Post autor: Marek Forrester »

[shadow=black]Dla mnie to jest bez sensu co chcą zrobić z 5 sezonem! Akcja serialu ma toczyć się dalej tak jak nasze życie, tak życie Wisteria Lane. Gdyby akcja przeniosła się do przodu to musieliby zatrudniać nowe postacie, mowa tu o dzieciakach i osobach które już nie żyją a miały wpływ na wydarzenia, no i zupełnie nowe postacie. Lepiej gdyby wszystko poszło do przodu, łatwiej ale jaki w tym sens. Tak jest w telenowelach i denerwuje mnie to... Mam nadzieje ,że się opamiętają.[/shadow]
Nobody does it better

Post autor: DeaconFan »

[shadow=black]Szykuje się odejście z serialu kolejnej postaci... :roll: Więcej informacji na ten temat znajdziecie w artykule, który zamieszczam poniżej.

Rachel Fox kończy przygodę z "Gotowymi na wszystko"?

Rachel Fox swoją rolą w serialu "Desperate Housewives" (Gotowe na wszystko) podbiła serca widzów. Teraz wszystko wskazuje na to, że 11-latka grająca Kaylę Scavo opuści Wisteria Lane.
Fox pojawiła się w serialu w premierowym odcinku 3. sezonu. Początkowo planowano, że wystąpi jedynie w sześciu epizodach. Ekipa produkcyjna była jednak tak zachwycona talentem 11-letniej aktorki, że zaangażowała ją do 13 odcinków 3. serii i regularnych występów w 4. sezonie.

Wygląda jednak na to, że teraz przygoda Rachel Fox z serialem powoli dobiega końca. - Jestem dobra w utrzymywaniu tajemnic i nic nie powiem - mówi 11-letnia aktorka pytana o przyszłość swojej serialowej postaci. Domysły o odejściu Fox z serii wzięły się z faktu iż Marc Cherry, twórca "Gotowych na wszystko", planuje akcję 5. sezonu przesunąć o pięć lat do przodu.

Zatem w jaki sposób pożegnamy małą Kaylę? - Tego nie powiem. Zdradzę jedynie, że ostatnie moje sceny w w 4. serii są najlepszymi jakie kiedykolwiek grałam. Miałam przy tym mnóstwo zabawy - mówi Fox. - Każdy dzień spędzony na planie "Desperate Housewives" nauczył mnie czegoś nowego - dodaje aktorka, która dopiero w lipcu skończy 12 lat.[/shadow]
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Liason-fanka »

No jak maja zamiar przeniesc akcje do przodu to beda sie musieli pozegnac ze wszystkimi dzieciecymi aktorami chyba...

Post autor: Primok »

DeaconFan pisze:[shadow=black]Zatem w jaki sposób pożegnamy małą Kaylę? - Tego nie powiem. Zdradzę jedynie, że ostatnie moje sceny w w 4. serii są najlepszymi jakie kiedykolwiek grałam.[/shadow]
[shadow=black]No właśnie - szykuje się świetna końcówka ze Scavami, a Kayla jest denerwująca, jak najdalej od bliżniaków :mrgreen: .[/shadow]
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

[shadow=black]Beyonce Knowles prowadzi rozmowy w sprawie gościnnego występu w serialu "Gotowe na wszystko".

Jak donosi strona MediaTakeOut.com, ojciec piosenkarki i jej menadżer Matthew Knowles załatwił córce niewielką rólkę, ale obecnie prowadzi z producentami popularnego serialu negocjacje w sprawie jej rozszerzenia.

„Producenci zgodzili się obsadzić Beyonce w gościnnej roli, ale mamy nadzieję, że jej postać mogłaby pojawić się w serialu kilkakrotnie lub być może nawet na stałe”, mówi współpracownik gwiazdy. [/shadow]
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

[shadow=black]Czyżby to było pożegnanie Eddie z Wisteria Lane - mam nadzieję, że nie. Świetna scena kiedy cztery desperatki idą rozprawić się z Eddie :mrgreen: . A oni tam w USA jakoś dziwnie obchodzą dzień matki :P .[/shadow]

Post autor: junk »

[shadow=black]NIe, oczywiście , że nie - Eddie zostaje. Akcja ma przenieść się za pięć lat, a producenci pottwierdzili, że Eddie będzie wystepować nadal w serialu. Po pięciu latach Carlos nadal ma być ślepy, a Gabrielle będzi miała dwie dziewczynki !! :D[/shadow]
Sex with you is incredible.

