Jak nie było, skoro był?Mikiks pisze:Tam nie było Zagłoby![]()
A po pół na pół to już w ogóle żenada
Teleturnieje
Abec pisze:Wrócę jeszcze do pytania o milion. Otóż to pytanie można było przekombinowaćOtóż Atena była, jak wiemy, boginią mądrości, a imć Onufry Zagłoba uchodził za najsprytniejszą postać Trylogii i polskiej literatury dziewietnastowiecznej w ogóle
I owszem, można bronić tezy, że to ta praw nadaje się do połączenia
W końcu rozum też jest orężem.
Damians pisze:No właśnie Abec, ja też nie wiem o c Ci chodzi z tym Zagłobą.
W odpowiedziach był Zorro, Legolas, Don Kichot i Podbipięta
Coś mi się wydaje, że Abec mówi o jakimś innym pytaniu za milion. I dlatego pamięta że w odpowiedzi był Zagłoba. Abec napisał, że pytanie o które mu chodzi było o Atenie, a ostatnio było przecież o Artemidzie
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! 
A mnie wkurzał wczoraj Hubert. Troszkę się mógł popisać angielskim, ale bez przesady! To było już niesmaczne
Po wczorajszym odcinku doszłam do wniosku, że sporo wygrywają ci, którzy poza sporą wiedzą mają także stalowe nerwy. I ta druga cecha jest chyba ważniejsza - jak się nie da skołować Hubertowi, nie spanikuje i nie zacznie brać niepotrzebnie kół to można wygrać dużo kasy.
Po wczorajszym odcinku doszłam do wniosku, że sporo wygrywają ci, którzy poza sporą wiedzą mają także stalowe nerwy. I ta druga cecha jest chyba ważniejsza - jak się nie da skołować Hubertowi, nie spanikuje i nie zacznie brać niepotrzebnie kół to można wygrać dużo kasy.
Jesienią na TVP1 pojawi się nowy teleturniej: "300 procent normy".
Prowadzącymi będą Maciej Orłoś i Joanna Jeżewska.
Może być ciekawy program, szczególnie te materiały archiwalne...
Prowadzącymi będą Maciej Orłoś i Joanna Jeżewska.
Ma on być konkurencją dla ( oklepanych już ) "Milionerów" i ( idiotycznego ) "Strzału w dziesiątkę" i być emitowanym w tym czasie.Teleturniej będzie nawiązywał do absurdów z czasów PRL-u. Wykorzystane zostaną archiwalne kroniki filmowe, serwisy informacyjne, fragmenty kabaretów, a także materiały odrzucone przez cenzurę.
O główną wygraną - 12 tysięcy złotych - konkurować będą ze sobą dwie trzyosobowe drużyny. W szranki będą mogli stanąć także telewidzowie, odpowiadając na emitowanie codziennie pytanie.
Może być ciekawy program, szczególnie te materiały archiwalne...