Przeszłość
Podejrzewam że to pytanie kiedyś już tu padło, ale nie chce mi się przeglądać 55 stron
Jak to było z Angelą? Ostatnio przeglądałem na you tube kilka scenek, w jednej Angela leżała w łóżku, Eric ją karmił, a w innej miała pomarszczoną twarz, brązowe włosy i zażywała jakieś prochy... Jeszcze w innej scence jedzie samochodem i jest blondynką
Czyli w skrócie proszę o całą historię fałszywej Angeli
Jak to było z Angelą? Ostatnio przeglądałem na you tube kilka scenek, w jednej Angela leżała w łóżku, Eric ją karmił, a w innej miała pomarszczoną twarz, brązowe włosy i zażywała jakieś prochy... Jeszcze w innej scence jedzie samochodem i jest blondynką
Dobrze myślałem,że ktoś tę historię opisywał w tym wątku.Mareczek pisze:Podejrzewam że to pytanie kiedyś już tu padło, ale nie chce mi się przeglądać 55 stron![]()
Jak to było z Angelą? Ostatnio przeglądałem na you tube kilka scenek, w jednej Angela leżała w łóżku, Eric ją karmił, a w innej miała pomarszczoną twarz, brązowe włosy i zażywała jakieś prochy... Jeszcze w innej scence jedzie samochodem i jest blondynką![]()
Oto post Mailo w tym temacie z opisem historii Cię interesującej :
Zacznę od momentu kiedy wydałao się że nie jest prawdziwą Angelą. Uciekając z doktorkiem samochodem mieli wypadek. Na miejscu wypadku znaleziono 2 ciała. Przez kilka lat myslano że Angela nie zyje, aż tu nagle....
The end:)
If you can't beat them, join them...
Szkoda, że jeszcze wtedy nie oglądałem MnS. Wspaniałe musiały być te wszystkie wątki z tą fałszywą Angelą.
Chciałbym wprowadzić jednak kilka poprawek do tej historii fałszywej Angeli, którą opisał w tym temacie Mailo:
1. Z tego co mi wiadomo, Angela przybrała imię Deveney, a nie Devanie.
2. Od wypadku samochodowego Deveney do jej powrotu do MnS z poparzoną twarzą, nie minęło kilka lat, tylko chyba kilka miesięcy, może pół roku, rok. Wypadek Deveney pokazano chyba w roku 1988, a do serialu powróciła ona chyba w roku 1989.
A i mam pytanie: czyli "Deveney Dixon" nie było prawdziwym imieniem i nazwiskiem fałszywej Angeli, tylko później ona je sobie przybrała? Czy wiadomo jak nazywała się ona naprawdę? Jak zwracał się do niej ten doktor, który z nią wpółpracował, chyba Todd
Chciałbym wprowadzić jednak kilka poprawek do tej historii fałszywej Angeli, którą opisał w tym temacie Mailo:
1. Z tego co mi wiadomo, Angela przybrała imię Deveney, a nie Devanie.
2. Od wypadku samochodowego Deveney do jej powrotu do MnS z poparzoną twarzą, nie minęło kilka lat, tylko chyba kilka miesięcy, może pół roku, rok. Wypadek Deveney pokazano chyba w roku 1988, a do serialu powróciła ona chyba w roku 1989.
A i mam pytanie: czyli "Deveney Dixon" nie było prawdziwym imieniem i nazwiskiem fałszywej Angeli, tylko później ona je sobie przybrała? Czy wiadomo jak nazywała się ona naprawdę? Jak zwracał się do niej ten doktor, który z nią wpółpracował, chyba Todd
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Sexi Ricky
Morgan pojawiła się w serialu bo została zatrudniona jako projektantka mody w Forrester Creations. W ciąży była z Ridge'm bo podstępnie "zmusiła" go żeby się z nią przespał. Poroniła bo kiedy Taylor się o tym dowiedziała to doszło do szamotaniny między nimi w domu Taylor i Ridge'a koło tej balustrady w salonie i Taylor ją przez nią wypchnęła (nieumyślnie). Morgan trafiła do szpitala i straciła dziecko.
- Adex-fan Brooke
A przed laty młoda Morgan została zaprowadzona na aborcję przez Stephanie usuneła dziecko i za jej namową wyjechała, Stephanie jej mówiła że tak będzie najlepiej, to wszystko zniszczyło na zawsze psychikę Morgan, gdy wróciła zaprzyjaźniła się na nowo z Ridge'm a także z Taylor i napisała z laptopa Taylor że niby Taylor chce aby Ridge zapłodnił Morgan, bojąc się aby Clarke jej nie wydał przed Taylor wpuściła mu węża boa do gabinetu i on go dusił, gdy już straciła w wyniku szarpaniny z Taylor kolejne dziecko zwariowała do reszty i potem porwała Steffy i upozorowała jej śmierć gdy Taylor ją odnalazła u Morgan tez została uwięziona, Morgan pomagał Tim, w końcu uratował je Ridge, w chwili gdy Morgan z pistoletu miała zabić Taylor, Ridge wjechał autem w dom, potem jeszcze Morgan i Tim uciekli i próbowała ona w stroju clowna po przyjęciu zabić Stephanie 2 razy
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tutaj scena z tymczasowym Ridgem z 1992 roku! http://www.youtube.com/watch?v=_m4hGWGLknQDawidek pisze:Co do Ridge'a, to nie pamiętam
To była pierwsza scena nowego Ridge'a, a działo się to zaraz po tym jak Ridge i Taylor wrócili z podróży poślubnej! Ronn Moss nie mógł wtedy przez jakiś czas grać, bo kręcił wtedy jakiś film kinowy...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Tak, Damians, szukałam, ale i tak mam spore luki.
[ Dodano: 2008-08-25, 17:49 ]
Czytam sobie właśnie opisy dawnych odcinków MnS po angielsku i mam problem z dwoma zdaniami. To był odcinek ze stycznia 1991, około ślubu Brooke i Eryka.
To jest ten fragment: "Brooke's brother Storm walked her down the aisle, as Taylor, Donna, Katie, Beth, and Stephanie watched. Eric and Brooke blasted away in a hot air balloon at the end of the episode."
Jak można to przetłumaczyć? "Aisle" jako nawa kościelna? "Blasted away" jako wzbić się w powietrze? Nowożeńcy lecieli balonem? Jak to było?
[ Dodano: 2008-08-25, 17:49 ]
Czytam sobie właśnie opisy dawnych odcinków MnS po angielsku i mam problem z dwoma zdaniami. To był odcinek ze stycznia 1991, około ślubu Brooke i Eryka.
To jest ten fragment: "Brooke's brother Storm walked her down the aisle, as Taylor, Donna, Katie, Beth, and Stephanie watched. Eric and Brooke blasted away in a hot air balloon at the end of the episode."
Jak można to przetłumaczyć? "Aisle" jako nawa kościelna? "Blasted away" jako wzbić się w powietrze? Nowożeńcy lecieli balonem? Jak to było?