Post autor: Marek Forrester »

Modle się aby tak nie było... Nie chce tego... ::kwasny::
Nobody does it better

Post autor: Adex-fan Brooke »

[shadow=black] Ja myśle ze to żart co było na koniec odcinka sezonu 4 czyli przesunięcie o 5 lat i Susan całująca tego z serialu "Queer As Folk" ::chytry:: , pewnie potrwa ten żart jeszcze w 1 odcinku kolejnej serii :wink: Finałowe odcinki mi sie podobaly, najlepsze to: scena w kosciele, walka Gaby, Bree z rzeźba i akcje z Adamem oraz jak Tom i Lynette posadzili sasiadow gejów i Tom tak ładnie powiedzial :) Uwielbiam jego i Lynette :) [/shadow]
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Adex-fan Brooke pisze:[shadow=black] Ja myśle ze to żart co było na koniec odcinka sezonu 4 czyli przesunięcie o 5 lat i Susan całująca tego z serialu "Queer As Folk" ::chytry:: , pewnie potrwa ten żart jeszcze w 1 odcinku kolejnej serii :wink: Finałowe odcinki mi sie podobaly, najlepsze to: scena w kosciele, walka Gaby, Bree z rzeźba i akcje z Adamem oraz jak Tom i Lynette posadzili sasiadow gejów i Tom tak ładnie powiedzial :) Uwielbiam jego i Lynette :) [/shadow]
[shadow=black]Kogo grał ten facet od Susan w "Queer As Folk"? I jak się nazywa ten aktor? ::chytry:: [/shadow]
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: Adex-fan Brooke »

[shadow=black]Gale Harold -Kevina oczywiście :mrgreen: [/shadow]
Jak teraz wytrzymac czekając na nowe odcinki DH? :? :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

No właśnie jak wytrzymać :roll: .

[shadow=black]Mi się nie wydaje niestety, żeby to jest sen ::ysz:: . Najciekawsze to co to jest za facet, który jest z Susan i co się stało z Mikem - to mi się by najbardziej nie podobało ::kwasny:: . Historia Katherine według mnie naciągana i jej rozwiązanie chyba najsłabsze ze wszystkich sezonów. A w ostatnich odcinkach najlepszy był majster i wątek z imionami.[/shadow]

Post autor: junk »

[shadow=black]O tak Gabi i majster byli obłędni :mrgreen:
Co do wybiegu w przyszłość, myślę, że to taka zabawa scenarzystów - przecież jak było w przypadku "samobójstwa Eddie? Chociaż z tego co wiem, to już potwierdzone , że z serialu odchodzi Bowen, czyli serialowa córka Susan.[/shadow]
Sex with you is incredible.

Post autor: Liason-fanka »

junk pisze:[shadow=black]O tak Gabi i majster byli obłędni :mrgreen:
Co do wybiegu w przyszłość, myślę, że to taka zabawa scenarzystów - przecież jak było w przypadku "samobójstwa Eddie? Chociaż z tego co wiem, to już potwierdzone , że z serialu odchodzi Bowen, czyli serialowa córka Susan.[/shadow]
Ale to akurat nie bylby wielki problem dla scenarzystkow, bo przeciez Julie wyjezdzala na studia, wiec bardzo latwo daloby sie wytlumaczyc jej nieobecnosc w serialu.

Ja powiem szczerze, ze bardzo mnie zaintrygowala koncowka 4 sezonu i jestem ciekawa czy rzeczywicie caly 5 bedzie juz pare lat do przodu czy to tylko taki wybieg na krocej. W sumie mysle, ze taki wlasnie cel mialo to zakonczenie :D

Post autor: Goku »

Czwarty sezon był lepszy od nudnawego sezonu 3. :) Ta końcówka finałowego odcinka bardzo mnie zszokowała, ale cieszę się, bo w tym sezonie przestałem lubić Mike'a xP. A najbardziej znienawidziłem Kaylę i dobrze, że Scavowie się jej pozbyli!!! Ciekawe czy w 5. sezonie będzie Dylan, bo bardzo ją polubiłem :). No i strasznie podoba mi się nowy wątek Gaby xD.
ODPOWIEDZ