http://film.interia.pl/telewizja/serial ... ci,1163774
Pierwsza miłość
Świetne te spoilery!
Dzięki B@r.
[shadow=black]Strasznie ciekawi mnie co to będą za sceny te walki wręcz, pościgi, wypadki i pożary.
Którzy bohaterowie będą w nich uczestniczyć.
Zapowiada się świetnie.
I super, że do obsady dołączają Jan Jankowski (Zyga, SŻ) i Jarek Jakimowicz (ex-Kuba, Klan). Bardzo lubię tych aktorów.
Mam tylko nadzieję, że postaci, które będą oni grać nie znikną z serialu tak szybko jak np. Zbyszek, Jacek, Mateusz, czy Spinka.
Aha i czy nowa miłość Bartka nie oznacza czasem, że pożegnamy się z postacią Stefani
Jeśli tak, to szkoda, bo już zaczynałem lubić tę postać i nawet liczyłem na to, że Bartek jednak ją pokocha.
[/shadow]
[shadow=black]Strasznie ciekawi mnie co to będą za sceny te walki wręcz, pościgi, wypadki i pożary.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
-
Gabra-Sheila
Ten serial dla mnie należy do przyjemnych
Wyczekuję 18, potem wnerwia mnie jedna przerwa na początku po 3 min, ale potem jest dopiero następna tak 18:35
[shadow=black]Podobno do Bartka mają wprowadzić się rodzice Stefani
To prawda
[/shadow]
Stęskniłam się już za Marysią, Pawłem, Kingą <Patrysiem
, może akurat się pojawi
>, Emilką, troszkę mniej za Teresą, Markiem, Śmiałkiem
, a napewno już nie za Sonią
Gdy sobie o niej wspomnę -mam ciarki
Po tej reklamie PM na następne odcinki, (po tej zapowiedzi w końca czerwca) wynika jedno- będzie się działo! 
Stęskniłam się już za Marysią, Pawłem, Kingą <Patrysiem
Jednak trzeba przyznać że "Pierwsza Miłość" trzyma poziom.
Serial naprawdę jest interesujący i ma ciekawe wątki.
Profesor Zbrzeźniak jest rewelacyjna w swojej roli
Zdecydowanie kibicuje teraz Bartkowi&Stephanie, uważam że to najśmieszniejsza para serialu.
Artur i Edyta już mnie nudzą, ciągle tylko takie masło maślane
Serial naprawdę jest interesujący i ma ciekawe wątki.
Profesor Zbrzeźniak jest rewelacyjna w swojej roli
Zdecydowanie kibicuje teraz Bartkowi&Stephanie, uważam że to najśmieszniejsza para serialu.
Artur i Edyta już mnie nudzą, ciągle tylko takie masło maślane
-
Gabra-Sheila
!!! SPOILER !!!
[shadow=black]Ślub Pawła i Marysi!
Wszyscy znają powiedzenie - "Do trzech razy sztuka". W przypadku Pawła (Mikołaj Krawczyk) i Marysi (Aneta Zając) z serialu Pierwsza miłość także się ono sprawdziło. Zakochani już po raz trzeci stanęli na ślubnym kobiercu. Czy tym razem zostaną wreszcie mężem i żoną? Nawet znajomi młodej pary już w to wątpią. Artur wpadł w rolę hazardzisty i robi zakłady, czy ślub dojdzie do skutku, czy jednak nie" - zdradza nam Alżbeta Lenska. Kreowana przez nią postać - Edyta, jest naprawdę wyjątkowo wyrozumiała dla swojego chłopaka Artura (Łukasz Płoszajski). Para ta bowiem decyduje się wystąpić na ślubie w strojach z epoki rycerskiej. Młoda para natomiast zdecydowała się na tradycyjne stroje. Paweł prezentował się świetnie w idealnie skrojonym ciemnoszarym garniturze. Marysia zaś wystąpiła w długiej beżowej sukni, otulona tajemniczo welonem. W tym stroju wyglądała jak prawdziwa księżniczka, która kiedyś z pewnością mieszkała na zamku, na którym zaaranżowano ślub. Baśniowe okolice zamku Czocha, na którym odbywa się uroczystość, sprzyjają miłosnym uniesieniom i sprzeczkom zakochanych. Kinga (Ola Zienkiewicz) patrzy zazdrosnym okiem na szczęśliwą Marysię. Stefani (Magda Margulewicz), która marzy o karierze dziennikarki nie chce, by ślub przebiegł bez żadnych komplikacji. Dlatego szuka byle pretekstu, by zakłócić, a nawet przerwać uroczystość. W końcu, to właśnie pasowałoby do jej artykułu "Uciekająca panna młoda". Jak daleko posunie się w swoich intrygach? Wszystko wskazuje na to, że ślub to dopiero początek. I nawet tak piękne wydarzenie nie zawsze jest w stanie zapewnić zakochanym i ich najbliższym świetlanej przyszłości...
