Zasady takie jak w konkursie filmowym, tyle, że tutaj wklejamy cytaty z seriali!
Więc ja pierwszy
"-To dlaczego tak długo to trwało? Dlaczego tak długo nie mówiliśmy sobie o tym, co czujemy?
- Bo to jest bardzo trudne... dlatego, że potem już nigdy nie jest tak samo"
Adam, to ten, tyle, że ta ruda była potem blondynką (to ta sama osoba). Mi się bardziej podobała ta brunetka - Jackie HarryAngel, czekamy na Twój cytat
wiwi pisze:Adam, to ten, tyle, że ta ruda była potem blondynką (to ta sama osoba). Mi się bardziej podobała ta brunetka - Jackie HarryAngel, czekamy na Twój cytat
Tak brunetka była najładniejsza Ona chyba grała w teledysku Areosmith???
Zgadza się Nazywa się Mila Kunis i pochodzi z Ukrainy, w odcinku Punk'd (coś takiego jak nasze Mamy Cię, tyle że prowadzone prez Ashtona Kutchera) jak ją wkręcali to mówiła po rosyjsku Co ciekawe jej narzeczonym jest Macaulay Culkin, czyli filmowy Kevin sam w domu Ale nie odbiegam już dalej od tematu, choć uwielbiam That '70s Show Czekamy na cytat nooo...
To jest cytat, który bardzo utkwił mi w pamięci, choć nie nawiązuje on do tematyki serialu. Myślę, że może być problem z jego odgadnięciem, ale najwyżej wtedy podam prawidłową odpowiedź...