Brooke vs. Stephanie

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Mikiks

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Mikiks »

A faktycznie, zapomniałem, że Stephani była menelką :: bow ::
Chociaż żeby nazwać Stephani dziwką to trzeba mieć poczucie humoru. :)
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

A kto spadł z Massimem będąc z Erice'm?? - Dziwka!
A kto obściskiwał Jamesa, kiedy ten był mężem Sheili?? - Dziwka!

Więc widzisz, że nie jest taka święta ::krzyw::
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Jak to :?: Przecież Brooke jeszcze nie spała z Massimem :!:
A tak na poważnie to faktycznie Stephka nie jest święta.
Z tym wyzywaniem od dziwek trochę powinna jednak uważać.
Zdziwiła mnie reakcja Brooke. Wyszła wielce obrażona, ale jakoś wcześniej
dzielnie to znosiła.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Post autor: Adex-fan Brooke »

dominik pisze:
Jak to :?: Przecież Brooke jeszcze nie spała z Massimem :!:
A tak na poważnie to faktycznie Stephka nie jest święta.
Z tym wyzywaniem od dziwek trochę powinna jednak uważać.
Zdziwiła mnie reakcja Brooke. Wyszła wielce obrażona, ale jakoś wcześniej
dzielnie to znosiła.
Damians miał na myśli że Stephanie spała z Massimo spotykając się już z Erykiem.
Dziś Ridge zakończył wojnę między Brooke i Stephanie :wink: wygrała ją Brooke
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Stephanie jest nienormalna ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo:

Jak można nazywać swoją przyszłą synową przy dziennikarzach i kamerach "dziwką" ::loll:: ::cojest:: Ona chyba sama nie wiedziała, co poprzez to chce osiągnąć. Bo osiągnęła tylko gniew syna.
Najlepsza były te wzdechy dziennikarzy jak Stepha to powiedziała ::loll:: Wszyscy "oooyyyyyuuuuuu" :zeby:

Mam nadzieję, że poniżona Stephanie faktycznie dotrzyma słowa i zamknie się w swoim gabinecie na cztery spusty :twisted:
Awatar użytkownika
Robi
x 2

Post autor: Robi »

Stephanie napewno wygyrwa utarczki słowne ,natomiast jeżeli chodzi o fakty dokonane to Brooke jest zawsze na górze ,często na jej wygraną trzeba długo czekać ale zawsze jest tak jak chce Logan.
Stephanie ośmiesza się nazywając Brooke ,,dziwką'' , najpierw powinna popatrzeć na siebie , poza tym ona nie rozumie słowa ,,dziwka'' ::krzyw::
Awatar użytkownika
Marcus
x 18

Post autor: Marcus »

Jakiś czas temu (niedługo przed śmiercią Taylor) pisałem, że trudno mi się przyzwyczaić do zażyłości między Brooke i Stephanie. Potem okazało się, że to była tylko gra Stephanie, żeby "chronić" Bridget przed Brooke.
Teraz Brooke i Stephanie znów są w dobrych stosunkach, a ja znów nie mogę do tego przywyknąć. Moim zdaniem nie można w jednej chwili nienawidzić kogoś tak bardzo, a w drugiej w pełni zaakceptować i przyjąć do swojej rodziny. Jeszcze teraz całe to przyjęcie, które Stefa wyprawia dla dziecka Brooke. Trudno jest mi się przestawić. Nie po tym, co było między nimi przez te wszystkie lata. :nie:
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe, Smiley, Sex Education, Królowa
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja bardzo się cieszę z ich dobrych stosunków ale myślę że ta akceptacja powinna iść bardziej stopniowo. A to przyjęcie to mogłoby być dopiero po urodzeniu dziecka (jeśli będzie Ridge'a).
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Tomala, przyjęć nigdy za wiele! ::jezyk::
Ja jednak wolałam, kiedy Brooke i Stephanie były w złych stosunkach. :twisted: Wtedy było ciekawiej, choć teraz też pewnie będzie, jeśli Stephanie dowie się o Brooke i Nicku.
Awatar użytkownika
Robi
x 2

Post autor: Robi »

Stephanie znów chcę kolejnego konfliktu , który skłoci rodzine ::plask wczolo: To jest sprawa do rozwiązania między Brooke Ridge'em a Nick'iem. Jeżeli ta trójka się dogada , głos Stephanie będzie nic nie warty .
Awatar użytkownika
Damians

Stephanie od ponad 40 lat ingeruje w życie swojego najukochańszego synka i nigdy się to nie zmieni.
Niestety, tym razem to Brooke wszystko popsuła, nie umiejąc utrzymać majtek na sobie ::plask wczolo:
Jeszcze samą zdradę Stephanie mogłaby jakoś przełknąć, ale nie wiadomo czyje dziecko Brooke urodzi. A Stephanie tak się cieszyła, że będzie miała wnuka lub wnuczkę, a teraz nic nie wiadomo...
Tomala

Post autor: Tomala »

Tak się cieszyłem że są w dobrych stosunkach ale jak zwykle nie trwało to długo ::kwasny:: Właściwie to rozumiem Stephanie. W końcu jej zaufała a tu klops. Ale żal mi też Brooke. Ma u mnie plusa za to że się sama przyznała.
Awatar użytkownika
Marcus
x 18

Post autor: Marcus »

Wiedziałem, że to tylko chwilowe porozumienie między Brooke i Stephanie. Ich konflikt to przecież główny wątek w MnS i tak było odkąd tylko pamiętam. Jeżeli w stosunkach Brooke i Stephanie wszystko jest cacy, to to już jest podejrzane ::chytry::
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe, Smiley, Sex Education, Królowa
Awatar użytkownika
Damians

Stephanie zachowuje się bardzo dziwnie.
Z jednej strony otwarcie manipuluje Brooke i stara się odsuwać od Ridge'a, ale z drugiej na każdym kroku podkreśla, że wie, że oni się bardzo mocno kochają.
A przy Jackie zachowywała się jeszcze inaczej, odniosłem wrażenie, że jest lekko zazdrosna o Brooke :lol:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Post autor: Adex-fan Brooke »

Bo jak widać Stephanie nadarzyła się okazja odsunięcia Brooke od Ridge'a, więc jest w stanie powiedzieć i zrobić wszystko by tak się stało, po tylu latach jednak Stephanie jest naiwna myśląc że ich można rozdzielić na zawsze, poza tym to takie głupie że dla dobra ogólnego maja się rozstać bo więcej w tym zła
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