Gotowe na wszystko (Desperate Housewives)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
junk

Post autor: junk »

Ne wiadomo - (znaczy się ja nie wiem) ale kolejny premierowy odcinek już początkiem kwietnia :)
Sex with you is incredible.
Primok

Post autor: Primok »

Fajnie znowu zobaczyć Desperatki po długim czasie :serce: .

[shadow=black]Nowy odcinek przedstawia różne wiary w USA i nastawienie społeczeństwa do nich - oczywiście w serialowym stylu ::chytry:: . No i znowu w kolejnym sezonie mamy doczynienia z tajemnicą zbrodni. Poza tym skąd się wziął ten Tim u Susan :?: [/shadow]

Teraz odcinki będą co tydzień :zeby: .
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

[shadow=black]Koniec Nicollette Sheridan w "Gotowych na wszystko"

Dni Nicollette Sheridan w serialu "Gotowe na wszystko" są policzone - informuje portal Starpulse. 44-letnia aktorka opuści serię, a co za tym idzie z Wisteria Lane zniknie postać Edie Britt.
Jeszcze kilka dni temu Sheridan konsekwentnie zaprzeczała, że opuszcza "Desperate Housewives". - Nigdzie się nie wybieram - dementowała aktorka pogłoski o odejściu.

Zdanie na temat jej udziału w serialu zmienili jednak producenci. Marc Cherry, odpowiedzialny za całą serię, przyznał że dla bohaterki granej przez Sheridan to już koniec przygody z Wisteria Lane. [/shadow]

[shadow=black]Szkoda by było gdyby Eddie odeszła z DH. :( To jedna z moich ulubionych postaci w tym serialu.[/shadow]
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

[shadow=black]Jeśli to prawda to będzie wielka strata. Eddie jest taką buntowniczką, można powiedzieć "bitch" Wisteria Lane i jak każda desperatka wnosi coś ciekawego i kontrowersyjnego, ze wszystkich dziewczyn to ona jest najśmielsza i najkrytyczniejsza... Szkoda![/shadow]
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Mandy

Post autor: Mandy »

A od kiedy znów zaczną puszczać "Gotowe..."?
Well, I die just a little bit...
My love for You is something I can't hide and I...
... cry just a little bit...
Cry...
Primok

[shadow=black]Najnowszy odcinek jest typowo w stylu Gotowych - w sumie dawno nie było już takiego odcinka, chyba, że to przez tą przerwę tak mi się wydaje :wink: . Co do Eddie to faktycznie ostatnio jest trochę zapominana - w tym odcinku chyba ledwo dwa słowa powiedziała :roll: .[/shadow]
Awatar użytkownika
Mandy

Hmmm... czy to oznacza, że serial znów wrócił na antenę? A mogę się dowiedzieć na jakim kanale i jaka godzina? Bo patrzę w TeleTygodniu niedzielę (jak kiedyś puszczali) i nic nie widzę...
Cry...
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Hmmm... czy to oznacza, że serial znów wrócił na antenę? A mogę się dowiedzieć na jakim kanale i jaka godzina? Bo patrzę w TeleTygodniu niedzielę (jak kiedyś puszczali) i nic nie widzę...
Ale Primokowi chodziło o najnowsze odcinki DH, które są obecnie emitowane w USA. :wink: Jest to seria 4. W Polsacie były jak dotąd wyemitowane 3 serie tego serialu. Za to na Foxlife leci/leciało ( :?: ) pierwsze dziesięć odcinków serii IV. W Polsacie ta najnowsza seria prawdopodobnie ukaże się dopiero jesienią. :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Mandy

A buuu, a już tak się cieszyłam, że znów będę oglądała "Gotowe..." niedzielnymi wieczorami ;)... No cóż, więc trzeba czekać do jesieni. Jakoś da się radę ;)
Cry...
Awatar użytkownika
junk

Post autor: junk »

Już wkrótce na FoxLife kolejne odcinki sezonu 4 :)
Sex with you is incredible.
Primok

[shadow=black]Ale teksty w nowym odcinku wymiatają: "The bitch had to go!" :zeby: . W tym sezonie najbardziej podoba mi się Bree - i jej rywalizacja (tzn. spółka ::chytry:: ) z nową desperatką :wink: .[/shadow]
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Wiadomo już jaki skandal się szykuje na finał 4 sezonu! [shadow=black]Orson i Bree zamieszkają u Susan i pewnej nocy Orson wyzna Julie ,że potrącił Mikea. Gdy Bree się dowie wyrzuci go z domu a Orson znajdzie pocieszenie w ramionach Eddie i to z nią zostanie...[/shadow]
Kocham ten serial i to jedyny serial który w całości widział mój ukochany zupełny przeciwnik seriali ::jezyk:: Coś jest w desperatkach, a od kiedy nowe odcinki na "N"?
Nobody does it better
Primok

[shadow=black]Alexander to co piszesz to właśnie było w ostatnich odcinkach. Orson zamieszkał już u Eddie, ale na razie do niczego nie doszło między nimi. Wydaje mi się, że koniec będzie związany z Katherine oraz ze Scavami :wink: .
Jeszcze tylko dwie niedziele do końca 4 sezonu :( . Szkoda, ale z drugiej strony będzie kolejny, a każdy następny jest lepszy :wink: .[/shadow]
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

[shadow=black]Są plotki że akcja sezonu 5 będzie się dziać 4 lata po sezonie 4 i jedno dziecko Lynette będzie martwe, inna plotka (okropne by to było) że akcja sezonu cofnie się do za życia Mary Alice :shock: :roll: pożyjemy, zobaczymy.
podgląd odcinka 15: http://pl.youtube.com/watch?v=Ae7-LEtguQ0
i reklamówka :zeby: http://pl.youtube.com/watch?v=_X3gL40pr ... re=related [/shadow]
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Jak dla mnie to 4 sezon totalnie wymiata!!! Nie wiem dlaczego, ale jakos tak w 3 sezonie mialam taki maly przesyt tym serialem, a teraz normalnie wyczekuje na kazdy odcinek! Swietne sa ostatnie akcje i teksty :D
ODPOWIEDZ