Macy Alexander

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Trochę nieszczęść spotkało Macy, może dlatego stała się teraz podłą mścicielką, która ma za nic np. biedną Darlę, która raz w życiu potrzebowała przyjaciółki Macy i nie dostała wsparcia i zrozumienia. Kiedyś Macy była chociaż miła, z Grantem byli udaną parą, niestety zmarł. Macy zrobiła się teraz nieco żałosna w swoim zachowaniu. Brooke nie z nudów była z Thorne'm, lecz wówczas go kochała a on ją i nie musiała go kraść, on ją chciał a z Macy był z przypadku. A czy macy jest ładna? Moja koleżanak oglądała ze mna odcinek i jej scenę z Brooke i powiedziała że brzydka ta Macy :lol: wg mnie właśnie z wiekiem wygląda gorzej, no ale to chyba każdy miewa lepsze i gorsze dni ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Basienka

Post autor: Basienka »

to co, że Macy jest teraz taka trochę dziwna dla innych i nie ważne, że jest alkoholiczką, coraz bardziej się mści i wogóle. nie zmieni to mojej sympatii do niej. :serce: to moja ulubiona postać od zawsze. :serce:
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Brooke nie z nudów była z Thorne'm, lecz wówczas go kochała
Właśnie, to nie wina Brooke, że co 3 miesiące kocha innego (bo chyba tyle trwało jej tzw. małzeństwo). ::rad::

Macy jest teraz świetna, jak była taką mdłą anielicą, która kochała Thorne'a "mimo wszystko", to to było obrzydliwe, teraz jest super :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Brooke kochała Thorne'a 2 lata, żoną jego była pół roku, Macy jest tak samo przewrotna, przypomnijcie sobie jak oddaliła się od Thorne'a podejrzewając go o romans z Claudią przez co on nabrał ochoty na romans z Taylor, poza tym powiedzmy że jedno małżeństwo (zawarte z głupoty Thorne'a po intrydze) rozpadło się na rzecz Brooke a reszta jej małżeństw z Thorne'm? A to co teraz Macy zrobiła to już przegięcie czyli odebranie dziecka Amber, ale również bezczelne totalne odcięcie się od Darli i pozwolenie by nawet pracę straciła, nie wiem na jakiej podstawie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Brooke kochała Thorne'a 2 lata
Thorne'a 2 lata, starego Eryka też coś tyle, Deacona ponad rok, Granta z pół roku, Nicka miesiąc (?), Connora też z pare miesięcy, a Ridża kocha całe życie. Pytanie: ile lat ma Brooke ? ::rad::
Macy jest tak samo przewrotna, przypomnijcie sobie jak oddaliła się od Thorne'a podejrzewając go o romans z Claudią przez co on nabrał ochoty na romans z Taylor, poza tym powiedzmy że jedno małżeństwo (zawarte z głupoty Thorne'a po intrydze) rozpadło się na rzecz Brooke a reszta jej małżeństw z Thorne'm?
Przypomnij sobie jak Macy wyciągała Thorne'a z więzienia, narażając swoje życie (jak nagrywała przyznanie się Antonia Armando (chyba tak się nazywał) do morderstwa) itd. Nie pamiętam równie wielkiego poświęcenia ze strony Brooke. W stosunku do kogokolwiek. :)
A to co teraz Macy zrobiła to już przegięcie czyli odebranie dziecka Amber
Tu się zgadzam, ale to i tak wina Brooke :P

[quote[bezczelne totalne odcięcie się od Darli i pozwolenie by nawet pracę straciła, nie wiem na jakiej podstawie[/quote]

No nic dziwnego, że się odcięła od Darli, jakby dalej z nią utrzymywała kontakty to wciąż przypominałaby sobie o zdradzie Thorne'a. Nikt normalny by się tak nie katował.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Macy jest normalnie jak Madonna :zeby: ::loll::
Wydaje nową płytę, do której utwór nagrywa na kanapie z jakimś śmiesznym gitarzystą i już cały świat chce jej słuchać :serce: Europa, Azja - wszyscy.
Ale to w końcu nasza "Moda", zastępuje najlepszą komedie... ::loll:: :mrgreen:

