Zaraz się zabieram do oglądania.
Programy rozrywkowe
A dzisiaj widziałem okładkę Gali, Mucha tam wyszła bardzo ładnie
I takie podpisy, Mucha: "Zostanę Pudzianem JOŚ", Gala: "Wygrasz JOŚ"
Na początku bardzo lubiłem Muchę, szczególnie w pierwszych odcinkach Mjm, gdzie ciągle paradowała w samej bieliźnie
Później jak było głośno o jej związku z Wojewódzkim, to ją przestawałem lubić, a gdy ścięła włosy i robiła te durne reportaże dla DD TVN, to już w ogóle przestałem ją lubić.
A teraz, na jej występ w JOŚ czekam z niecierpliwością i mam nadzieję, że znów ją polubię
I niezaprzeczalnie jest ona GWIAZDĄ
Ola Szwed - trochę głupio, dopiero co wygrała GTNL już jest w JOŚ
A co do francuskiej Akademii Gwiazd, to uczestnicy w poszczególnych odcinkach wykonywali piosenki w duetach z największymi gwiazdami muzyki na świecie - Kylie Minouge, Celine Dion, Mariah Carey oraz Rihanną. Czyli w polskiej wersji możemy się spodziewać, Edytki Górniak, Maryli, Steczkowskiej

I takie podpisy, Mucha: "Zostanę Pudzianem JOŚ", Gala: "Wygrasz JOŚ"
Na początku bardzo lubiłem Muchę, szczególnie w pierwszych odcinkach Mjm, gdzie ciągle paradowała w samej bieliźnie
A teraz, na jej występ w JOŚ czekam z niecierpliwością i mam nadzieję, że znów ją polubię
I niezaprzeczalnie jest ona GWIAZDĄ
Ola Szwed - trochę głupio, dopiero co wygrała GTNL już jest w JOŚ
A co do francuskiej Akademii Gwiazd, to uczestnicy w poszczególnych odcinkach wykonywali piosenki w duetach z największymi gwiazdami muzyki na świecie - Kylie Minouge, Celine Dion, Mariah Carey oraz Rihanną. Czyli w polskiej wersji możemy się spodziewać, Edytki Górniak, Maryli, Steczkowskiej
- Marek Forrester
- Marek Forrester
Ja najbadziej na Fabrykę Gwiazd. Być może dlatego ,że brak mi "Big Brother" i "Idola". A teraz będę miał oba formaty w jednym hehe
Nie podoba mi się żaden skład oprócz GTNL i Fort Boyard. A więc co do TzG i JOS to będę tylko w necie czytał kto jak wypadł. Natomiast czekam za "J&J"
Nie podoba mi się żaden skład oprócz GTNL i Fort Boyard. A więc co do TzG i JOS to będę tylko w necie czytał kto jak wypadł. Natomiast czekam za "J&J"
Nobody does it better
- Marek Forrester
- Marek Forrester
- Marek Forrester
On jest fajny. Lubiłem Patryka,którego grał w PM i śledziłem tylko jego wątek z Emilka. No, ale odszedł z PM, z Klanu też odszedł to myślałem, że ma jakies zobowiazania a tu nagle JOŚ.Alexander pisze:Łukasz Dziemidok w JOS4!
I jeszcze ma zaśpiewac Artur Chamski ktokolwiek to jest
Ale te 2 nazwiska to jak narazie tylko plotka
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Ja też lubiłem Łukasza Dziemidoka w roli Patryka w PM. Jako Adam w "Klanie" też był fajny, ale nie tak bardzo jak Patryk.
Artura Chamskiego znam. Gra Kamila - znajomego Czarnej w "Fali zbrodni" i Mariusza - chłopaka Julki w "Na dobre i na złe". Ale to raczej takie drugoplanowe postacie. W jednym z odcinków NDiNZ nawet grał na gitarze i śpiewał, a na Wikipedii wyczytałem, że oprócz tego, że jest aktorem jest też wokalistą i piosenkarzem. Możliwe więc, że wystąpi w JOŚ 4.
Artura Chamskiego znam. Gra Kamila - znajomego Czarnej w "Fali zbrodni" i Mariusza - chłopaka Julki w "Na dobre i na złe". Ale to raczej takie drugoplanowe postacie. W jednym z odcinków NDiNZ nawet grał na gitarze i śpiewał, a na Wikipedii wyczytałem, że oprócz tego, że jest aktorem jest też wokalistą i piosenkarzem. Możliwe więc, że wystąpi w JOŚ 4.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.