Dominick Payne Marone
xxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio zmieniony 2008-05-15, 20:56 przez Karen, łącznie zmieniany 1 raz.
kocham M.N.S
Coraz bardziej lubię tę postać.
Fajnie, że tak wspiera Brooke (chyba nawet wpadła mu ona w oko
). Z innymi postaciami (oprócz Ridge'a) też ma dobry kontakt.
Jedyne co mi w nim przeszkadza to to, że on pali te wstrętne cygara. Na szczęście już coraz rzadziej to robi. 
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Mam wielką nadzieję że Nick nie będzie z Brook tylko z Bridget.DeaconFan pisze:Coraz bardziej lubię tę postać.Fajnie, że tak wspiera Brooke (chyba nawet wpadła mu ona w oko
). Z innymi postaciami (oprócz Ridge'a) też ma dobry kontakt.
Jedyne co mi w nim przeszkadza to to, że on pali te wstrętne cygara. Na szczęście już coraz rzadziej to robi.
kocham M.N.S
-
Dawidek
- Administrator
Ja go nawet lubię. Ma on specyficzne podejście do życia, takie trochę luzackie. Podoba mi się to, że nie przejmuje stylu, jakbym to nazwał "korporacyjnego", gdzie obowiązują szare garnitury i krawaty. Po prostu jest sobą. I jest szczery, aż do bólu, czasem za dużo powie, ale na razie się nie skompromitował. Całkiem sympatyczny z niego gość. 
Tak , Nick jest dużo bardziej wyluzowany i co najważniejsze bardziej przejmuje się Brooke niż Ridge . Wolałbym aby to właśnie Logan z nim się związała na stałe ,ale niestety serce Brooke należy do Ridge'a.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Nick wpadł na dobry pomysł aby podniecić Sugar i zabrać jej kluczyk , nawet Brooke w pewnym momencie nie mogła uwierzyć w to co widzi.

[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Nick stanął na wysokości zadania i rozprawił się z romansem matki
Pobił Deacon'a i wymusił na matce wyznania uczuć ojcu.
Eee tam, od razu pobił. Raczej trochę drasnął.Robi pisze:Pobił Deacon'a
Obecnie Nick to jedna z moich ulubionych postaci. Dobrze radzi Bridget, do tego ma fajne poczucie humoru. Naprawdę fajna postać.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.