Kreskówki

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Primok

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Primok »

mailo pisze:Ogladal ktos SpongeBOb SquarePants czy jakos tak. To taka bajka o gábce hehe. Smieszna
Serialu nie, ale oglądałem film animowany :wink: .

Hehe, ale Kenny na avatarze u Goku jest cały i zdrowy 8) .
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Kto ogląda na ZIG ZAPIE "6 w pracy" Jak ktoś ogląda to niech napisze.
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Mareczku, ja to oglądałem. :wink: I to nie tak dawno temu.
Goku
x 2

Post autor: Goku »

Ja kiedyś to oglądałem ale teraz nie mam ZZ... :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Post autor: Adex-fan Brooke »

Oglądacie "Włatcy móch"? Wg mnie bardzo śmieszna, udana kreskówka. Na Youtube jest sporo :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
compek

Post autor: compek »

Hehe :mrgreen: też to lubię. Moim zdaniem trochę nieudana bo twórcy chyba za bardzo chcieli upodobnić się do South Parku, ale może być.
Najfajnieszy to chyba Anusiak jest ::rad::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Post autor: Adex-fan Brooke »

Tzn są moemnty że scenariusz jest jakiś głupi, ale ogólnie fajne, Czesio the best lub Pani Frau i Higienistka :lol:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Goku
x 2

Wczoraj o mało co bym się porzygał kiedy pokazali zęby Czesia...Brr...Czekam aż odcinek będzie na necie :mrgreen:..."Ja chcę suwenirę!!!" ::loll:: ::loll:: ::loll::
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Z kreskówek lubię Flinstonów i Johhnego Bravo :zeby: :zeby:

[ Dodano: 2007-03-11, 18:21 ]
No i nieśmiertelne smerfy ofkors :zeby:
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Goku
x 2

Tinky Winky gejem?? Co będzie następne?? Bolek i Lolek to też homoseksualna para?? Smerfetka daje dupy całej wiosce smerfów, a Reksio to zoofilia?? ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo:

No tak... Za to ta cała głupia Superniania uważa, że Dragon Ball to pedofilia... Jest jeszcze głupsza niż ta minister co uważa, że Tinky to gej...

Znalazłem na necie coś takiego:

