Post autor: Damians »

Wczoraj wieczorem wysłałem maila do Polsatu z zapytaniem.
I już dzisiaj po południu dostałem odpowiedź :shock: :D ::rad::

Niestety, Polsat w te wakacje nie ma w planach emitować powtórek 3. sezonu.
A emisja 4. sezonu rozpocznie się późną jesienią.

Post autor: Dragon_Scale »

Polsat leci sobie w klipy ostatnio ... ta stacja mogłaby brylować wśród stacji ogólnodostępnych z dobrze rozplanowaną ramówką ,a nie ciągłe buble ... czarty sezon desperatek dawno zakończony , a oni chca emitować to za 3-4 miesiące . Chyba licencja na seriale zagraniczne nie sa takie drogie ,a nei w kółko puszczanie seriali polskich w tym absurdalnego juz "Pierwsza miłość" no i te teleturnieje telefoniczne :shock:
:evil: Jeszcze niech wydłużą reklamy z 10 do 15 minut i stacja umrze chyba .

Mogliby chociaż Kości nowy sezon walnąć .

Post autor: Adex-fan Brooke »

To normalne że chcą taki serial dać w ramówkę jesienną, aczkolwiek to śmieszne bo fani i tak już widzieli z netu dalsze odcinki lub zdążą zobaczyć nim oni wyemitują, więc ich jako widzów mogą już stracić pozostają zwykli widzowie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Adex, ja jestem fanem, a jednak nie widziałem jeszcze dalszych odcinków ::krzyw::
W ogóle nie znam żadnych spoilerów i z niecierpliwością czekam na nowe odcinki na Polsacie ::rad::

Łee to jesteś zacofany ::jezyk:: Jaki fan może być tak cierpliwy i po co :roll:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Po to, żeby wszystko dokładnie zrozumieć ::jezyk::
Dla mnie nie jest atrakcją oglądanie czegoś, czego do końca nie zrozumiem. A oglądanie ze słowikiem jakoś mi się nie widzi... :roll:

A poza tym nawet nie wyobrażasz sobie, jak wtedy ogląda się serial ::jezyk:: ::rad:: W zeszłym roku tak samo, nie znałem prawie żadnych spoilerów i niemal każda scena była dla mnie szokiem i zaskoczeniem ::rad:: Wówczas serial ogląda się całkiem inaczej ::rad::
Administrator
Awatar użytkownika
Administrator

Post autor: Oleg »

Zgadzam się z Damiansem. Ja też czekam na 4. sezon w Polsacie. I też nie znam żadnych spoilerów. Szkoda tylko, że tegoroczne sezony takie krótkie :? Ile jest odcinków?

Post autor: Dragon_Scale »

W sumie z 2. i 3. sezonem ja nie wytrzymałem , ale z czwartego nie oglądnąłem ani jednej scenki , chociaż cosik obiło mi się o uszy. W sumie rozumiem większość dialogów , ale musze przyznać , że niektóre sceny bez rzetelnego tłumaczenia nie oddają humoru i wogóle trochę ciężko wszystko poukładac w głowie :P

Post autor: wiwi »

Damians, przecież zawsze można ściągnąć napisy :P Ja bym nie wytrzymała gdybym miała czekać na emisję w Polsce, nie tylko jeśli chodzi o Desperatki ;) A 4-ty sezon był bardzo ciekawy, więc tym bardziej ;)

Oleg, 4-ty sezon ma 17 odcinków, więc nie aż tak mało :)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D

Post autor: Ireth »

A macie jakieś przecieki co będzie w 5 sezonie:)?

[shadow=black]Nieoficjalny spoiler:

Akcja serialu toczy się już po minionych 5 latach (tylko w pierwszym odcinku migawki z najważniejszych wydarzeń). Nie zobaczymy więc już aktorów którzy grali dzieciaki Lynette oraz synów Susan i Bree . Oczywistym jest , że zastąpią ich inni , starsi aktorzy . W nowym sezonie ponoć zabraknie Dylan i Julie . Obie przed laty wyjechały z Wisteria Lane . Powróci natomiast zupełnie odmieniona Edie wraz z nowym mężem . Wokół mężczyzny ponoć będzie krążyć główna tajemnica serii 5. Będzie chciał się na kimś zemścić.

W ciągu tych pięciu lat wiele się wydarzyło :

Bree wybaczyła Orsonowi. Osiągneła też sukces jako autorka książek kucharskich . W programie kulinarnym robiła jedno ze swoich ulubionych dań . Kiedy do akcji wkroczyła "pomocna" Katherine zaczeła się katastrofa .
Bree oddała rónież Benjamina Danielle . Córka powróci po latach ale nie pozwoli matce zbliżać się do niego .

Susan i Mike rozwiedli się , łączy ich jedynie syn Maynord . Susan poznała nowego mężczyzne , który także ma wiele tajemnic .

Gaby urodziła dwie córki . Starsza Juanita (młodsza Celia) mimo nadwagi marzy o byciu modelką jak mama . Gaby za wszelką cenę próbuje jej ten pomysł wybić z głowy .

Lynette mimo starań nie potrafia wychować bliżniaków tak jak by tego chciała . Nadal ma z nimi same kłopoty . Penny żyje w świecie gier komputerowych . Matka tylko z Parkera jest dumna
[/shadow]

Właśnie na Polsacie była reklama nowego sezonu :D :D :D :D
Hasło promocyjne brzmi: "Sąsiadki z piekła rodem wracają! Jesienią w Polsacie" :D ::rad:: :D
I na końcu było takie fajne zdjęcie Desperatek z ogniem w tle ( przy reklamach Opola pisałem, że trochę zgapili z tego zdjęcia wsadzając w ogień Tatianę, Glinkę i tę z tym głupim śmiechem ::jezyk:: )

Post autor: Goku »

Adex-fan Brooke pisze:[shadow=black]W nowym sezonie ponoć zabraknie Dylan i Julie .[/shadow]
Jeśli tak to szkoda, bo bardzo polubiłem Dylan :(.

Post autor: Gabra-Sheila »

A o której będą nadawane Desperatki-wiadomo już? :wink: Oby nie koło 22 jak rok temu :x Ten spoiler Adex i fajny i ... głupi ::jezyk:: Niedługo zresztą się przekonamy o tym, gdy poleci 5 sezon ::krzyw:: Na razie cieszmy się 4 =)

Jeszcze nie wiadomo, na dniach powinniśmy się dowiedzieć.
Dla mnie najlepszą porą byłaby soboto ok.22.10, po jednym odcinku.
Wtedy od 19.30 miałbym cały polsatkowski maraton ::rad::

Ale w tygodniu godzina 20.00 też by mi odpowiadała.
Tylko, żeby nadawali po jednym odcinku!
ODPOWIEDZ