Odcinki: 801, 802 Emisja: listopad 2008[/shadow]
[shadow=black]Ślub Pawła i Marysi!
Wszyscy znają powiedzenie - "Do trzech razy sztuka". W przypadku Pawła (Mikołaj Krawczyk) i Marysi (Aneta Zając) z serialu Pierwsza miłość także się ono sprawdziło. Zakochani już po raz trzeci stanęli na ślubnym kobiercu. Czy tym razem zostaną wreszcie mężem i żoną? Nawet znajomi młodej pary już w to wątpią. Artur wpadł w rolę hazardzisty i robi zakłady, czy ślub dojdzie do skutku, czy jednak nie" - zdradza nam Alżbeta Lenska. Kreowana przez nią postać - Edyta, jest naprawdę wyjątkowo wyrozumiała dla swojego chłopaka Artura (Łukasz Płoszajski). Para ta bowiem decyduje się wystąpić na ślubie w strojach z epoki rycerskiej. Młoda para natomiast zdecydowała się na tradycyjne stroje. Paweł prezentował się świetnie w idealnie skrojonym ciemnoszarym garniturze. Marysia zaś wystąpiła w długiej beżowej sukni, otulona tajemniczo welonem. W tym stroju wyglądała jak prawdziwa księżniczka, która kiedyś z pewnością mieszkała na zamku, na którym zaaranżowano ślub. Baśniowe okolice zamku Czocha, na którym odbywa się uroczystość, sprzyjają miłosnym uniesieniom i sprzeczkom zakochanych. Kinga (Ola Zienkiewicz) patrzy zazdrosnym okiem na szczęśliwą Marysię. Stefani (Magda Margulewicz), która marzy o karierze dziennikarki nie chce, by ślub przebiegł bez żadnych komplikacji. Dlatego szuka byle pretekstu, by zakłócić, a nawet przerwać uroczystość. W końcu, to właśnie pasowałoby do jej artykułu "Uciekająca panna młoda". Jak daleko posunie się w swoich intrygach? Wszystko wskazuje na to, że ślub to dopiero początek. I nawet tak piękne wydarzenie nie zawsze jest w stanie zapewnić zakochanym i ich najbliższym świetlanej przyszłości...
Odcinki: 801, 802 Emisja: listopad 2008[/shadow]
Świetne odcinki teraz mamy!
Każdy wątek mnie interesuję, a najbardziej chyba, o dziwo, wątek Mariusza.
Zazwyczaj wątki z jego udziałem były średnio ciekawe, ale ten najnowszy z maturą bardzo mnie interesuje. Ciekaw jestem bardzo czy jednak zda on tę maturę z historii...
Drugi bardzo ciekawy wątek to oczywiście wątek Sebastian/Sonia (a właściwie Kaja
)/Antek. Dałbym go na pierwszym miejscu swojego rankingu wątków, gdyby nie Sonia, która mnie bardzo denerwuje (jak zaczęła gadać o tym większym mieszkaniu...
