"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ

Gdzie oglądasz nowsze, niż na RedGO odcinki "MnS"?

Czas głosowania minął 2026-07-10, 22:30

na YouTube
2
14%
w serwisie streamingowym "B&B"
4
29%
gdzie indziej
3
21%
nigdzie, czekam na kontynuację w polskim serwisie lub telewizji
5
36%

Liczba głosów: 14
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Primok, w ostatnią sobotę było chyba o 6.20.

Ostatnio widziałem spot TVP zachęcający do opłacania abonamentu radiowo-telewizyjnego. Kiedy była mowa o serialach, to pokazano mały urywek "MnS" chyba z lat 90.. Stephanie prezentowała się bardzo młodo. Widzę, że TVP także i "MnS" wykorzystuje do promocji opłacania tej daniny, mimo, że ten serial ma typowo komercyjny charakter. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Kilka razy widziałem ten spot, ale nie dostrzegłem tam sceny z MNS. Jak jeszcze go zobaczę, to będę wypatrywał :P

[ Dodano: 2008-04-29, 17:05 ]
Dawidku, oglądałem dzisiaj uważnie tę reklamę.
Z przykrością muszę Ci uświadomić, że pomyliłeś Stephanie z... doktor Zosią ::krzyw:: ::cojest:: ::loll:: ::jezyk::
Dawidku, naprawdę zalecam bardziej uważne oglądanie. I słuchanie też :wink:

[ Dodano: 2008-04-29, 18:33 ]
Dawidku, zwracam honor!! ::jezyk::
Przed chwilą leciała druga reklama abonamentu, bardzo podobna do tej starej, tylko dali tam inne sceny z innych programów. I faktycznie pojawiła tam się przez moment Stephanie :wink:
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Mam pytanko. Czy mi się wydaje, czy pierwszego z piątkowych odcinków MNS nigdy nie powtarzają na TVP1 :?:
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Powtarzają w sobotę rano.
Dawidek
Administrator

W świąteczny czwartek, 22 maja nie ma "Mody...". Powtórki środowych odcinków będzie można zobaczyć w piątek o zwykłej porze.
Zastanawiam się, czemu TVP dała "MnS" 1 maja, może prawicowe kierownictwo spółki nie uznaje tego dnia za święto. :D ::plask wczolo: ::loll:: ::ke:: W każdym razie, dla nas, fanów serialu, to było nawet dobrze, że były odcinki.
jahek

Post autor: jahek »

Właśnie wysłałem posta do TVP1 z propozycją
(ze strony: http://ww6.tvp.pl/mail/kontakt_z_tvp.html),
aby przygotowała jakiś materiał promujący odcinki Mns (z końca września 2003 r.), które zostaną u nas pokazane mniej więcej w połowie lipca (ponieważ to dział niespoilerowy nie będę nic więcej zdradzał).
W każdym razie myślę, że warto wysyłać tego typu prośby. Wtajemniczeni mogliby nawet lepiej uzasadnić dlaczego TVP1 powinna zareklamować te odcinki.
Myślę, że warto, bo w ten sposób możemy pośrednio wpłynąć na oglądalność (jeśli propozycja zostanie zaakceptowana).
STREFKA czyli Stephanie, Thorne, Ridge, Eric, Felicia, Kristen i Angela
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Wątpie czy się zgodzą, ale to faktycznie dobry pomysł, spoilerować tu nie można, ale powtórze że rok 2003 jest wyjątkowo super wg mnie, delektujcie się :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Primok

Post autor: Primok »

Na okres wakacyjny od 23 czerwca MnS od 17.40 po dwa odcinki - powtorki po 5 rano :wink: .
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Oooo, dosyć duża zmiana.
Ale chyba na dobre...

Nawet na powtórkę będzie można wstać - w końcu będą wakacje ::jezyk::
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

W wakacje odcinki będą także w soboty? Jeśli tak, to jeden czy dwa i o której godzinie?
Tomala

Post autor: Tomala »

O nie! Wogóle mi sie ta zmiana nie podoba. To wywróci mój plan dnia do góry nogami ::kwasny::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ale wymyślili z tą porą emisji , jeszcze - z tego co pamiętam- nigdy tak późno nie emitowali naszego serialu. To trochę zmieni mój rozkład zajęć , obiad będzie musiałbyć podwieczór ::jezyk::
jahek

Post autor: jahek »

Beja pisze:W wakacje odcinki będą także w soboty? Jeśli tak, to jeden czy dwa i o której godzinie?
W wakacje nie będzie chyba odcinków Mns w soboty (w każdym razie nie ma ani 28.06, ani 05.07). I to właśnie jest dziwne. Prawie zawsze w wakacje było więcej odcinków niż normalnie :(
Co ta TVP1 kombinuje?
STREFKA czyli Stephanie, Thorne, Ridge, Eric, Felicia, Kristen i Angela
Dawidek
Administrator

To jest generalnie powtórka z poprzednich wakacji. Nie pamiętam tylko, czy powtórki były o 5 rano, jeśli tak, to mamy identyczny układ, jak rok temu. Nie odpowiada mi ta pora powtórek, z tego względu, że mogę mieć nieco wolnego w sierpniu, więc powtórki mogą mi sie przydać.
Popołudniowe emisje mogą mi odpowiadać, nie powinno być z tym problemów. Co do sobót, to wolę, by w tym dniu "MnS" nie było.

Kiedyś "MnS" zaczynała się o 18 05. Ale to była era jednego odcinka dziennie.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

W sobotę każdy by przegapiał w lato, więc dobrze jeśli nie będzie zwłaszcza że mamy bardzo ciekawy rok 2003 ::chytry:: Trzeba będzie się przystosować do nowej godziny oraz wszystkich bliskich poinformować o zmianie by nie ważyli się przegapić wakacyjnych odcinków ::jezyk:: mam w ogóle nadzieję że Tvp1 jakoś na wakacje rozreklamuje B&B i nową porę emisji, jeśli nie musimy działać na własną rękę w necie i swoim środowisku :twisted:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