Konkursy piękności

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Napiszę tutaj o Miss Polonia.
Wczoraj odbyły się wybory i była wielka gala w formie show organizowana przez Polsat, w nowo wybudowanym amfiteatrze nad Wisłą.

Organizacja - pierwsza klasa. To było show na światowym poziomie ::rad::
Najlepszy fragment, jak śpiewał Piotr Polk, a finalistki prezentowały się w sukniach ślubnych ::rad::

Wg mnie najładniejsze były panie z numerem 7 i 17.
A ta dziewczyna, co wygrała pochodzi z bliskiego mi Łobza :zeby: A z urody, to jest normalna, żadna rewelacja.

A i jeszcze dodam, że finalistki ubierały takie dwie wieśniary, co na co dzień są stylistkami Edyty Górniak :zeby:

I bardzo ładne były też kreacje Ewy Minge. A stroje kąpielowe - rewelacyjne ::rad::

A to Miss Polski:
Obrazek

A mnie się podobała ta pani:
Obrazek
i ta:
Obrazek
I ta pani miała najpiękniejszą suknię ślubną ze wszystkich.Jedną z najpiękniejszych, jaką widziałem w życiu :serce:

A tu niespodzianka:
Obrazek Kibicowała swojej córce, Paulinie:
Obrazek
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Nawet ładna ta jej córka ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Nie podoba mi się wybór Miss Poland 2008. Oczywiście jest to bardzo ładna dziewczyna ale właśnie taka przeciętna, nie ma takiego błysku, że byłaby zachwycająca.
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

A mi się żadna nie podobała, dosłownie żadna. Nie mamy szans na Miss World.
Oo Aga Popielewicz mi się podobała ale ona nie brała udziały w konkurcie.Wógóle to jury z Grażyną Wolszczak, właśnie Agą Popielewicz czy Hołowczycem , porażka jak zwykle gwiazdy muszą byc w jury. Fajnie prowadzeniie Rocka/Dowbora/Ibisza. Wogóle Polsat ma najlepszą ekipę prowadzących zdecydowanie.
Podobał mi się występ Ruslany, ale po jednej piosence nam ucięli reklamami a przeciez było słychac, ze zaczyną drugą :zmiesz::
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Wlaśnie Ruslana zaśpiewała swój hit z Eurowizji a ja chciałem coś nowego usłyszeć, pewnie śpiewała piosenkę z którą wystąpi na Sopot Festival.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Na ostatniej fotce, to ta idąca z oddali to ładna. :serce: A ta na głównym planie ma..krzywą gębę. ::loll:: ::loll:: ::loll::
If you can't beat them, join them...
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Zapomniałem dodac, że rozbawiło mnie jak byłej miss spadła korona i obecnej tak samo. Coś byla niestabilna ::loll::
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

To były wybory Miss Polski, a nie Miss Polonia.
To są dwie różne imprezy, największym prestiżem cieszy się Miss Polonia i to zwyciężczyni tego konkursu reprezentuje Polskę w konkursie Miss World. :wink:
Awatar użytkownika
Damians

Dawidku nie wiem co to było, ale to właśnie ta dziewczyna będzie reprezentowała Polskę w konkursie Miss World :wink:

Po prostu chyba kiedyś ten konkurs nosił inną nazwę.
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Ja za to nie wiem kto będzie reprezentować Polskę na Miss Świata, ale Dawdek ma rację, że to dwa różne konkursy i zawsze tak było. I z tego co pamiętam zawsze reprezentowała nas Miss Polonia, ale może się to zmieniło...
Awatar użytkownika
Damians

Oleg, przecież mówili wyraźnie, że zwyciężczyni pojedzie na Ukrainę i będzie reprezentowała Polskę na wyborach Miss Świata.
A ubiegłoroczna zwyciężczyni nawet opowiadała o swoich wrażeniach z tego konkursu.

Mnie się wydaje, że po prostu spolszczyli nazwę tego konkursu - i tyle.
Tomala

Post autor: Tomala »

To są 2 różne konkursy. Zawsze było tak że na Miss Świata Polskę reprezentowała Miss Polonia ale od zeszłego roku Polskę reprezentuje Miss Polski. Ja wolałbym Miss Polonię. Tak bardziej tradycyjnie.

[ Dodano: 2008-12-13, 12:01 ]
Już dzisiaj o 16. na Polsacie transmisja z 58. wyborów Miss Świata! Tym razem impreza odbędzie się Johanesburgu w RPA. Nie mogę się doczekać.
Tomala

Post autor: Tomala »

Po roku bez jednego dnia znów piszę tu posta xD
Dzisiaj był 59. finał wyborów Miss Świata. Podobnie jak rok temu w Johanesburgu. Wygrała Miss Gibraltaru ::rad:: Ładna. Polskę reprezentowała Miss Polski (nie Miss Polonia :wink: )Anna Jamróz. Zaszła wysoko, bo weszła do pierwszej szesnastki :D Jak oglądałem to oczywiście narobiłem sobie wielkich nadziei na to, że wygra, ale niestety się zawiodłem.
Za rok wybory odbędą się w Wietnamie. I znowu trzeba czekać...
Awatar użytkownika
Damians

A ja nawet nie wiedziałem o tych wyborach :roll:
ODPOWIEDZ