). Biedny Antek, mam nadzieję, że szybko pozna się na tej Kai. Cieszę się, że jednak pogodził się z Markiem (sceny z nimi w tej kotłowni były super
).
Wątek Kinga/Filip trochę zaczyna mnie już troszkę nudzić. Filip wydaje się być jednak fajnym facetem, myslę, że mógłby godnie zastąpić Emasa i Kubę u boku Kingi. Mam nadzieję, że będą razem.
Kolejny interesujący wątek to wątek sekty i Stefani.
Ostatnio coś jednak niestety nie pokazywany.
Bardzo podobało mi się to śledzenie guru przez Artura i Bartka.
Mam nadzieję, że ten wątek jeszcze powróci.
Teraz mamy też nowy wątek dla Artura.
Ciekaw jestem jak poradzi sobie z rolą pasikonika.
I czy nie będzie miał żadnych problemów z tym całym Maurycym.
Podoba mi się także wątek Emilka/Andrzej/Kamila.
Andrzej jest ostatnio bardzo zabawny, bardzo lubię tę postać.
I chciałbym żeby był z Kamilą, a nie Emilką. Jakoś tak pasują mi oni do siebie.
A poza tym to na Kamilę już raczej ręki nie podniesie...
Chyba niczego nie pominąłem...
Po dzisiejszym "w następnym odcinku" czekam już z niecierpliwością na odcinek jutrzejszy! 
Każdy wątek mnie interesuję, a najbardziej chyba, o dziwo, wątek Mariusza.
Drugi bardzo ciekawy wątek to oczywiście wątek Sebastian/Sonia (a właściwie Kaja
Wątek Kinga/Filip trochę zaczyna mnie już troszkę nudzić. Filip wydaje się być jednak fajnym facetem, myslę, że mógłby godnie zastąpić Emasa i Kubę u boku Kingi. Mam nadzieję, że będą razem.
Kolejny interesujący wątek to wątek sekty i Stefani.
Teraz mamy też nowy wątek dla Artura.
Podoba mi się także wątek Emilka/Andrzej/Kamila.
Chyba niczego nie pominąłem...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Ostatnio, ponieważ jest zimno na dworze i siedzę w domu zerkam sobie trochę na PM. Strasznie deneruje mnie Sonia. Jestem wręcz zszokowany że Sonia to nie Sonia.
Kinga zachowuje się idiotycznie. Mogła wymyśleć coś lepszego a nie że Tomek jest nadpobudliwy
Ale ten koleś do niej pasuje.
Wątek z maturą Mariusza jest żenujący. Przede wszystkim to on (przynajmniej ten "aktor") nie jest jeszcze w wieku maturalnym. Jak serial się zaczynał to on był jeszcze dzieciakiem w wieku powiedziałbym 12-13 lat. A serial nie jest jeszcze kręcony aż tak długo. 4 lata? Mógłby ktoś napisać właśnie od kiedy leci PM bo nie mogę sobie przypomnieć?
Bynajmniej nie mam zamiaru oglądać serialu regularnie.
Kinga zachowuje się idiotycznie. Mogła wymyśleć coś lepszego a nie że Tomek jest nadpobudliwy
Wątek z maturą Mariusza jest żenujący. Przede wszystkim to on (przynajmniej ten "aktor") nie jest jeszcze w wieku maturalnym. Jak serial się zaczynał to on był jeszcze dzieciakiem w wieku powiedziałbym 12-13 lat. A serial nie jest jeszcze kręcony aż tak długo. 4 lata? Mógłby ktoś napisać właśnie od kiedy leci PM bo nie mogę sobie przypomnieć?
Bynajmniej nie mam zamiaru oglądać serialu regularnie.
Ostatnio kilka odcinków obejrzałem i mam jedno pytanie do znawców tego serialu. Kim jest ta dziewczyna która chce naciągnąć tego lekarza
I jak ona jest powiązana z główną rodziną ( u tej której mieszka )
Dzięki za odpowiedź.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl