Brooke vs. Stephanie

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Adex-fan Brooke »

Mylisz się, to Eryk zainteresował się Brooke bo miał dość Stephanie, Brooke go nie uwodziła, nie kradła to bzdury które gada Stephanie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Stephanie bardzo często gada głupoty jeśli chodzi o Brooke, zauważyliście że jak Stefa obraża ją to zawsze mówi że jest ździrą, dziwką i że rozwaliła jej małżeństwo a to nieprawda :evil: Kłamczuszka ::loll::
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

Adex-fan Brooke pisze:Mylisz się, to Eryk zainteresował się Brooke bo miał dość Stephanie, Brooke go nie uwodziła, nie kradła to bzdury które gada Stephanie.
Jak tak to pomyłka :roll: Tamte odcinki pamiętam jak przez mgłę więc wszystko pokręciłam ::rad::
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Śmiesznie się ogląda sceny, w których Brooke i Stefa popijają sobie kawkę, jak dobre przyjaciółki ::jezyk::
Śmiesznie, ale całkiem przyjemnie.
Dobrze, że Stefa tak się opiekuje Brooke, widać że ma serce :P
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Raczej lubi mieć ją pod kontrolą :wink: no, ale może też trochę córeczka Brooke ją zmiękczyła
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi
x 2

Post autor: Robi »

Adex-fan Brooke pisze:Raczej lubi mieć ją pod kontrolą :wink: no, ale może też trochę córeczka Brooke ją zmiękczyła
Stephanie nigdy nie mogła pokonać Brooke ,więc doszła do wniosku ,że lepiej żyć zgodzie z Logan i jej pomagać ,a zarazem mieć ją pod kontrolą . Lepszy wróg oswojony i pod dachem niż dziki i drapieżny będący nie pod kontrolą .
Dawidek
Administrator
x 85

Post autor: Dawidek »

Robi ma rację. Dodam jeszcze to, że Stephanie obiecała sobie, że zemści się na Brooke za to, co zrobiła Bridget. Więc mogę podejrzewać, że była teściowa nie ma szczerych intencji wobec młodej matki. Chcę uśpić czujność Brooke, by zaatakować znienacka. Na dzień dzisiejszy wątpię w to, że Stephanie ma dobre zamiary wobec swej odwiecznej rywalki. Trochę rozumiem Stephanie, sam bym się zastanawiał, czy nie odpłacić pięknym za nadobne.
Abec

Post autor: Abec »

Raczej chodzi jej po prostu o dobro maleństwa. Trudno, by tu szło o 'uśpienie czujności', Brooke jest teraz najsłabsza i teraz byłaby zaatakowana - gdyby taki był jedyny cel; Stefy.
Awatar użytkownika
Damians

Coraz więcej osób poznaje tajemnice Królowej.
Ridge bardzo dobrze wygarnął matce, że przez te wszystkie lata potrafiła krytykować Brooke i obwiniać ją za wszystko co złe, natomiast sama wcale nie jest lepsza. Jest jeszcze gorsza, bo Brooke nie udaje idealnej, a Stephanie tak.
Jestem ciekawy, jak Brooke zareaguje na tę wiadomość. Mam nadzieję, że wtedy wygarnie wszystko Stefie.
Stosunki pomiędzy nimi i tak się już popsuły, także niech Brooke idzie na całość ::jezyk::
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Cesarzowa w obecnej sytuacji ma chyba bardzo głęboko Brooke i jej poczynania. Jej uśpiona czujność może działać tylko na korzyść Brooke. ;p
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Damians pisze:Coraz więcej osób poznaje tajemnice Królowej.
Ridge bardzo dobrze wygarnął matce, że przez te wszystkie lata potrafiła krytykować Brooke i obwiniać ją za wszystko co złe, natomiast sama wcale nie jest lepsza. Jest jeszcze gorsza, bo Brooke nie udaje idealnej, a Stephanie tak.
Jestem ciekawy, jak Brooke zareaguje na tę wiadomość. Mam nadzieję, że wtedy wygarnie wszystko Stefie.
Stosunki pomiędzy nimi i tak się już popsuły, także niech Brooke idzie na całość ::jezyk::
Dobrze jej Ridge powiedział :) Właśnie Brooke przynajmniej nie udaje idealnej jak Stephanie
Awatar użytkownika
Damians

Mieliśmy takie ciekawe wydarzenia, a temat zanikł...

Jeszcze kilka dni temu to Stephanie triumfowała, wrzuciła Brooke do kosza na śmieci, wyzywała od śmieci, dziwek, ale Brooke się nie poddała - dumie wyjęła tabliczkę z nazwiskiem . A kto by się spodziewał, że tak szybko Brooke znowu tę tabliczkę wykorzysta :zeby:
Jestem ciekawy reakcji Stephanie na wiadomość, że teraz "ukradła" firmę Sally i znowu "ukradła" jej syna :zeby:
Mikiks

Post autor: Mikiks »

I tak Stephani jest górą, ona nigdy nie była w koszu :) No i dziwką też jej nikt nie nazwie ::cojest::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Taa bo Stephanie była w ogóle na ulicy jako kolszardka gdy straciła pamięć ::loll:: A dziwką ją Brooke nazywała, głównie po tym jak wyszła sprawa ojcostwa Ridge'a :wink:
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Jestem ciekawy reakcji Stephanie na wiadomość, że teraz "ukradła" firmę Sally i znowu "ukradła" jej syna
Na pewno nie źle się wkurzy. Tylko boję się, że nic w tej sprawie nie zrobi i nie pomoże Sally.
Mam nadzieję, ze nie pomyśli sobie, że skoro to nie jej firma to ona nie powinna jej bronić.

Swoja drogą gdyby Brooke założyła własną firmę od podstaw to wydaje mi się, że mogłaby zyskać w oczach Stephanie, a tak niestety jeszcze bardziej straci.
ODPOWIEDZ