i z tego powodu nikt ciebie zaraz nie atakuje. A też mógłbym napisać, że nie znasz się na prawdzie, prawdziwych uczuciach, szczerości, nie docierają do Ciebie fantastyczne żarty Kasi i Krzysia i cała genialna atmosfera panująca w tym najlepszych w historii TV show
Damians,naprawdę uważasz, że coś tak komercyjnego jak reality show, i do tego z gwiazdami (czyli m.in. aktorami) może opierać się na
?Damians pisze:prawdzie, prawdziwych uczuciach, szczerości
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Zgadzam sie z Adexem co do Steczkowskiej, że tańczyła najlepoiej w VI edycji pomijająć Młynkovą, ale ona zrezygnowała. i zgadzam również się, że Justyna jest fantastyczną wokalistką
Natomiast nierozumiem Adex dlaczego sadzisz w programie wygrywają osoby popularne, według PWN to osoba powszechnie znana i ceniona . A takowe odpadają na początku programu przecież ostatniu .Patrz Figura Vondraczkowa czy Kammel . Chyba liczy się również charakter uczestników , muszą być sympatyczni, zabawni(ciagłe żarty Ani Guzik) i w pewnym stopniu liczy się taniec przecież.
Natomiast nierozumiem Adex dlaczego sadzisz w programie wygrywają osoby popularne, według PWN to osoba powszechnie znana i ceniona . A takowe odpadają na początku programu przecież ostatniu .Patrz Figura Vondraczkowa czy Kammel . Chyba liczy się również charakter uczestników , muszą być sympatyczni, zabawni(ciagłe żarty Ani Guzik) i w pewnym stopniu liczy się taniec przecież.
Pewnie Adexowi chodziło o to, że może na początku istotnie liczy się taniec i ogólne wrażenie, to jednak gdy w końcowych odcinkach dochodzi do konfrontacji uczestników znanych już przed emisją oraz tych słabiej rozpoznawalnych - wygrywają znani. I tak też jest - większość z nas nie zna się przecież na tańcu, tym czy trzeba mieć w danej figurze proste ramię czy przygięte, czy lepiej być bliżej partnera czy dalej itd., ci nierobiący dobrego wrażenia w filmie odpadają już wcześniej, w ostatecznym rozrachunku wygrywają osoby popularne niezależnie od udziału w programie 
Niezależnie od tego uważam TzG za najlpeszy program tego typu, w JOŚ prowadzący są poniżej krytyki, Gwiezdny Cyrk jest/był sztuczny i udziwniony a GTnL po prostu mi nie leży
Selekcja negatywna 
Niezależnie od tego uważam TzG za najlpeszy program tego typu, w JOŚ prowadzący są poniżej krytyki, Gwiezdny Cyrk jest/był sztuczny i udziwniony a GTnL po prostu mi nie leży