Bardzo fajnie widzieć Macy taką szczęśliwą, uśmiechnięta ::rad:: Zasługuje na to.
Oczywiście zdobyło swoje szczęście kosztem innych ludzi, ale takie jest życie - wszyscy nie mogą być szczęśliwi.
Mimo tych wszystkich krzywd jakie wyrządziła Amber i Brooke bardzo ją lubię, pięknie śpiewa, pięknie wygląda ::rad:: :serce:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Damians, Macy już była kiedyś u szczytu kariery muzycznej. Pamiętasz koncert w Amsterdamie i te wielkie tłumy czekające na jej (i Thorne'a) występ? Mnie nie dziwi to, że cały świat wyczekuje jej nowych utworów. Z tego wnioskuję, że jej sława wyszła poza Stany Zjednoczone. Miała wieloletnią przerwę i ludzie są ciekawi jej nowych dokonań. To też świadczy o tym, że o niej nie zapomniano.
Tomala

Post autor: Tomala »

A mnie dziwi ta ogromna popularność Macy. Nawet paparazzi jej nie śledzą :wink: I nawet nie zrobiła żadnej konferencji prasowej żeby zaprezentować się że żyje i wytłumaczyć "całemu światu" jak to się stało że przeżyła.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Biedna Macy.
Ale trzeba przyznać, że głos ma rewelacyjny ::rad::
Awatar użytkownika
Amber Moore

Post autor: Amber Moore »

Najbardziej wkurzająca postać. :evil: I te jej hasła: "Z naszym synkiem" Z jakiem jej synkiem? To nie jest jej dziecko i nigdy nie będzie :!: Ona nie jest z nim nawet spokrewniona. Odebrała go Amber byle by tylko ona nie mogąca mieć dzieci zaspokoiła swój instynkt macierzyński. A naiwny Deacon zapatrzony w nią jak w obrazek. Dobrali się alkoholicy. Ja tam się cieszę że dostała tym żyrandolem :P
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===
Awatar użytkownika
junk

Post autor: junk »

Na Macy spadł żyrandol ? Szkoda - w sumie to głównie dla niej oglądałem Modę - ale jest jeszcze Szila :mrgreen:
Szkoda :/ Taka tragedia - biedna Sally :(
A co do dziecka i postu wyżej - to little Di (ck) :mrgreen: też nie jest dzieckiem Amber ::jezyk::
Sex with you is incredible.
Awatar użytkownika
Amber Moore

Post autor: Amber Moore »

Owszem nie jest dzieckiem Amber ale mają pokrewieństwo ona go wychowała i Mały Di uważał Amber za matkę aż do momentu kiedy Macy zapragnęła mieć Ericka na własność
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Szkoda mi Macy. :( Bardzo ją lubię od kiedy związała się z Deaconem. Nie zasłużyła sobie na to co ją wczoraj spotkało. A jeszcze niedawno była taka szczęśliwa... Naprawdę bardzo mi jej szkoda. :cry:
Sama ta tragiczna scena z Macy w "Ozzz" była naprawdę świetnie zrealizowana, a Macy śpiewała fantastycznie. :D Podobały mi się obie jej piosenki. :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Basienka

Post autor: Basienka »

mi też strasznie jej szkoda. :cry: strasznie wczoraj płakałam :P , ale już taka jestem, że płacze na MnS jak sa takie sceny i pogrzeby. :cry: już lepiej by było jak by uśmiercili Amber albo Rick'a nienawidze ich. :twisted: ::ysz::
Ostatnio zmieniony 2008-07-19, 20:41 przez Basienka, łącznie zmieniany 1 raz.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Z posta Basieńki usunąłem spoiler. ::krzyw::

Jeśli chodzi o karierę muzyczną, to kibicuję Macy, by ją rozwinęła. Może w ten sposób choć trochę przestanie ingerować w życie innych ludzi. I skupi się na czym innym. Tylko niech nie zapomni o opiece nad małym Eric'em, skoro on już jest pod jej skrzydłami. ::krzyw::
Na razie jej małżeństwo z Deacon'em się układa. Może to ona przyczyniła się po części do jego odmiany. Oboje byli alkoholikami, więc teraz się wspierają.
Chciałbym, by wyszła cało z tego wypadku.
ODPOWIEDZ