"Za górami, za lasami, czyli… LISTA PODEJRZANYCH:Tinky Winky - wykryto, potwierdzono, to gej.Kubuś Puchatek - myśli tylko o sobie i konsumpcji miodu. W wersji angielskiejnazywa się Winnie. Ma samych przyjaciół facetów, z czego jeden jestna pewno gejem (Prosiaczek), drugi prowadzi rozwiązły tryb życia(Tygrysek), a trzeci jest transwestytą (Pan Sowa). Jedyna kobieta wtym towarzystwie to samotna matka (kto jest ojcem?) - co się stałoz tradycyjnym modelem rodziny? Jedynym plusem tej "bajki" jest szczerość. Pozostalibohaterowie - Królik i Osioł - to ofiary homoseksualnego życia.Pierwszy cierpi na histerię, drugi na depresję.Wg wiarygodnych źródeł (okolice SCOOBY-DOO polskiego wywiadu ikontrwywiadu - Pan Minister Maciarewicz) okazało się, że KubuśPuchatek był agentem GRU, NKWD itp. i jego kryptonim to nie KubuśPuchatek ale KAPUŚ PARCHATEK!Miś Uszatek i koledzy - Króliczek z Misia Uszatka nosi damskie ciuszki. Polecamy odcinek"Później" z 1979, w którym ma na sobie czerwony lateksowypłaszczyk i getry w groszki. Ponadto, wszystkie zwierzątka wUszatku mówią męskim głosem, ergo wniosek jasny - wszystkotranswestyci i/lub drag queens. Last but not least - żadenheteroseksualnych mężczyzna nie jeździ na wrotkach. Wolimy też niewiedzieć skąd się wzięło to "klapnięte uszko".Koralgol (też miś) - ciągle płacze, boi się, unika odpowiedzialności - typowe oznakihomoseksualizmu. Poza tym wygląda jak kowboj z teledysku gejowskiego zespołu Village People. Nie ma koleżanek. Jego kumple lubią się przebierać. Koralgol ciąglejeździ po świecie - seksturystyka?Bolek i Lolek - Tola to przykrywka. Smurfy - wioska smurfów to przykład gejowsko-socjalistycznej komuny - tzw.homotopii. Prawie sami mężczyźni, gospodarka centralnie planowana.Poza tym obrazki mówią same za siebie. Kot Filemon - związek dwóch kotów, między którymi jest bardzo duża różnicawieku. Wnioski nasuwają się same. Kot Bonifacy to prawdopodobnietranswestyta - ma podejrzanie kobiecy głos. Budowniczy Bob - na niego jeszcze nic mamy. Ale szukamy. Nosi taki sam kask jakjeden z członków Village People.Żwirek i Muchomorek - szukamy więcej danych, choć są uzasadnione podejrzenia, że to narkomani: cały czas wpiżamach i biali jak ściana.Krecik - nie dość, że krypto-homoseksualista (żyje w podziemiu i podkopujefundamenty heteroseksualnego społeczeństwa), to jeszcze czarny.ATOMÓWKI - mieszkają razem, nie mają chłopaków, walczące feministki to jakwiadomo na 100% lesbijki.Bohater "zaczarowanego ołówka"- ciągle sam, nie ma dziewczyny no i mieszka z dziadkiem. akto wie, że to rzeczywiście jego dziadek? może to pedofil? a władzamówi, gej = pedofil, władzy trzeba słuchać...U Muminków szczególnie podejrzany jest Ryjek - zawsze łazi za Muminkiem. Iwydaje się, że Paszczak liczy na to, że z żalu (bo starszy pan toprzecież jest) ktoś się nim.. hmmmm.. zaopiekuje;-) JEDYNI SPRAWIEDLIWI:Rumcajs - ma brodę, ma fuzję, ma rodzinę i zwalcza układ - Księcia iKsiężną. Zabiera bogatym i daje biednym. Nie ma kolegów. Morał z powyższych bajek:PiS pozdrawiamy i sugerujemy zmianę lekarza, bo ten oszukuje."

;) ;) ;)
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Lol, a to ktoś się rozpisał. Ale na rumcajsa też się coś znajdzie.
Tomala

Post autor: Tomala »

Stwierdziłem że muszę o tym napisać. W ostatnim odcinku "Włatców móch" bardzo mnie coś rozśmieszyło. Policjant na komisariacie ogląda telewizję i zaczyna się jakiś program. Prowadzący mówi: "Witamy w kolejnej edycji naszego show, Gwiazdy mówią wiersze na deszczu" ::loll:: ::loll:: ::loll:: Dokładnie tak. Powstaje coraz więcej tego typu programów. To byłoby równie żenujące jak "Gwiezdny Cyrk".
Awatar użytkownika
DeaconFan
Moderator
x 30

Post autor: DeaconFan »

W tym temacie chyba jeszcze się nie wypowiadałem. Także lubię kreskówki, a moje ulubione to :"Flinstonowie", "Kocia ferajna", "Dastardly i Muttley", "Odlotowe wyścigi", "Tom i Jerry", "Jetsonowie"... Oj, długo by wymieniać. A z nowszych to super też są "Owca w wielkim mieście" a także "Włatcy móch".
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Marisa

Post autor: Marisa »

O tak, ubóstwiałam Flinstonów! :D :serce:
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Ostatnio przełączyłem na Cartoon Network. Jak zobaczyłem tamtejsze kreskówki, to się przeraziłem ::ysz:: Twgo nawet nie da się oglądać.

Ale za to w niedzielę rano leciał długi odcinek Scooby Doo, jakiś nowszy. To jest bardzo fajna kreskówka, bardzo miło ją wspominam. Podobnie Flinstonów i Jetsonów, a także Atomówki :zeby:
ODPOWIEDZ