Dr House (House M. D.)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Najbardziej polubiłem jednak... dyrektorkę szpitala! :mrgreen: Może macie jakieś ciekawe info o aktorce? Jak się nazywa, itp?
No, Cuddy jest najlepsza :) Super ma fryzurę ;d I fajne są sceny jak sobie wciepują z Hałsem. :P

No i co sądzicie po ostatnim odcinku na TVP2? Hałs jest ćpunem :P Ale nie jest to dla niego problemem, bo dobrze wykonuje swoją prace. Tylko jest chamski w stosunku do Wilsona, jakby nie patrzeć to jego przyjaciel. :P
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Oglądam ten serial dopiero od jakiegoś miesiąca, a już jest moim ulubionym serialem z tych, które teraz śledzę. :mrgreen:
Szkoda, że Cameron odchodzi, ale myślałam, że House ją zatrzyma, kiedy wychodziła od niego z mieszkania pod koniec odcinka. Między nimi coraz bardziej iskrzy. ::rad::
Dziś nie będzie "Dr House'a" z powodu meczu. ::kwasny::

Ten aktor, który gra tego znienawidzonego udziałowca występował wczoraj w "Detektywie Monku". Grał tam burmistrza podejrzewanego o zabójstwo, który jednak okazał się niewinny.
Awatar użytkownika
Leon

Post autor: Leon »

Macie jeden serial który Leon stara się ogladać jak jest w domu :mrgreen:
Jedno piwo to nie piwo.......
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Dziś też nie będzie Dr House'a , bo Wisła gra z Beiarem w II rundzie kwalifikacyjnej LM :) Wczorajszy odcinek był bardzo ciekawy ::ok:: Ciąża u dwunastolatki :shock: Przesłuchanie kandydatów na asystentów House'a było śmieszne xDD To buty, to tatuaż... taki jest Greg :P Fajny warunek postawiła mu Cameron ::jezyk::
A w ostatnich odcinkach odszedł Vogler ::rad:: Wreszcie, nie cierpialam tego gbura :evil: Gregory wart 100 mln $ :mrgreen: ::jezyk:: Dobrą mowę wygłosiła Cuddy, gdy Vogler chciał ją zwolnić. W ten sposób ona, Greg i Wilson zostali :)
Już nie mogę doczekać się nowej serii, ciekawe w jakie dni od wreześnia będzie nadawany House ::chytry::
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja też nie cierpiałem Vogler'a. Najlepsze było jak House wygłaszał referat na temat "nowego" leku ::loll:: : "Od starego różni się tym że jest droższy" ::loll:: Ja mam nadzieję że od września serial będzie wciąż w czwartki bo ta pora mi odpowiadała. I to chyba będzie jeszcze kilka odcinków 2. sezonu bo go nie dokończyli i potem 3.
Gabra-Sheila

W ostatnim odcinku wystąpiła [shadow=green]Carmen Electra[/shadow] :D Smutny był to odc na koniec, bo dowiedzieliśmy się jak to było z Gregiem. :(
Nie wiem co Wy o tym sądzicie, ale ja uważam, że przed ostatni odc był najlpeszy ze wszystkich 1 serii :zeby: Te teksty, które padały -rewelacja :mrgreen: Greg, Wilson, Foreman itd. byli świetni :)
I przypadek bardzo ciekawy ::jezyk::
Tomala

Podobał mi się tekst jednego ze studentów określający Carmen Electrę: "Cizia ze Słonecznego Patrolu" a House go poprawia: "dziewczyna" ::loll:: Dla mnie każdy odcinek serialu jest równie ciekawy.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Dla mnie ten ostatni odcinek był dziwny. Akcja nie szła normalnie, tylko było dużo retrospekcji, nie mogłam do końca połapać się, o co chodzi, szczególnie, że pacjenci wymieniani przez House'a podczas wykładu zmieniali płeć ::chytry:: . Humor oczywiście jak zwykle świetny.
Z tych trzech pacjentów, o których mówił House, to on sam był tym narkomanem, bo nie byłam pewna?...
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Garść spoilerów na 5 sezon! :D

[shadow=black]Cyniczny doktorek w piątym sezonie będzie miał - długo oczekwiany przez wielbicieli serialu - romans z dr. Cuddy. Problemy będzie miał także Wilson - przyjaciel House'a. Po śmierci swojej ukochanej będzie rozważał rezygnację z pracy w szpitalu. W serialu oczywiście nie zabraknie szeregu tajemniczych medycznych przypadków.
[/shadow]
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Tomala

B@r pisze:Garść spoilerów na 5 sezon! :D

[shadow=black]Cyniczny doktorek w piątym sezonie będzie miał - długo oczekwiany przez wielbicieli serialu - romans z dr. Cuddy. Problemy będzie miał także Wilson - przyjaciel House'a. Po śmierci swojej ukochanej będzie rozważał rezygnację z pracy w szpitalu. W serialu oczywiście nie zabraknie szeregu tajemniczych medycznych przypadków.
[/shadow]
Kiedy to będzie w Polsce ::rad:: Ale cieszę się z tego pierwszego co napisałeś ::ok::
A dzisiaj to sie zdziwiłem. Myślałem że będzie 1. odcinek 2. sezonu a tu "Oficerowie". Czyli mamy 2 tygodnie przerwy bo już niedługo nowe odcinki.
Gabra-Sheila

B@r pisze:Garść spoilerów na 5 sezon! :D

[/shadow]
[shadow=black]Jakiej śmierci?????? ::kwasny:: :shock: :shock: [/shadow]
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

[shadow=black]Amber umrze o co Wilson będzie obwiniał House'a, bo pojechała mu pomóc a wracając ich autobus miał wypadek.[/shadow]
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Mikiks

Post autor: Mikiks »

[shadow=black]To Wilson i Hause są teraz wrogami? Nie qmplują się? Olewają czy jak t owygląda?[/shadow]
Ostatnio zmieniony 2008-08-21, 23:28 przez Mikiks, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

[shadow=black]Na razie nie wiadomo za bardzo, bo to się wydarzyło w finale ostatniej serii, ale gdy House leżał wtedy w szpitalu i Wilson już wiedział o wszystkim to była scena jak olał House'a. Zobaczymy jak to się będzie układać w następnym sezonie ;) Ale cieszę się na wątek House i Cuddy :) Bardzo lubię dr Cuddy i uwielbiałam jak House ciągle komentował jej rzekomą ciążę :D Teraz będzie miał jeszcze większe pole do popisu :)[/shadow]
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Gabra-Sheila

Od września wracają nowe odcinki! :D Naturalnie mnie to cieszy :zeby: Jak dobrze, że dwójka nie zawiesiła tego popularnego wśród naszych forumowiczów serialu :)

[shadow=black]Może mi ktoś napisać co się stało Gregowi w ost. odc 2 serii? Kto go postrzelił i dlaczego :?: Stało mu się coś poważnego? :( [/shadow]

[ Dodano: 2008-09-04, 20:06 ]
Beja pisze:Z tych trzech pacjentów, o których mówił House, to on sam był tym narkomanem, bo nie byłam pewna?...
Ja Ci nie pomoge, bo ten odc słabo widzialam :(
A dziś Greg House ze szpitala w New Jersey wraca na antene dwójki!!!! 21:35, czekam na to cały dzień 8)
ODPOWIEDZ